Komentari na vest

Bandović ponosan na tim: Ovako treba da igra Vojvodina, bio bi drugačiji meč da je Ivanović pogodio

T

Tika Špic

pre oko 2 meseca

Ipak sam mislio da će Vojvodina pobediti Ajaksa! Vojvodina pokazuje konstantne slabosti u odbrani! Treneri u srpsk0om fudbalu su na nivou punjene paprike!
Z

Zvlat BG

pre oko 2 meseca

Ako ovako igrate protiv Ajaksa, onda Superligu treba da gazite ko plitak potok i da uplašite Doktora za titulu! Poenta je da morate se pripremiti za maraton! Morate da trajete na određenom nivou i da se ne spuštate na nivo seoskog kluba! Srećno! Pratimo!
ђ

ђорђе

pre oko 2 meseca

Да су утакмице трајале 80 минута - гледали би продужетке, можда и пенале. Толико је Војводина играла - 80 минута, а онда стала. Од умора, од тога што им се није играло више... Ајакс је био бољи у обе утакмице и честитам им. Ајд сад да видимо шта ћемо са Чуком.
G

Gost 94

pre oko 2 meseca

Ispašće od Maribora.
К

Куп је битан

pre oko 2 meseca

Све док се буду славили порази бићемо ту где јесмо.
D

Drvo

pre oko 2 meseca

Nabavi sto miliona godišnje koliko minimum ima Ajaks pa da pričamo. Ovo je FENOMENALAN rezultat. Bravo Vošo!
M

Mica bp

pre oko 2 meseca

E kad drzava pomaze samo blizance.Gde je Vosa,oba Radnicka,paNapredak.To su klubovi koji su igrali Evrokupove za vreme Jugoslavije.Radnicki Nis je dogurao i do polufinala kups UEFA.E tu je problem.A i problem je i sto blizanci pokupe mlade ako odskacu od proseka i uniste lm karijeru,primer Kabic a tako ce proci i Jovanovic.Treba zastiti klubove da prvo profesionalni ugovor moraju da odrade u klubovima.
G

Gost 94

pre oko 2 meseca

Ne treba nikom da pomaže država, nego klubovi sami treba sebe da finansiraju, ili da se privatizuju totalno(znači sada postoje oni fondovi koji drže više klubova) ili da nađu sponzore.
b

bandit

pre oko 2 meseca

Primiš tri komada od nikakvog ajaksa i pričaš kako treba Vojvodina da izgleda pa nije ni čudo što smo u fudbalu tu gde smo kad nam priuceni treneri i razni menadžeri vode ekipe
P

Poznavaoče

pre oko 2 meseca

Ne (levo krilo Voše)!!!
C

Cccc

pre oko 2 meseca

Onoga momenta kad budemo više realni i samokritični i budemo verovali svojim očima možda bude i bolje. Evo sad nas ubeđuju da je Voša bila egal sa Ajaksom i ko nije gledao utakmice da i poveruje. U Amsterdamu trebalo je bit 5 ili 6 golova u mreži Carevica sinoć isto toliko. Tri puta je lopta izbijanja sa gol linije Ajaks je mogao dat gol kad je pozeleo u Amsterdamu centar nisu prešli i to je za naše novinare i trenere sve bilo knap. Iz aviona se vidi da naši timovi i reprezentacija nije fizički spremna ni za poluvreme a o ostalim elementima da i ne govorim. Nisam zlonameran kao što će neki ovde reći već samo realan i ne držim glavu u pesku i kod očiju ćorav. U životu šta god radio može te sreća jednom pogledati ali za uspehe je potreban rad, treniranje i učenje.
K

KUD PLOVI OVAJ BROD?

pre oko 2 meseca

Uz dužno poštovanje prema svima, znate li da je reprezentacija Srbije prošle godine 2 puta poražena od Mađarske, na kraju kvalifikacija kod kuće nije uspela da dobije Bugarsku, ove godine je izgubila 4:0 od Rusije, a na EP nije uspela da dobije nikog? A znate li da je srpski klupski fudbal po prošlosezonskim rezultatima 46. u Evropi (poređenja radi: 32. Farska Ostrva, 33. Luksemburg, 41. Andora, 45. Malta)? Znate li da je mlada reprezentacija prošle godine izgubila 9:1 od Engleske? U ovoj godini 1:1 s Luksemburgom i 1:2 protiv Severne Irske? Ova klupska sezona je praktično tek počela ali šta mislite čiji klubovi su u ovom trenutku po rezulatima u ovoj sezoni u Evropi najgori? Jesu li Džajić i Piksi i dalje na pozicijama? Jesu li u "najjačoj Zvezdi u poslednjih 30 godina" nakon 0-1-5 u Lš i dalje svi na mestima? A Vučela i Vazura posle Nordsjelanda i Dinama? Ko ih tu drži i zbog čega?
S

