Komentari na vest

Bandović: Da sam navijač Vojvodine, bio bih ponosan

V

Vojvodina gazi Partizane pazi

pre oko 1 mesec

Strah u grobarčićima izmiče kontroli i osečaju da se nova snaga javlja. Ove sezone drugo mesto u prvenstvu je naše!
B

Bolest ne bira

pre oko 1 mesec

Nije mi jasno šta će ovoliki franjevci ovde da pljuju Vojvodinu? Šta ima vi da nam objašnjavate kako smo igrali i ko je kriv kad ste se obrukali najgore u svojoj istoriji? Vi ste bruka i sramota Srbije!
I

Idemo na titulu vicešampiona

pre oko 1 mesec

Podrška za Vojvodinu i trenera Bandovića! Čim ova glođarija tako oporo skiči i njače znači da Vojvodina nešto dobro radi!
В

Воша55

pre oko 1 mesec

Mandaric, na predsednickoj poziciji, sa novim UO, SD i trenerima, neko brzo (polu)resenje do transformacije u AD. Ako moze Cukaricki, zasto ne bi mogao Mandaric, jos pre? Za sve ovo vreme, upoznao je igrace, trenere, citavo okruzenje u Klubu i Gradu, pa zna sta mu je ciniti Naravno, ako hoce da se prihvati posla i spasavanja Stare dame?
В

Воша55

pre oko 1 mesec

Да додам... Преузето са Форума Фк Војводина.. најбољи предлог ... Једино нас Мандарић може ишчупати из канџи ове мафије. . Мандарић је један од нас... Искрени навијач Војводине
Н

НС ДУНАВ

pre oko 1 mesec

Ево и ја сам навијач Војводине 64 године имам и мој покојни деда 1901 годиште је био и мој покојни отац 1931 годиште је био навијач Војводине и мој син је навијач Војводине и више нисам поносан,напротив ,мука ми је од свих вас ,ваших обећања,а знамо да од тога нема ништа. Па сви ви наш "Карађорђе" ,који су нам комуњаре украале не можете да средите,а камоли шта друго да урадите. Постали смо филијала црвеном близанцу захваљујући СНС подгузним мувама,константно нас удаљавате од клуба својом страначком политиком. Војводина се урушава,све мање навијача има ,а коме треба клуб без навијача ? Нисмо ми Чукарички,Вождовац и остала буранија са 63 навијача сви заједно,али очигледно да неком одговара да постанемо. Један клуб на свету волЕм јааа.....!
T

Tačno tako

pre oko 1 mesec

I sad neko treba da mu veruje da je to ispravan osećaj...izgubiti i biti ponosan...a da nisi svesno povukao svoje igrače drugo poluvreme da prvenstveno sačuvaju svoj gol, nego da si nastavio ofanzivno kako Vojvodina i treba da igra, druga bi se sad priča pričala...i bili bi ponosni jer smo pobedili ...
O

Ovaj je ponosan

pre oko 1 mesec

na 6 poraza u nizu. ŠEST PORAZA ZA REDOM. PONOSAN!
B

Bravo Vošo!

pre oko 1 mesec

Vojvodina jedina osvetlala obraz srpskih klubova u Evropi. Zato toliko skiče ovi navijači Partizaija.
V

Vosa je osvetlala

pre oko 1 mesec

obraz sa sest poraza za redom. Cetiri izgubljena meca u Evropi. Debeo obraz.
B

Bravo Vojvodino!

pre oko 1 mesec

Osećaju partizani da će Voša da bude druga ove sezone pa nas silno mrze i napadaju.. Ali džaba vam plaćeni novinarski članci moji nećaci..
S

Slaninarijus

pre oko 1 mesec

Da budem iskren deluje mi da neko planski ostavlja ove uvredljive komentare očigledno navijača Partizana a briše one u kojima se daje podrška treneru i igračima Vojvodine na hrabroj igri i zalaganju. To može biti samo Aleksandar Joksić jer nikome drugo me ne bi palo na pamet da to radi. Ako nastavite ovako obećavam da ćemo podići ceo Novi Sad i u peticiji tražiti zabranu rada dotičnom "novinaru" koji širi mržnju iz samo njemu poznatih razloga.
M

Micabp

pre oko 1 mesec

Sto pre da ode Bandovic.a neka povede i Carevica ,,levaka". Sinoc se baca u levu stranu.Nijednom nije krenuo na pravu stranu.
C

Chiske

pre oko 1 mesec

Smirila se glava pa malo da prokomentarisem sve ovo sto se desilo u evropi, pokusacu da budem realan. Pod jedan juce je Vosa pobedila Maribor u 90 minuta igre, to itekako popravlja celu sliku. Medjutim, nismo uspeli da damo gol iz akcije, promasili smo sve sto se moze promasiti (za nepoverovati sta smo sve omasili) da smo bili bolji, jesmo, da ne znamo dalje od 16m ne znamo. Ogroman problem je sta uraditi u 16m tu krivim struku oni su jedini krivci za taj problem! Pola nasih igraca ima problem sa prijemom i tu se gube sekunde i brzina, Bamidele nezainteresovan, Nikolic je trebao od pocetka da igra, Poletanovic jako falio jer Vukan nije defanzivac i kada ima obavezu da sparta gore dole onda od njega nemamo ni 30% kvaliteta sto se juce potvrdilo. Ivanovic ne zna da se postavi, kazu na forumu nema centarsuteva, pa juce je bilo bar 10 od th 10, 5 je bilo dobrih ubacivanja Ivanovic je morao bar jedan da iskoristi, vecito kasni. Glumatanje povrede Velickovica necu ni komentarisati. E sada za poraz od maribora neko MORA da odgovara! AJAX ok ali Maribor ne sme da ostane na "tapsanju po ramenu". A igracima i treneru zelim da porucim da se manu izjava i lupetanja po medijima i da krenu da vezbaju prijem i osnove fudbala! Ja imam bolji prijem od pola igraca a nisam profesionalni fudbaler! Bravo za zelju i rad ali nekada treba vezbati i takticke a bogami i tehnicke stvari. Ivanovicu ugledaj se na Halanda, lik posle svakog treninga 2 sata radi zavrsnicu sam! Da mozes da anticipiras gde ce lopta pasti i kako da se namestis za sut i po kom delu lopte da tuces a ne bzvz. pa gde ode. To vazi za sve igrace.
A

Artegor

pre oko 1 mesec

Sve je rečeno. Ne rade ljudi na sebi. Moja je slabost što recimo jako volim postave 4-4-2 ili još bolje 4-3-3. Ove taktičke varijacije sa 1 klasičnim špicem užaš živi. Videlo se da je Vojvodina tanka k'o led kad je završnica spala na Ivanovića, a on je juče bio ispod svakog nivoa. Slovenci znali odakle vetar duva, zatvorili Serija, a on čovek ne može sam i nema ni sa kim, tj. slabo su ga pratili, osim Barosa koji je vukao i dava mu loptu svaki put kad je mogao. Dakle, nemamo završnicu napada. Penale na bih komentarisao svi smo videli, moglo je da bude drugačije, ali treba reći. Vojvodina nema golgetera, a po svoj prilici pitanje da li će uopšte imati ko da postiže golove. Da, Bamidele je juče bio "ladovina za sve pare", vode ne pije priča o odaptaciji. Nažalost, ostaje domaća superliga da vidamo rane, ali to nije to. Sada je stvarno vreme da neko odgovora. Za početak sportski direktor da leti odmah iz fotelje, još je ranije trebalo da to uradi. I naravno Zbiljić koji gleda u telefon umesto na teren, sam da se pokupi i da ode. Novu upravu i sve da bude transparentno, pa Makar da Mandarić bude predsednik. Pošto se to neće desiti, žao mi je, ali ništa se neće promeniti, ne godina već decenija koju su pojeli skakavci. Božu smenjivali ne smanjivali, ništa se neće promeniti. I da zaključim, OVO JE KOLOSALAN NEUSPEH ZBOG KOG NIKOM NIŠTA NEĆE BITI, JER ETO, NIJE SE DALO.
J

Jesi ponosan

pre oko 1 mesec

na 6 poraza? Hrabra igra, svaka cast. Samo, pomesao si sportove, ovde je rec o fudbalu a ne boksu. Ispali iz Evrope u prvoj polovini Avgusta, u Ligi u zoni ispadanja... a najavljivao si kako cete objasniti Ajaxu ko ste i sta ste
f

felix__

pre oko 1 mesec

Daj menjajte ovu budalu covek unisti Vosu.
f

firmasi2024.

pre oko 1 mesec

ovaj nije u vinkli nasta da budemo ponosni na 6 poraza, na ekipu koja ne moze da se sastavi, sram te bilo.
M

MrkoNS

pre oko 1 mesec

Kako ovaj trener samo napredno razmišlja, poput uprave.
O

Osmeh

pre oko 1 mesec

Pa stvarno ne mogu da verujem!Na čega da budu ponosni?To što ste dali Mariboru jedan gol,i to dao half.Bekovi potpuno van utakmice.Oteraće vošinu decu Bjekovića i Bukinca koji su izmislili fudbal za ove više nego skromne strance.
b

baraba1

pre oko 1 mesec

ne da nisam ponosan, nego sam uzasno razocaran. Otisao bi sam da imas obraza. ODLAZI !!!!!!!!
L

LFCC

pre oko 1 mesec

Cinjenica je da je ovo bila istorijska sansa za grupnu fazu, nikad se nije ovako zreb otvorio a ni nece u narednih 5 godina jer sledi strmoglav pad nacionalong koeficijenta i lige. Maribor je morao da se dobije pre penala. Vreme je da se oteraju mafijasi iz uprave da Mnadaric i Zbiljic vode klub kako treba pa makar ne izobrili kvalifikacije za Evropu narednih 5 sezona.
M

Mutommbo

pre oko 1 mesec

Držao si Rosića na klupi a Carević ti branio. I sada ćete igrati samo ligu do sledećeg brukanja u Evropi.

Vosa23

pre oko 1 mesec

Carevic kao najbolji pojedinac ne samo u ovom dvomecu vec celu sezonu brani fantasticno i opet ga pljujete i vredjate stvarno ste puni mrznje prema decku. Odbranio protiv Cuke 2 penala prosle god poslao nas u polufinale prosle nedelje odbranio penal upravo Mariboru Ilicicu… pa ne moze sve penale da odbrani a da nije njega bilo u ovom dvomecu ne bi ni stigli do penala, decko je fantastican golman i ponavljam po ko zna koji put zelim mu da ode iz Vose jer koliko ga mrze i vredjaju navijajci za njega je najbolje da ode sto pre! Inace bice fenomenalan golman u ligama 5. pazite sta vam kazem!
B

Bogdannn7

pre oko 1 mesec

Koje loženje je bilo pre ppčetka kvalifikacija ahahah. Kada sam napisao da naši klubovi neće ništa uraditi, da će svi pući, apsolutno svaki klub, ovde su mi delili minuse i prognozirali barem 3 naša kluba u Evropi. mi bre igramo najgori fudbal u Evropi, mi nemamo nikakav sistem, mi nemamo ništa. Sve ove fudbalere i trenere treba raspustiti i na društveno-korisni rad. Ne umeju utakmicu poštenu da odigraju, a kada se šetaju kroz NS, ponašaju se kao neke zvezde, kao da pikaju fudbal u Realu a ne u Vojvodini. More sve ro treba u rudnik.
P

