Komentari na vest

Bajern stavio pet krupnih zverki na transfer listu i kreće u London po glavnu metu

Marko L

pre 17 dana

Ako gigant proda Kimiha, nesto nije u redu sa njima.
g

gost111

pre 23 dana

gorecka ostaje sigurno...de ligt isto...gnabri,upamekano,mazraui,cupo moting,mozda kimih,oni idu...umesto kimiha de jong ili arauho...kako se dogovore sa barsom,ako i dejvis ode stize matsen,zincenko ili ernandez umesto njega.Ako ne dodje de jong Dani olmo stize...niko wilijams ili grilis umesto gnabrija...to bi bilo top...nojer,de ligt,arauho,ernandez,stanisic,olmo,gorecka,grilis,musiala,sane,kejn,top tim
S

Soprano

pre 23 dana

Druze nemas ti pojma... niti ce arauho da ide niti ce de jong... Flik je rekao javno da nisu na prodaju... svakako barsa uskoro potpisuje novi ugovor sa najkijem koji ce biti najveci u istoriji fudbala, i vratice se na poslovanje 1/1... tako da ovde moze samo Kimih u barsu... poz
P

Pjer

pre 23 dana

Burazeru Bajern u zivotu nece uzeti prevaru poput Grilisa...
N

Navijac Bayerna iz Bavarske

pre 21 dana

Po vestima koje se ovde cuju & citaju, idu Goretzka, Upamecano, Gnabry i Coman. Davies kazu da ostaje, a za Kimmicha su vesti protivrecne. Ne secam se da je Bayern ikada ovako masovno "osvezavao" kadar - mene licno je od toga pomalo strah, ali nadam se da Eberl zna sta radi.
B

Babaroga99

pre 23 dana

Real da upeca ovog Kimiha vrh bi bilo .
R

Robert Lewandowski

pre 23 dana

Kimih nije na transfer listi, kao ni De Liht koji će biti lider u odbrani kod Kompanija... Upamekano je na prodaju. Za ostale igrače je tačno da su na prodaju.
W

WK

pre 23 dana

Kimih ulazi u poslednju gosinu ugovora a Bajern ce ga sigurno radije prodati nego da ode za dzabe
R

Robert Lewandowski

pre 23 dana

Kimih zeli da ostane, skoro je dao izjavu. Rekao je da mu je Bajern prvi izbor, ali ukoliko mu kazu da im vise ne treba da ce potraziti novi klub. Ja očekujem da ce ostati, on i Paljinja bi po mom mišljenju bili odličan tandem na sredini. Kimih bi dobio veću slobodu u napadu, jer bi mu ovaj cuvao ledja. Prica se da ce Bajern igrati 4-4-2, ja bih prodao Dejvisa, Upu, Gorecku, Gnabrija, Mazraujia, Komana... Cupo i Sar su vec otisli i doveo bih sledece igrace: Arauha/Taa (90/30), Paljinju (50-60), T.Ernandeza (80), Simonsa (priča se o pozajmici, ako bude otkup, onda sigurno 80+), Bakajoka (40), Alvareza (80) i Girasija (18). Od prodaje gore pomenutih igraca i plus od prodaje Zirkizea i Tilmana ce inkasirati oko 250 miliona, a pored toga su obezbedili jos 200 miliona ovi iz uprave... Tako da novac ne bi trebao da bude problem.
N

Navijac Bayerna iz Bavarske

pre 21 dana

Ovo za De Ligta sam procitao samo u srpskim novinama. Eberl je danas imao konferenciju za stampu i nije ga pomenuo. Vrag ce ga znati ... Nadam se samo da ce dobro da izaberu koga ce da kupe - novajlijama treba vremena da se adaptiraju, a jos jednu godinu bez titule sumnjam da bi ijedan navijac Bayerna mogao da opravda.
F

Fer1

pre 23 dana

Ovo je zicer za Siti i Arsenal. Bilo ko od ove dvojice na veznjaka je bolji od Kovačića i bilo ko je bolja opcija od Partija zbog njegovih povreda.
И

И

pre 23 dana

Kad tim funkcioniše, Kimih i Gorecka su dve aždaje. Paljinja je jako dobar igrač, ali očekivati da bude bolji od njih dvojice je nerealno.
n

njena postelja

pre 23 dana

Kako mislis nerealno? Taj Paljinja je u prosecnom Fulamu imao najvise uspesnih startova u celoj PL. I najvise ih je on ucinio timom koji se najzad nije borio za opstanak. Recimo Alkantara je kidao u Bajernu, a u Liverpulu se raspao. Dakle prostom logikom ako Paljinja ode u suprotnom smeru, iz PL u slabiju ligu, jesce malu decu. Igrati sa saigracima u Fulamu i Bajernu nije isto. A i nisu ovi iz Bajerna ludi, pa da ne znaju sta rade. Ili pak mislis, da ti bolje znas od njih?
R

RealNo1

pre 23 dana

Да ли су они нормални? Ништа нису научили на примјеру Кроса?