Ranko Popović (©Starsport)
Ranko Popović (©Starsport)

AZIJA: Ranko Popović napada titulu u Japanu, Seulu ne pomaže ni Džesi Lingard

Vreme čitanja: 2min | sub. 22.06.24. | 08:52

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na najvećem kontinentu

Izabrane vesti

(Fudbal, Japan 1)

Derbi 19. kola Džej lige igra se u Osaki. Gamba, koja je treća u šampionatu, dočekuje prvaka Kobe. Gosti imaju bod manje. Domaćin je u sjajnoj formi, vezao je četiri pobede. S druge strane, Visel je u padu, samo jedan trijumf na četiri meča. Posle samo boda u tri kola prošle nedelje je pobeđen Kavasaki za najavu izlaska iz krize. Kobe je u prošlom prvenstvu oba puta dobio narednog rivala, na svom terenu sa 4:0, a u gostima sa 1:0.

URAVA – KAŠIMA, 12.00

(Fudbal, Japan 1)

Kašima koju je početkom godine preuzeo srpski stručnjak Ranko Popović bori se za titulu. Ima dva boda manje od lidera Mačide. Za domaćina igra i nekadašnji igrač OFK Beograda Aleksandar Čavrić koji je stigao iz Slovana Bratislave. Kašima je u odličnoj formi, 13 bodova u poslednjih pet kola. Urava je slaba ove sezone, tek je deseta, a bez trijumfa je četiri kola, pa će teško da se umeša u borbu za Ligu šampiona Azije.

------------------------------

Igraj EURO Prognozzer - osvoji svaki dan do 100.000 bez ikakvog uloga!

EUROFORIJA JE POČELA!

OVO JE 18 RAZLOGA ZBOG KOJIH JE MOZZART NAJBOLJI IZBOR ZA EP

------------------------------

JAMAGUČI – IVAKI, 12.00

(Fudbal, Japan 2)

Domaćin je jedan od kandidata za ulazak u elitni rang u Japanu. U drugoligaškoj konkurenciji je Jamaguči četvrti sa devet bodova manje od lidera Šimicua. Ivaki je osmi, bez pobede je tri kola. Jamaguči je prošle sezone pobedio Ivakija u gostima sa 2:1, dok je na svom terenu bilo bez golova. Na dve od tri poslednje utakmice ovih timova bio je tip 0-1.

SEUL – SUVON SITI, 13.00

(Fudbal, Južna Koreja 1)

Loša sezona za Seul, tim za koji dugo godina igra nekadašnji vezista Vojvodine Aleksandar Paločević. Suvon je peti, na mestu je koje vodi u plej-of. Domaćinu nije mnogo pomogao ni nekadašnji fudbaler Mančester Junarjrtda Džesi Lingard. Tim iz prestonice je pet utakmica bez pobede, pa su tri boda imperativ kako bi ostao u igri za bar šesto mesto i plasman u plej-of u šampionatu Južna Koreje.

LOKOMOTIV – SOGDIJANA, 17.00

(Fudbal, Uzbekistan 1)

Sogdijana je opet u vrhu uzbekistanskog fudbala. Nalazi se na petom mestu sa šest bodova manje od lidera OKMK-a. Lokomotiv Taškent je na 12. mestu, sa samo bodom na pet prethodnih utakmica. Sogdijana je pobedila dva od tri poslednja meča.


tagovi

Azijasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara