Komentari na vest

Bajern i PSŽ kao na aukciji: Jedni ponude 50.000.000, drugi sačekaju sedam dana i stave na sto 55.000.000

F

F.C. Tenerife

pre oko 2 meseca

Do pre 15 godina, u svakom momentu si imao bar 10 top klubova koji imaju i prvog, i drugog primera radi desnog beka koji je u tom trenutku bukvalno mogao da igra u bilo kom dresu, bilo kog kluba na svetu....U svakom momentu, imao si to da recimo Milan, Man. Jun. Barselona, Real madrid, Juve,Chelsea, cak po nekoliko velikana iz skoro svake od najjacih liga, imalo je situaciju da ima ne jednog, nego samo u veznom redu po tri, cetiri top veznjaka, koji su opet ponavljam, mogli da zaigraju u apsolutno bilo kom klubu sveta u svakom trenutku s' obzirom na kvalitet koji su posedovali...Danas, recimo konkretno tu privilegiju, moze da priusti, pa...2 i po kluba...I to je to...Nije stvar para, nema...Ne, ali dacu vam 150 miliona...Druze, Nema! Ne, ne, evo dacu vam 200 miliona....ALO LICE ! NEMA !!! Ako danas klub ima 4 world class veznjaka u istom trenutku, to znaci, da bilo sta slicno tome, i to za milijardu eura, moze da napravi samo jos jedan klub...I to je to...Kada ih je Milan primera radi imao 4...To nije znacilo da ostali nisu mogli, ne, vec je to mogao i Man Jun. To je imao Chelsea, to je imao Bayern, to je imala Barcelona...Otud i ove cene...Zbog straha. Kvaliteta je toliko malo, da se svi boje da propuste i ove, ovakve talente, koji nisu ni do kolena onima koji su tu bili do pre samo petnaestak, dvadeset godina...
L

Ljudi

pre oko 2 meseca

shvatite da u danasnjem fudbalu nema toliko kvaliteta kao devedesetih godina proslog veka i ranih dvehiljaditih,otud i ovo preplacivanje klinaca koji se pojave i guraju bas zbog toga ..... Najvaznija stvar je susteca moneta i tako je to,nema dalje ......
a

aa

pre oko 2 meseca

Treba da se digne spomenik ovim skautima kako dovode i igrace i posle prodaju..Vec sad su uzeli 68m a prodaju ovoga za minimum 50m..
S

Sherlocked

pre oko 2 meseca

Ne cekam brate realno nista ,osim 5-i i platu od 500€. . I to mi se vise smucilo . A ovo mi je bas ozbiljno zezanje , ove cifre Gadjaju se sa 50 il 60 mil . godisnje zaradim 6.000 e. Za 10 god 60.000 . Znaci za 100 god ako bas budem stedeo poslacu ja ponudu od 58 mil. jbga ne mogu celih 60 mil jer moram jesti tih 100 god dok skupim za transfer.

The Intersect

pre oko 2 meseca

ne bih da ti rusim sneska, ali za 100 godina mozes tim tempom da zaradiš 600.000 … ovo ti kazem cisto da ne racunas na tih 60 miliona ni u kom slucaju.
S

Sherlocked

pre oko 2 meseca

Brate nisam dodao 0 , izvinjavam se . Pa nisam bzv isao na popravni iz matisa tolike godine . ;)

The Intersect

pre oko 2 meseca

kada bi dodao nulu mislis da bi te 600 miliona pokrpilo?
x

xnxx

pre oko 2 meseca

u bajernu ce da prodje ko tel, a i koji ce im kurac pored istog
r

rea

pre oko 2 meseca

Kako je to Tel prošao u Bajernu? Dečko je rezerva najplaćenijem napadaču na svetu, a ima 19 godina. Da nisi možda očekivao da će sa 17 godina zameniti Levandovskog i biti najbolji napadač sveta?
R

Robert Lewandowski

pre oko 2 meseca

Tel će biti korišćen kao rezervni napadac, zato Bajern ne traži zamenu za Cupu. Ideja je da Doue, Sane, Olise i Gnabry budu opcije na mestu krila sledeće sezone. Gnabry neće da ide, a za Komana deluje da će naći kupca, verovatno PSG.