Fudbaleri Al Ahlija (©Reuters)
Fudbaleri Al Ahlija (©Reuters)

AZIJA: Al Ahli u krizi, ali mu se crta Liga šampiona, Al Rijad izašao iz opasne zone

Vreme čitanja: 2min | čet. 02.05.24. | 08:28

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na najvećem kontinentu

Izabrane vesti

(Fudbal, Jordan 1)

Domaćin je na trećem mestu u šampionatu Jordana sa 12 bodova manje od lidera Al Huseina. Al Salt je na šesti, sa tri pobede u prethodna četiri kola. Al Vedat je u krizi, samo jedna pobeda u prethodna tri boda, pa teško može da stigne vodeći dvojac u finišu prvenstva ova azijske države. U prvom delu sezone Al Vedat je slavio protiv današnjeg rivala sa 1:0.

AL AHLI – DAMAK, 20.00

(Četvrtak, 20.00)

Tim iz Džede je treći u Saudijsko Arabiji, ali daleko od timova iz Rijada. Al Hilala i Al Nasra. Al Ahli želi da zadrži treću poziciju i plasira se u Ligu šampiona. Damak je bezbrižan na sredini tabele, pa ovaj meč mnogo više znači domaćinu koju s kupe predvodi mladi nemački stručnjak Matijas Jajsle, do prethondog leta trener Salcburga. Forma Al Ahlij je loša, samo bod u prethodna dva kola.

-------------

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Real Madrid na Santjago Bernabeuu, Mančester Junajted na Old Trafordu ili možda Borusiju Dortmund na Vestfalenu?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

-------------

AL FATEH – AL RIJAD, 20.00

(Četvrttak, 20.00)

Domaćin je na sedmom mestu u šampionatu Saudijske Arabije. Ima dva poraza u prethodna tri kola. Al Rijad se grčevito bori za opstanak. Pobedom u propšlom kolu protiv Al Ahlija je izašao iz opasne zone, ali i dalje nije prebrinuo brige pet kola pre kraja najjače lige na tlu Azije. U prvom delu sezone bilo je 1:1 u duelu ovih timova.


tagovi

Azijasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara