Komentari na vest

Bezbolan kiks Đige, Kangvina majstorija za pobedu, Kraso ne staje (VIDEO)

a

argh

pre 6 dana

Kriv Điga?! Možda na grobarskom portalu. Da nije slučajno kriv stručnjak koji sa 35 metara pokušava loptu da prebaci glavom do golmana, iako između šesnaesterca i sebe ima celu svoju odbrambenu liniju i još 2-3 protivnička igrača. I ne, nije promašio loptu, baš se vidi da je to ono što je želeo da odigra. Điga sa ovim skoro pa i da nema veze.
m

milo123

pre 6 dana

evo ih krasoovi i kangvini svedoci. a ohi? wow, dali su golove protiv Cada i Nambije (sto bi rekao Gangula). Alo rodjaci, taj Kangva je igrao prvu postavu ovde kad je dosao. Secam se samo onog gola protiv Jermena koji je namestio Bukariju kad ga je katapultirao u kontru. ajde dosta tamo vise sa poluprofesionalnim igracima. Kakav crni Kraso. Majstorcina, ali u dvoristu ili balonu. Podsecao je dosta na Pecu Kodza. ;) majstor ali na poluprofesionalnom nivou.
m

milo123

pre 6 dana

a gle sto mi strucLJaci daju minuse, a kraso igra drugoligaski fudbal (opet), a kangvu jeeeedva utopili. Trebalo bi vas koji smatrate da su oni fudbalercine neki klub da zaposli, da im dovodite takve igrace za dz. ;) Vazno da pljujete Serifa koji umre svaku tekmu na terenu, daje golove, Olajinku takodje, Milson koji je jedan od x faktora pobede nad Bodeom u dvomecu - ne valja, ne valja ni Radonjic, ne valja ni Krunic (zamisli bio najgori igrac u CAK 2-3 utakmice ove sezone koje je odigrao za Turke...). Aj paljba. Ako imate cinjenice, izvolite. Ako ne, lupajte minuse. :)
P

PDK

pre 6 dana

Steta za Krasoa i Zvezdu sto niie kliknulo kako treba. Majstorcina ove igre. Djiga je ovde minimalno kriv, Kofi je trebao da krene na loptu cak mu je to i gestikulirano.
Ш

Шшш

pre 7 dana

А шта је овде Ђига крив? Показује голману да крене на лопту овај стоји ко укопан
m

milo123

pre 6 dana

kriv je sto igra za Zvezdu ;)
j

jovanczv

pre 7 dana

Djiga zver a ima 21god, ne bih ga pustio ispod 20M, kad moze Salcburg Pavlovica zasto ne mozemo mi njega?! Isto igra i za reprezentaciju sto dodatno povecava cenu, vec je igrao LS i sad ce opet!
@

@jovanczv

pre 6 dana

Salzburg moze Pavlovica jer funkcionisu u savrsenom sistemu. Klub je privatizovan, i tacno se sve zna. U odnosu na nase njive Austrijska liga je svemir, tako da je Pavlovic svakom utakmicom dizao cenu, a ne samo Ligom Sampiona. Bukari je zimus imao ponudu od 10 miliona, pa se do leta spustilo na 7.5 jer je kvalitet terena toliko dobar da mu je cena stalno padala. Kada se tereni svi urede, kada se klub privatizuje tako da se zna ko daje koliko para, i za sta se daju pare, tada ces moci dobiti 20, sto da ne i 30 miliona za Djigu. Do tada budi srecan sa 10, zato sto mi 20 godina nismo prodali igraca koji je u najjacim ligama igrao redovno, i zato sto ne moze 8 utakmica u Ligi Sampiona da toliko podigne cenu, koliko 30 u ovoj nasoj ligi moze da je spusti.
F

Fef

pre 6 dana

Koliko je pljuvanja bilo kad je Điga otkupljen od Bezla za 2.5 miliona..pa priče o kombinacijama
N

Nebitan10

pre 7 dana

Izgleda nije samo nama navijacimaa ostao u srca ovaj majstor vec i vama...
j

jovanczv

pre 7 dana

Prodati za 2.3m ... kakva komedija, pa samo Krasoa ne bi pustio ispod 5m, jos osvojio ono afcon vljd
N

NN3

pre 7 dana

Kraso KLASA