Bajern pojačava ponudu, a Ta sve dalje od Minhena...

Vreme čitanja: 2min | sub. 27.07.24. | 09:21

Tako makar deluje. Navijači se bune, Henes na njihovoj strani

Ko god je pomislio da je transfer jednog od kapitena Bajer Leverkuzena Džonatana Ta u Bajern Minhen gotova stvar - grdno se prevario. To što su Bavarci značajno povećali ponudu u odnosu na prethodnu nedelju, za sada ne znači ništa, tvrde i Kiker i nemački Skaj.

Podsetimo, klub iz Minhena je nudio 18.000.000 plus 2.000.000 kroz bonuse, da bi se tokom jučerašnjeg dana pojavila informacija kako je u Leverkuzen poslat novi predlog: celih 20.000.000 u cugu, plus 5.000.000 evra u raznim bonusima.

Izabrane vesti

Nije se dugo čekalo na odgovor na Baj arene: "Ne, nema značajnog napretka u pregovorima. Džona ide sa nama u nedelju na pripreme, radujemo se što ćemo ga videti ponovo sa ekipom", izjavio je s osmehom na licu sportski direktor Simon Rolfes.

Prema izveštajima iz Nemačke celu priču trenutno ponajviše koči prodaja Matajsa de Lihta, za koga Mančester junajted odbija da plati 50.000.000 evra. Štaviše, dve strane nisu ni blizu dogovora. Kako je naredio Uli Henes, za sve buduće akvizicije, biće potrebno prvo prikupiti novac od transfera, tako da Maks Eberl nema mogućnost da se razmeće ciframa. A i nije tajna se Henesu ne dopada što će bilo kakav novac biti uložen u igrača koji je ušao u poslednjih 12 meseci ugovora. Posebno što nije ubeđen da bi Ta mogao da predtavlja 'apgrejd' u odnosu na mlađeg i skupljeg De Lihta.

Nije zanemarljiva ni činjenica da navijači Bajerna već nedeljama unazad potpisuju peticiju da klub odustane od prodaje holandskog štopera, na šta je Henes takođe skrenuo pažnju.

Uzimajući sve to u obzir, deluje kao da je Ta sve dalje od Minhena...


tagovi

Džonatan TaLetnji prelazni rok 2024

Obaveštavaj me

Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara