Komentari na vest

Zvanično: Beljerin u Barsi godinu dana, Arsenal zadržao procente od naredne prodaje

B

Brat Nevera

pre oko 2 godine

Ljudi, meni je jedino u ovoj priči krivo zbog Betisa i njihovih finansijskih problema
h

haeeae

pre oko 2 godine

ovaj nista bolji od desta nije ako cemo iskreno.
T

Trpke

pre oko 2 godine

Barci su glavni problem Buskec,Pike,Roberto,Alba koji imaju svi 15ak miliona godisnje ugovore. Ovo je extra posao,idealan za Barcin stil
G

Gost99

pre oko 2 godine

Jedini od te 4 koji ima tu platu je Buskec.Pike je na oko 11 miliona,Alba na 9 a Serdji Roberto 5 miliona
G

Gaizka

pre oko 2 godine

Solidan igrač, da zakrpi tu poziciju dok ne pronadju dugoročno rešenje.
m

metalika moj dobar drugar

pre oko 2 godine

meni nista nije jasno...nemas para za mesija u minusu si nekom bankrotu i onda dovedes abamejanga,toresa, levandovskog, depaja ,traorea,itd,itd pola njih nije ni naklupi il ne igra uopste ...mislim.
P

Pavle205

pre oko 2 godine

Odgovor za metaliku. Mesi je imao milion nedeljno plate bez bonusa za gol asistenciju itd. Jednostavna matematika
@

@metalika

pre oko 2 godine

Skoro svi su dosli u barsu za dzabe sa jakim ugovorima, laporta sada pokusava te iste da utopi kako zna ime
d

djalminhaa

pre oko 2 godine

slazem se da idu za male pare,ali neko kaze kako bi ga pep uvalio....pa uvalio bi ga jer godinama ili prvak ili vice prvak engleske i igra zavrsnicu lige sampiona....arsenal ne moze racunati na obestecenja jer su katastrofalni godinama unazad,pritom niko od navedenih sem obamejanga nisu ni igrali za arsenal vec na pozajmnicama bili....arsenal se trenutno resava velikih plata i tako se jednostavno otarase onih na koje ne racunaju,bolje i to nego da je tu bez potrebe jos 3 sezone,a ne treba ti ni tu ni u svlacionici...rade dobre kupovine i sigurno ce u buducnosti biti i boljih rezultata i velikih transfera.
A

Aleksejko

pre oko 2 godine

Zanimljiv je ovaj Arsenal,mnogo su prepisali od Liverpula. Ako uspeju da dovedu Luiza sad i Tilemansa na zimu, odlicno. A trojka u napadu mnogo podseća na Liverpulovu pre neku sezonu,mozda nemaju takav kvalitet ali dosta lice. Bekovi slični. Slično i igraju. Zanimljiva ekipa skroz. I prošle sezone su igrali lepo,ove još lepše,već sad zasluzuju LS sledeće sezone.
P

Pejic

pre oko 2 godine

Vajt nije bek, a Sedrik Soares, Tirni i Zincenko ne mogu ni da prismrde Arnoldu i Robertsonu.
G

Gost300

pre oko 2 godine

Pa ne mogu,jer Arnolda vuca kako ko stigne
G

Gost 5643

pre oko 2 godine

Arnold je rupetina teska kao bek. On je vise za krila nego za beka. Zbog njega i nisu osvojili vise od jedne LS poslednjih godina. Ode u napad i rupa ostane nazad, najvise golova Liverpul primio preko njegove strane.
A

Aleksejko

pre oko 2 godine

Vajt nije bek, niko nije rekao da je bek, ali ga Arteta dosta koristi,Zincenko je ofanzivni bek kao i Arnold, sa tom razlikom što Arnold ima bolji centaršut a Zincenko je malo bolji u odbrani. Tirni I Robertson su vrlo slični. Koncept igre je u pitanju, to su prepisali od Liverpula, ne kažem da imaju iste igrače. A vi sto to ne kapirate i ne vidite ogromnu sličnost izmedju Liverpula od pre 2-3 sezone i ovog Arsenala,mozete slobodno da pitate nekog ko radi u fudbalu i zivi od toga.
P

