Baš maler: Marković povredio aduktor, moguća i operacija

Vreme čitanja: 2min | čet. 17.10.19. | 08:55

Još se procenjuje kolika pauza čeka Lazara

Baš maler! Samo što je uhvatio takmičarski ritam, počeo da postiže golove, da doprinosi ekipi i vraća se u fudbalski „život“, povreda je saplela Lazara Markovića. U najgorem trenutku i po njega i po Partizan, jer za nedelju dana u Humsku 1 stiže Mančester junajted.

Problem čak nije ni tako naivan. Marković je povredio aduktor pre nekoliko dana na treningu. Još nema tačne procene kolika ga pauza čeka, pogotovo što je jedna od opcija da Lazar čak ode na operaciju. A, u tom slučaju bi za njega jesenja polusezona bila gotova.

Izabrane vesti

Nova duža pauza je poslednje što je trebalo Markoviću u ovom trenutku. Ukoliko se ispostavi da je to jedina ispravna odluka, da mora na hiruršku intervenciju, biće to veliki udarac za njega, veliki korak nazad, jer je bio blizu toga da se potpuno vrati u takmičarsku formu i da konkuriše za startnu postavu i na najjačim izazovima koji čekaju Partizan do kraja jeseni. A, to su, pre svega, okršaji sa Mančesterom i AZ Alkmarom za evropsko proleće.

Taman se Savo Milošević ponadao da je došao kraj problemima sa povredama, jer se oporavio Takuma Asano, dok su pre njega takođe nedovoljno zalečeni igrali Bojan Ostojić i Nemanja Miletić, ali đavo ne spava...

Odigrao je Lazar Marković sedam utakmica otkako se vratio u Humsku 1 i postigao tri gola. U statistici se ne vidi da je imao i nekoliko odličnih proigravanja saigrača, koja oni nisu uspeli da pretvore u golove i time „pojačaju“ Lazarov statistički učinak.

S druge strane, tamo gde se nekom vrata zatvore, drugom se otvore. Đorđe Ivanović je protiv Vodojaže postigao pet golova i pokucao na ta vrata, tražeći šansu. Možda je u odsustvu Markovića i on dograbi, kao Slobodan Urošević, koji je iskoristio svoju drugu priliku i zacementirao se u startnoj postavi na poziciji levog beka. Duga je sezona...

Foto: Starsport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara