Izvestan epilog, Kostić i naredne sezone u Ajntrahtu

Vreme čitanja: 1min | sre. 08.04.20. | 11:35

Pandemija virusa najverovatnije će uticati na kupovnu moć zainteresovanih klubova, a pre svega milanskog Intera

Sjajni srpski vezista Filip Kostić po svemu sudeći ni ovog leta neće krunisati možda i životnu formu odlaskom u neki drugi klub. Ovoga puta razlog je kriza izazvana pandemijom virusa korona, pa se teško može očekivati da će neko od ozbiljnih evropskih klubova biti spreman da ponudi 40.000.000, koliko je navodno letos nudi Inter, a koji bi sada verovatno bili dovoljni za njegov odlazak iz Frankfurta.

Izvesno je da se ni Inter ovog leta neće zaletati, pošto Kostić nije na listi prioriteta milanskog tima, iako će interesovanje biti još uvek aktuelno, jer se srpski reprezentativac idealno uklapa u sistem igre Antonija Kontea. Ipak, više je nego upitno da li će italijanski klub biti spreman da ponovi ponudu od prošlog leta.

Izabrane vesti

Sve to povećava šanse i čini ih potpuno realnim da 27-godišnji igrač i naredne sezone igra za Ajntraht, a da novu sredinu potraži na leto 2021. godine. Kostić ima ugovor do leta 2023. godine, a u prekinutoj sezoni postigao je 12 golova i zabeležio 15 asistencija na 40 takmičarskih utakmica, čime je dodatno podigao nivo igre i učiunak u odnosu na prošlu sezonu.

Kostić je u Frankfurt zvanično prešao iz Hamburgera na leto 2019. godine za 6.000.0000 evra. Prethodno je bio na jednogodišnjoj pozajmici vrednoj 600.000 evra.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara