Komentari na vest

Birmančević majstorijom najavio pobedu Sparte pred meč loptu za titulu

H

Hdj

pre 13 dana

Наравно да треба и мора да позове Бирманчевића у репрезентацију, јер наша игра је преко бокова, где немамо ни бекове ни крила нека добра иначе. Нама генерално требају брзи играчи јер фудбал се тако игра сада а ми смо најспорија репрезентација. Сем Бирманчевића који је у топ форми, иста прича је са Ћирковићем из Тсц кога треба да позове исто тако, треба да позове и Ђаковца коначно јер је то редак наш играч бокс ту бокс, који треба да убрза средину, да трчи и покрива споре играче који не играју одбрану попут СМС или Тадића... Исто тако из њега Белић мора да добије позив, јер је показао да је у Алкмару и јакој лиги јако добар. Нама треба и Радоњић јер такву брзину не треба препустити да имаш без обзира на главу и остало. Нама треба што више играча по страни, који знају да прођу један на један, јер до сада нисмо имали нити могли да преокренемо нешто када губимо...
V

Veljko9

pre 13 dana

Birmancevic, Belic i Topic danas odlicni! Sva trojica u odlicnim formama i zasluzuju poziv u rep uz Nastasica!
N

Neverovatno

pre 13 dana

Kosta Nedeljković?!? Zaista? Neafirmisani klinac da nam igra na Evropskom prvenstvu protiv ultra brzih i tehnički neverovatnih Belingema, Rašforda, Fodena, Palmera? Muka mi je samo od ovih što sam ih nabrojao, da ne idem dalje. Za Birmančevića okej, treba mu dati šansu, dečko gde god da je igrao bio je jedan od najzaslužnijih za uspeh.
t

tuneki

pre 13 dana

Birmancevic i Cirkovic u formi zivota
l

laker

pre 13 dana

bolji trenutno od Radonjica, jesi video onaj penal u finalu kupa.. Boze sacuvaj, 28god i dalje veciti talenat
P

Pobeda je resenje

pre 13 dana

Kosta Nedeljkovic i Veljko Birmancevic moraju da se nadju u dresu Srbije u Nemackoj pogotovo sto sada mogu 26 fudbalera.Sportski pozdrav i Hristos Vaskrese svima.
V

Vulex

pre 13 dana

I oni i Matija Nastasic i Kristijan Belic. Kakvi crni Radonjic, Djuricic, Racic, Grujic-dobar igrac ali ne igra.