Pedja108

pre oko 1 mesec

Cime bre da se ponosis covece? Godinama Vojvodina nije imala neki dobar zreb. I sad je prvo igrala sa Ajaksom, ali posle toga se zreb otvorio, da se lagano udje u Evropu, popravi i klupski i nacionalni koeficijent. I prvo se ispada od Mornara, koji nikad nije prosao tu fazu takmicenja, zatim Maribora. Slovenci jesu bili jaki pre jedno 20 godina, ali sad ih nigde nema. Hocete da igrate Evropu, a niste u stanju da timovima koji nisu ni prosecni, date vise od jednog gola. Bar ste pobedili juce, da bude bar neki pozitivan rezultat. Sve ostalo je katastrofa.
S

Srdjan88

pre oko 1 mesec

Ponosan sto je ispao od Maribora i sto u ligi drzi 13 ili koje vec mesto? Nema sta, svaka cast, samo ne znam kada ces opet imati sansu da udjes u Evropu preko Maribora i Djurgardena, mozda za 10-15 godina.
E

E moj glođo

pre oko 1 mesec

Ma Maribor igra drugu ligu..Kako bi drugačije igrao kvalifikacije za Evropu.
P

Promasena taktika i sastav

pre oko 1 mesec

BANDOVIC NAJVECI KRIVAC. I U PRVENSTVU KATASTROFA. OVE SEZONE SA PRESKUPOM EKIPOM BORBA ZA PLEJOF U LIGI.
Л

Лиман-009

pre oko 1 mesec

Овај бандовић је нула као човек… “Да сам навијч Војводине…” наравно да ниси, јер образа немаш… мишу један, одлази и не беукај се више… Он је понасан, на шта?!
T

Trike

pre oko 1 mesec

Dali je ovaj kvazi trener normalan ,po dal on vidi da njegova ekipa igra fudbal iz sedamdesetih godina ,SPORO igraci nemaju znanja nj za nasu BETON LIGU a kamoli za evropu ZALOSNO
J

JNA je lavor

pre oko 1 mesec

Kvazi trener je primio 9 dugih komada od raspalog Dinama. Bolje da ideš njega da pljuješ dok ti ne zakatanči klub nego što projektuješ svoju negativnost ovde..
P

Ponos Srbije

pre oko 1 mesec

Bravo Božidare i bravo Vojvodino! Osvetlali ste nam obraz i pokazali kako se igra za svoje boje i državu!
К

Куп је битан

pre oko 1 mesec

Српски фудбалски демагози никада неће признати пораз. Увек су били бољи, незаслужено су изгубили, задесила их је неправда, нису имали среће, итд.
A

Ali nisi

pre oko 1 mesec

S obzirom da nisi navijac nego trener(nazalost), snosis odgovornost za katastrofalan pocetak sezone.
Č

Čvarak

pre oko 1 mesec

Što ne kažeš to svom kvazi trenerčiću poznatom i kao Ser Šamroje Duga Devetka? Pa slina vas je upropastila i odvela u najsramniji poraz u istoriji kluba a vi umesto da ga najurite govnjivom motkom njačete ovde protiv gospodina čoveka oji nam je jedini osvetlao obraz u Evropi.
x

x122

pre oko 1 mesec

@cvarak,ti opet o Partizanu a vest o Vosi. Kompleksi malisa,pitaj tatu sta je to. I idi da se klikeras
N

Navijac Vojvodine

pre oko 1 mesec

Jedino što osećam je veliko razočarenje!
H

Heey

pre oko 1 mesec

Meni bih bilo sramota. Cudan ovaj nas srpski svet
ђ

ђорђе

pre oko 1 mesec

Браво за Војводину, и играче и Бандовића. Мало среће је недостајало, а о судији на првој утакмици не бих. Е сад: Л Николића на крило уместо Бамиделеа, Ивановића у Руменку на каљење, Росићаа на гол.
B

BubreguLoju

pre oko 1 mesec

Ubio Vas Maribor ,ejj , kume , kad si dolazio u Vojvodinu predstavilu su te ko Gvardiolu da su doveli , a ti ko kuče u liftu.

