Komentari na vest

Barsa poslala zvaničnu ponudu Olmu, ugovor na šest godina! I jedna molba za RB Lajpcig...

P

Pedja108

pre oko 2 meseca

Nisam video vecu glupost, da Lajpcig zadrzi istu cenu, umesto da je podigne. Olmo i Jamal su bili najbolji u timu Spanije po meni, bez obzira sto nisu progalseni najboljima. Lajpcig sad moze ladno da podigne cenu na 100 miliona, usmi ili ostavi. Ako niko nece, bice odlican za Lajpcig. Ostali ako hoce igraca, neka odrese kesu, bez dovoljno para neka ne krecu.

RealNo1

pre oko 2 meseca

Како мисле да га доведу кад и Флика још нису регистровали? Могу договорити са играчем шта год хоће, Лајпцигу се прво мора платити обештећење. и још једна ствар, зашто би Лајпциг задржавао клаузулу кад сад може да тражи више нивца?
V

Valjda

pre oko 2 meseca

zato sto su ih lepo zamolili iz Barselone. 🤣
И

И

pre oko 2 meseca

Olmo je desetka. Može da igra krilo, može centralnog veznog, ali ne na istom nivou, on je desetka. Barsa igra 4-3-3 kroz sve kategorije decenijama. U toj formaciji nema pozicije na kojoj će Olmo da blista. Isto kao što Kutinjo nije imao poziciju za sebe. Loš posao i za jednu i za drugu stranu ako se transfer dogodi.
@

@ssss

pre oko 2 meseca

Računaj da je Flik u Barsi i da to može da promeni stvari.Ako dovedu Olma i Nika po meni imaju jači tim od Reala.
V

VoSeOslanjaNaVolaAčovek...

pre oko 2 meseca

Videcemo kako ce izgledati Barsa pod Flikom . Sobzirom da sa Nemačkom nista nije znao da uradi imao je 5 puta bolji tim. Ne racunam onu Korona sezonu ono je bilo ko neka Apokalipsa.
Ш

Шта значи

pre oko 2 meseca

Корона сезона?
1

12345m12345

pre oko 2 meseca

dokle ide ovo njihovo ciganisanje i kukanje... plati pa se klati...
j

joop

pre oko 2 meseca

bukvalno
0

01

pre oko 2 meseca

sad ce Barsa da krene starim dobrim metodama da nagovara Olma da minira Lajpcig i da ih primora da ga prodaju za neku bagatelu kao i sve igrace sto su kupovali. Ljiga od kluba uvek bili
M

Majke ti?

pre oko 2 meseca

A Real sa Mbapeom? Azarom? Arda Gulerom? Vinisijus bi jednom nogom u Barsi...Olicenje "postenja"!!!
K

Kraken

pre oko 2 meseca

Real nagovorio Mbappea da minira PSG nakon što su im davali 100 miliona za njega a ovi odbijali? Real nagovorio Azara da minira Čelzi iako su ga platili 110m? Real nagovorio Vinisijusa i Gulera da miniraju svoje klubove nakon što su im uredno platili koliko su zahtevali i nagovorili ih da pređu jer su im dali bolji projekat, više para i čega sve već legalnog da ih ubede da pređu? To miniranje ? Ti si dečko težak slučaj, al baš ono za proučavanje.
0

01

pre oko 2 meseca

Nisam ni spominjao Real iako stoji skroz to što pričate ali ja govorim pre svega o Barsinoj transfer politici, samo što ovog puta nemaju Pikea da obavlja taj prljav posao nego moraju moliti ovako. Setite se samo transfera Fabregasa i ostalih i budite iskreni i realni i da daleko od toga da aam fan Reala pa da se kao prepucavam nesto na zom kontu
H

Haha

pre oko 2 meseca

Ovi su toliko propali mukice da samo nešto mole.
0

09999

pre oko 2 meseca

OLMO IDE U. SITI UMESTO ALVAREZA KOJI PRELAZI U ATLETIKO
x

xnxx

pre oko 2 meseca

a drugi napadac ce biti ko?
@

@хннх

pre oko 2 meseca

Не треба им други нападач, заборављаш како су играли без халадна..
P

Pep

pre oko 2 meseca

Barselona 2024/25 Ter Štegen, Kunde, Arauho, Kubarsi, Balde, De Jong, Olmo, Pedri, Lewandowski, Yamal, Williams a na klupi Gundogan, Rafinja, Gavi i Vitor Roke. Realno bez obzira što Real ima veće zvezde u vidu Mbappea, Belingema, Vinisiusa, itd.. Mislim imam neki osećaj da će Barselona biti bolja tj da će bolje funkcionisati nego Real ove razmažene zvezdice i sve me ovo podseća na vreme Realovih zvezdi galaktikosa početkom veka a i kasnije oni galaktikosi 2011 nikad nije valjalo. Vreme će pokazati da li sam bio u pravu ali zapamtite moje reči Barsa će biti bolja!
S

Scaloneta

pre oko 2 meseca

@Pep neće Barsa biti bolja ove sezone nema šanse, možda ni sledeće, iz dva razloga, prvi jer svlačionica Reala neće pući odmah, držaće ih euforija neko vreme a kvalitet imaju neverovatan, e već posle nekog perioda možda, preveliki su to igrači, mnogo puta u istoriji (pa i Realovoj) se dešavalo da to u jednom trenutku pukne, i drugi razlog, Barsa jednostavno nije još spremna, i dalje su jako mladi a ako misle da uzdrmaju takav Real treba im Yamal u punoj snazi, a to će doći tek kroz godinu ili dve kad bude bliži 20toj godini. Svakako Barselona treba da radi na stabilizaciji te 2 godine, da im polako iscure ovi ugovori kao što su Frenkijev, Gundoganov, Lewin.. da razvijaju svoje igrače, pa kad im se oslobodi prostor odlaskom starijih igrača, da na tu osnovu što imaju da dovedu 2-3 top igrača. Jedno je sigurno, Lamine Yamal im je ponovo dar sa neba kao što je bio Messi. Takve igrače Barselona nikad nije znala/mogla da dovede, a to su igrači koji ti pored onoga na terenu daju još mnogo van terena. Što se pojačanja tiče, Nico Williams se ne propušta, Olmo bi bio dobar dodatak na već jako talentovan vezni red, a treće pojačanje bi morao da bude defanzivni veznjak, radilica.. Zubimendi bi bio idealan pitanje koliko je realan. Merino je realniji ali ne završava posao kakav im treba. Mislim da bi mogli da se okrenu i Argentincima, Alan Varela iz Porta, Eki Fernandez iz Boke, Ezekilj Palasios iz Leverkuzena. Takva argentinska energija im treba malo na sredini, majstora će imati dovoljno.
g

gost22

pre oko 2 meseca

vrijeme ce pokazati ono u sto sad sumnjam.. za otprilike 10 godina ti ces imati 22 godine
k

kkp barsa.

pre oko 2 meseca

i Fermin Lopez sjajan mladi napadac. Barsi vec 10 god fali cvrstina na zadnjem veznom, to nemaju jos od Maskerana i Jaja Turea, neko ko ce zatvarati brze kontre Reala jer oni uvek na kontre protiv Barse igraju
S

Suludi Milojko

pre oko 2 meseca

Da vidimo kad proradi ego onog primitivnog derišta od Vinicujusau svlačionoci, pa tu su Rodrigo i Militao koji će držati stranu ovom primitivcu. Pa Endrik koji je isto što i Roke u Barceloni, dakle propala investicija. Guler će se nagrejati klupe. Biće veselo u Realu.
B

Benz

pre oko 2 meseca

Aj u 5 marki da ti veze nema komentar, pogotovo o "pucanju svlacionice" Reala.. i da Farcelona nece kupiti jednog da li Olma ili Williamsa, ne bitno.
K

Kako jak tim

pre oko 2 meseca

Kako bi to bio jak tim Vilijams Olmo Yamal, opet bi El Klasiko goreo
x

xnxx

pre oko 2 meseca

barsa oce sad da ga dovede za 60 pa sledece letp rpoda za 100