Komentari na vest

Biće rata do istrebljenja u Napulju: Maradona bi bio ponosan na Elmasov lažnjak, Barsa nagrađena za ofanzivu (VIDEO)

a

axaxa

pre oko 2 godine

prolazi napoli dalje, dace im hetrik insinje u napulju za sedam dana.
A

Artur2

pre oko 2 godine

Ali Gavi 2003godiste,kakav igrac..pratite samo u nekim usporenim snimcima on igra fudbal odvezanih kopacki,jer ko mali nije znao da veze kopacke i tako je igra i ne smeta mu..to citao o njemu prije nekoliko i veceras u jednom usporenom snimku to vidim i ne vjerujem..a feran tores top klasa,nocas ga islo nije fulao je 3dobre sanse,ali ne brinem se ja za njega i barcy..on 21 god,uz njega gavi pedri niko i fati da se oporavi to je buduca zlatna generacija spanijw i barce,jos da vrate olma i grimalda i top .
G

Gost 6204

pre oko 2 godine

Ovaj Ferran je za zatvor!
Z

Zdravko Stanišić

pre oko 2 godine

Alba je na ortopediji. Kuk je u pitanju. Protiv Elmasa podneta krivična prijava. 😮😃
M

Mk

pre oko 2 godine

Uzasno losa utakmica za gledanje,po mom nekom mislenju ovo je na stetu Napoli jer da je Spaleti hteo da igra,a ne da brani rezultat mogli su da daju bar jos jedan gol,koliko god da je Barsa napadala da nije bilo onog penala ne bi do sutra dali gol,toliko su lose igrali,drugo sto me je nerviralo je to sto Spaleti nije imao hrabrosti da jos na poluvremenu izvadi iz igre Osimena a pogotovo Insignea,jer su bili prelosi a svaka lopta je isla na njih i onda pisi propalo.Mozda sam malo pristrasna sto se tice Elmasa kako Makedonka ali on zasluzuje tim koji ce njega cenite i gde ce dobiti vise prostora za igre da pokaze sta zna a zna puno,steta da nije odabrao Dormund pre Napoli.
e

ecka siti

pre oko 2 godine

Sve na stranu. . .Ali kakva su klasa ovi barsini klinci . . . Niko,Gavi i Pedri. . . Tako mladi a tako dobro igraju na tom nivou. . . Tehnika,samopouzdanje,kontrola lopte. . . A imaju po 17 i 19 godina. . . Plus Fati,Feran,Mingeza,Arauho. . . A kod nas Zvezda i Partizan stavljaju mlade samo u prvenstvu gde moraju, a cim dodje kup ili evropa grejanje klupe. . .
l

lokio

pre oko 2 godine

feran život promašio, ne samo fudbal, takve šanse nebi ni verner promašio, nije lud pep šta ga se rešio
1

181261832915

pre oko 2 godine

Elmas malo provozao Albu.
R

Raul Bobadilla

pre oko 2 godine

Zavrnuo ga kao cesmu!
S

Stgo

pre oko 2 godine

Koliko promasaja Ferana Toresa, ovo nije normalno. Obamejang van forme, a Dembele ne ume sam da zavrsi akciju, jer ocigledno je da pored manjka inteligencije, nema ni hrabrosti, mada pored toga realno uvek leti po krilu ko god da ga cuva. Mnogo bolja Barsa, ali realizacija ih jr kostala pobede po ko zna koji put ove sezone
N

Nekac035

pre oko 2 godine

Nama je svejedno, bila Barsa ili Napoli cekamo vas na stadionu Rajko Mitic!!!
t

thebookov

pre oko 2 godine

kakoe siti uvalio toresa ljudi moji al konji su za jahanje
K

Korita Ivanova

pre oko 2 godine

Cim ovaj Dembele udje,nesto se desava.A Tores je mogao hettrik najmanje dati i da nije pucao penal
G

Gost123

pre oko 2 godine

Zelela je Barsa novog Vilju a izgleda da je dobila Vernera u vidu Toresa.