Smajkijaja

pre oko 2 meseca

Pa da bi ti pisao komentare, zato ih drze na tim pozicijama. Vidi, majstore. Ovoj Srbiji, u fudbalu, ne moze ni Koperfild da pomogne. Zna se ko drzi te ljude tu gde jesu. S druge strane, jel ocekujes da bilo koji klub, u ovom slucaju Zvezda, u LS naprave iskorak??? Kako???? Sa dva igraca od po 4-5 miliona. Treba biti i realan. Za nas je LS druga dimenzija, jedino sto se zaradi ozbiljna lova. Da je Zvezda morala bolje protiv Jang Bojsa, slazem se. Morala je. Ali, realno, vise je tu zasluzila da pobedi, u obe utakmice bila bolja, nego recimo, Salzburg u kvalifikacijama za LS. Sve se to negde vrati. I uopste ne moze da se poredi LS sa LE, o LK necu ni da pricam. Cudi me da nisi spomenuo Vosu i Cuku, za proslu sezonu.
D

Dexaman

pre oko 2 meseca

#Smajkijaja Čovek je sve dobro napisao. O kakvoj realnosti ti pričaš? Svi se bore, napreduju, ima uspona i padova...Kod nas samo padovi, a jedni isti sede u foteljama i kroje sudbinu! To je čovek hteo da kaže, o preuzimanju odgovornosti... A tvoja Zvezda koliko je državnih para spucala i ništa nije uradila, pojedinci bi trebalo da budu najureni iz kluba, ali neće, a to si u pravu jedino...zna se zašto i ko ih drži. Baš kao i sve ostale....
Д

Деда Жија

pre oko 2 meseca

@Smajkijaja Реалност је да купиш Кулибалија, сада Пуму, Ђигу, Моучеа, Ван ла Пару, Томанеа, Кањаса... Да не избациш ни једног крштеног играча оиз омладиснке школе, а да два каква-таква потенцијала продајеш десет дана након што си рекао да су будућност клуба? Да позајмљујеш паре од синовљеве форме? Док год нам то буде реалност и док тај неко буде водио некада институцију а данас цео српски фудбал биће нам овако. И док несрећни Партузан који је правио сјајне играче из своје школе купује још горе "олупине" од Звезде. И док год у сваком клубу буду послушници човека који није издао ни једну кљигу, али јесте нешто много веће. Земљу.
M

Max Lübreich

pre oko 2 meseca

Also ich muss gestehen, dass Vojvodina sehr gur gespielt hat und jetzt ganze gute Chancen hat, Maribor in der nächsten Runde zu besiegen. Bin gespannt zu sehen, wie der Fußballklub Roter Stern in seiner Qualifikationsrunde für die Champions League auskommt
p

postic

pre oko 2 meseca

Vosi treba stoper jos jedan i spic
@

@postic

pre oko 2 meseca

U stvari, najmanje par špiceva i par štopera. Trebaju i rezerve. Vojvodina u napadu sada ima samo Ivanovića, Vukanović je povređen, a to je sve što Vojvodina ima. Maradonu naravno baš briga, smarao javnost sa onim Bissolijem, šatro samo što nije. Napadača slobodnih po svetu, koliko hoćeš. A on sedi na ušima. Samo treba da kaže skauting službi šta hoće, a Kuntić i ekipa će odratiti posao. Ali, on samo tera svoje. Pored ovog trebalo bi i da Vojvodina poradi na dovođenju boljeg kondicionog trenera, psihologa i nutricioniste, tj. ako se misli na podizanje opšteg nivoa za više ciljeve u budućnosti.
н

нс бој

pre oko 2 meseca

Какав црни штопер Сичење,Сеид,Црни,ту је Дробњак,и да уђемо у ЛК сасвим довољно.Напад ће се покрити са Делеом,а зависиће и од ситуације са Ивановићем.За сада ја не би дирао ништа,наравно ако искрсне неки добар играч увек има места.