Golubar

pre oko 1 mesec

Klasican srpski mentalitet, biti ponosan na svoje samounistenje, dok se toga ne otarasimo nama nece krenuti na bolje.
N

Nisam gost

pre oko 1 mesec

Kad je izvlacenhe grupa za tu ligu "Ponosni navijac". Posto je FKP sinoc izborio takmicenje u grupnoj fazi Lige Ponizavanja bili bi lepo da imamo i jos jednog takmicara a ne samo Zvezdu u nekoj NEBITNOJ ligi sampiona
g

gonpi

pre oko 1 mesec

A cekaj, nisi navijac Vojvosine?
I

Iz sljivika

pre oko 1 mesec

Ovaj ispunjava sve uslove da jednog dana zameni Kiksija.
3

3547

pre oko 1 mesec

Mali klub, filijala Grafičara.Nekada ne tako davno konglomerat od kluba,prvak države.
Z

Zuferi

pre oko 1 mesec

Hahahaha ...Šta sam rekao predstavljace se uspeh kao protiv Ajaksa. Slave se porazi, ispadanja...Sve je to u redu samo Evropa ni na vidiku ni pre ni sad ni ubuduće. Praktično nikad. Ne fali ništa Malti,Andore,Gibraltaru pa neće ni Vojvodini.

Џндд

pre oko 1 mesec

Нисам навијач Војводине, али зар те није срамота говедо једно
v

v1ad

pre oko 1 mesec

Teska demagogija i nedostatak samokritike.
A

Al V

pre oko 1 mesec

Al ovaj nije navijač Vojvodine. Ko ni uprava koja ga je dovela. Ne nisu navijači Vojvodine ponosni već ogorčeni pošto nikad lošiji Maribor nisu mogli da na pucaju. I da 5 igrača bude povređeno. To je sve zbog neznanja uprave i struke od ovog demagoga musavog do kondicioni trenera. Gonite se više iz Vojvodine
A

Anon13

pre oko 1 mesec

Ko je ovaj sa tupeom na glavi,gde su njega našli🤔
A

A sad adio

pre oko 1 mesec

Ostavke su moralni čin, i nisu bolne...
K

Kasno Banda na Kosovo stize

pre oko 1 mesec

Kaze moramo dovesti napadaca pa koji ce ti moj sad kad ispade iz Evrope
P

Paja Glavonja

pre oko 1 mesec

Šta kaže Milan Mandarić???
M

Miki Gec

pre oko 1 mesec

Milan Mandaric je nedavno napustio klub. Cim je covek shvatio gde je dosao a on utekao, nece da ga pod stare dane pokradu, on je taj novac posteno stekao za razliku od mnogih nasih lovana. Kud ce da se nateze tu sa nekim Bosketom i slicnima koji vode klub (veoma uspesno, naravno), pokupio se covek i vratio na "truli Zapad" gde je ipak koliko-toliko zasticen od toga da ga neko ne pokrade do poslednjeg dolara.
Л

Лиман-009

pre oko 1 mesec

Мандарић је радно и ментално способан, таман као и бајден… Не зна где је лево.., гари више ни себи не може да помогне, а камоли распалој Воши!!!
G

Grobar 62

pre oko 1 mesec

6 poraza zaredom i bio bi ponosan.kakav folirant,nevidjeno.
L

Lok

pre oko 1 mesec

Aj nesrecnice cuti i kupi stvari
g

gost1977

pre oko 1 mesec

sta reci a ne zaplakati,još ima obraz da se javi,da je covek vec bi bio na pola puta za svoj montenegro. samo metla pomaže!!
N

Nenad1246

pre oko 1 mesec

Druže jajariš celj utakmicu i ovde i u Sloveniji. Na šta konkretno biti ponosan? Sad kad niste teško da če skoro doći vam ovakva prilika pa i da izborite Evropu kako ste krenuli.
Š