Pejic

pre oko 2 godine

U napadu su mozda slicni, u odbrani ne. Nemaju krstenog beka. Vajt nije bek, iako ga Arteta koriisti na toj poziciji, vrlo brzo ce mu se to obiti o glavu, zivi bili pa videli. Soares prosek, Tirni takodje, a Zincenko nije ni bio bek, vec veznjak, ali se Gvardiola pravio pametan i promenio mu poziciju. Saliba i Gabrijel, kao svojevremeno Galas i Kolo Ture, rupcage teske i to ce tek da se vidi kako bude odmicala sezona. Sta ce Haland da im radi... Ne moras se baviti fudbalom da bi ukapirao koliko je Arsenalu u stvari odbrana smesna.
B

Bon Jovi

pre oko 2 godine

I posle se pitaju zašto će da bankrotiraju. Za realno osrednjeg igrača za rotaciji će da izdvoje 300.000€ mesečno... Ukoliko ksplodira (što je teško verovatno) i nije strašno, ali ako bude igrao kako igra poslednjih 4-5 godina to je baš previše.
M

Matko 764

pre oko 2 godine

Prodaju ga sledeće leto za 15 miliona. Svi zadovoljni.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre oko 2 godine

Ponovo los potez arsenala. Pep bi ga uvaljao za 30 miliona minimum. Al ajde, bar su se resili njegove plate, bio je 4.najplaceniji igrac ekipe. Sad svim silama po daglasa luiza.
J

Junker

pre oko 2 godine

Da su ga na vreme doveli, kad je Dani Alves prvi put napustao Barsu, Beljerin bi bio jedan od najboljih bekova sveta, ovako ni bolji ni losiji od Desta, Roberta, Semeda i ostalih pokusaja
G

Gost007

pre oko 2 godine

Mozda ga Cavi preporadi ko Obamejanga
U

Uo

pre oko 2 godine

Arsenal koliko kvalitetno kupuje u poslednja dva leta, toliko očajno prodaje. Beljerin potpuno besplatno, a imao finu sezonu u Betisu. Ne kazem da sad vredi silne pare, ali 10 miliona bar je moralo da se izvuče, pa Tvente proda beka za te pare, nedokazanog. Prodali su Toreiru za 6 miliona! Ej, igrač možda ne vredi 60, ali bar 20-ak vredi. Bio u 5 najbolje ocenjenih veznjaka Serije A u Fjorentini. Genduzija su posle odlične igre na pozajmici pustili Marseju za 11 miliona. Sve igrači koji su procenjeni na 20-30. Opet kažem, niko tu nije top klasa, ali ni za koga nisu izvukli koliko vredi u poslednjih 10 prodaja.
M

Madridistaaaa

pre oko 2 godine

jednom je neko izjavio za Volkota, da nije brz ne bi bio ni fudbaler. E to vazi i za ovoga
B

Boogy

pre oko 2 godine

Ove poteze može da napravi samo Arsenal. Raskinuli ugovor sa Obamejangom, otišao u Brasu za dzabe, sad ga barsa prodaje za Alonsa +15miliona. Tako će i Beljerina. Utopiće ga za 10 - 15 miliona nekim Italijanima i baš ih briga.
N

Niški Radnički

pre oko 2 godine

Oni su hteli da se reše Obamejanove plate koja je bila najveća u timu. Zato je i otišao džabe u Barsu, a uslov je bio da plaćaju celu njegovu platu dok je na pozajmici jer ga Arteta nije video u timu posle skidanja kapitenske trake.
H

Hranca

pre oko 2 godine

Mogli su da ga puste za dzabe ali da imaju neke procente od naredne prodaje. Covek prema transfermarktu vredi 20 mil.
T

Tutankamon

pre oko 2 godine

To su i urardili. Zato je beslpatan transfer u pitanju a ne sporazumni raskid. Od sledece prodaje Arsenal 25% dobija. Istrazi po internetu ako te vise zanima..