ŠumadijskaKapija

pre oko 1 mesec

Ovaj gori od Hasana Dudica
S

Ssmre

pre oko 1 mesec

Sreca da nije oa ga boli kura. Hahahahahahahhaha
p

pakistan

pre oko 1 mesec

Mislim da ste mu previšeeee dali na značaju. Niti je Maribor evropska sila, niti je ovo dobar rezultat. Jednostavno, ovo je moralo da se prođe. Vojvodina dokazala da je klasična zvezdina filijala koja nikad ništa neće uraditi,ko god da joj trener. Što se ovog tiče, još jednom vi ste ga napumpali tekstocima kao da je u pitanju Murinjo.
M

Ma da bre to

pre oko 1 mesec

Ma samo kad je sve zvezdino jbt...da nije i ovaj poraz zbog sistemskog unistavanja partizana? Setimo se samo vasih filijala iz toletovog vremena...hajduk kula, smederevo, mladost bas su kidali u evropi.
Z

Zvlat BG

pre oko 1 mesec

Sada sledi priča o "sistemu, kontinuitetu, planu, strategiji i listi želja "šta je babi milo ...". Ovu Vojvodinu kao da je neko prokleo! Ne može da se izdigne iznad opšteg sivila i situacije da u Srbiji, trenutno, postoji samo 1 klub! Ne umeju da iskoriste trenutne (ne)prilike ostalih i šansu! P.S. Počinje vam Omladinska liga Srbije, napadnite 1. mesto i izadjite u Evropu sa omladincima! Prestanite da neuspešno kopirate Doktorove fantazije!
N

Naslov

pre oko 1 mesec

Citam ovaj naslov i ne mogu da verujem sta sam procitao!
A

Asad

pre oko 1 mesec

Ovaj čovjek od 8ovana pitu pravi, a to nije lako. Ljudi iz Voše su sami sebe ubjedili da imaju tim za titulu i tu je najveći problem. Voša je seoska ekipa.
D

Djapex

pre oko 1 mesec

Posle ovakve izjave, treba da ide. Kaže da navijači moraju da budu ponosni... sto su ispali od Maribora ! Em sto Maribor ima manji budžet, em sto je prosečan klub koji je ispao od Boteva i jedva prošao Rumune. Kaže da nema šta da im zameri, pa kako misli da napreduje ako je zadovoljan sa tom igrom i porazom od Maribora. Sramota je ispasti od Maribora !
S

Slaninaole

pre oko 1 mesec

Sve je to lepo, ali da se ne ljubimo... ili dovesti nekog mladog i gladnog trenera (Jandric) ili starijeg i iskusnog koji zna da pravi rezultat (Gacinovic). Slobodni i jedan i drugi.
s

salesman999

pre oko 1 mesec

hahaha. na sta? 6 poraza za redom? ako kazemo da su dva od ajaksa ocekivana, sta je sa ostalima?! sramota.
G

Grga Cvarak

pre oko 1 mesec

Tjeraj to odmah. Ovom izjavom je sve rekao. I koliki je strucnjak (ocigledno nikakav jer rezultati govore sami za sebe) i koji su mu prioriteti (samo plata i nista drugo).
I

Ivbb

pre oko 1 mesec

Idi bruko za trenera, za čoveka, za ljudski rod... Ispdneš od ubogih Slovenaca i imaš ono obraz da se javiš.. i to da neko treba da je ponosan. To je sve naredno kod nas
a

ali nisi navijac

pre oko 1 mesec

trener si!
P

Papa Franja

pre oko 1 mesec

Vojvodina je posle 2013 i Šerifa propustila istorijsku šansu da ode na Djurgarden i udje u grupu. Sledeće godine možda budu još bolji ali u plej ofu će im doći neko prejak kao Ajax ili Čelsi.
z

zlatno doba ekonomskog tigra

pre oko 1 mesec

Nisu li Srbi u poslednje vreme malo previše ponosni na poraze i ispadanja?
N

NoviSad021

pre oko 1 mesec

Na sta to da budemo ponosni,sto gubite svaku utakmicu?
@

@Boza Dunster

pre oko 1 mesec

Pa ovaj čovek nas zeza, ovo mora da je neki vic