Komentari na vest

Austrijanac iz Lajpciga: Zvezda je „odvratan“ tim, neće nam ništa pokloniti

?

??

pre 8 meseci

Nije mislio odvratan tim u losem kontekstu. Samo sto ova zvezda i ta su totalno drugacije. Ja se nadam pozitivnom rezultatu. Kad ne bi primili gol u 15min drugog poluvremena mogli bi i da pobedimo. Moj tim za sutra: glazer- dragovic,djiga, degenek (nedeljkovic),rodic- hvan,stamenic- olijanka,ivanic,bukari- kraso (mijatovic). Levi bek nas ubija, u svakoj formaciji. Rodic moze da iznenadi i odigra dobro, samo pitanje koliko vremenski

AvantiStellaRossa

pre 8 meseci

Imam neki osecaj da cemo izvuci bod nekako u Lajpcigu
D

Djape45

pre 8 meseci

Kakva crna igra u defanzivi, ovaj možda priča o Red Staru iz Francuske
I

Irska

pre 8 meseci

Sa ovakvom odbranom i Ndijaem u napadu neka nam je Bog u pomoći 🙏
P

Pedja108

pre 8 meseci

Zvezda i tada u Nemackoj protiv Hofenhajma odigrala sasvim korektno. Jesu dali dva gola u drugom poluvremenu, od koji jedan u nadoknadi vremena, ali nisu stvorili neke izrazite sanse. U Beogradu bilo 0:0. Zato i jeste rekao kako je odvratan protivnik, jer im kvari igru. Treba biti koncentrisan od pocetka do kraja. Za sada sam zadovoljan, Zvezda iako autsajder, igra meceve sasvim solidno i navijaci mogu da ocekuju i dobar rezultat. Tim nije toliko podredjen. Evo nove sanse za Bukarija, da zbrise i da gol. Mogao bi i Mijatovic da ponovi onaj volej kao protiv Italije.
k

kendisport

pre 8 meseci

Mogao bi da ponovi volej kad bi na golu Lajpciga stajalo dete od 16 godina koje ne moze da dohvati precku. Napraviste famu od tog voleja koji je bukvalno golmanov gol i koji svaki ozbiljniji seniorski golman skida rutinski.
e

ej

pre 8 meseci

lik je nostardamus gleda vec obe dve utakmice...
j

just

pre 8 meseci

Pre smo bili
D

Don Vito Corleone.

pre 8 meseci

"Zvezda je odvratan tim" ne znam čemu to ponižavanje. Kada je Zvezda u Evropi igrala redovno četvrtfinala, polufinala, finala, osvajala Evropu i Svet, tvoj mali klub nije ni postojao. Lako je sada biti mangup sa budžetom od 300-400 miliona evra koliko Lajpcig ima. Daj nama toliki budžet pa onda kaži kako igramo odvratno i defanzivno u Evropi. Onda bi bila žestoka berba ušiju, bili bi manji od makovog zrna. Onda ne bi bio tako arogantan. Video sam kako ste hrabro igrali prošle sezone u Mančesteru kada su vam spakovali 7 komada, i to mislim da je bilo četvrtfinale LŠ.
D

DonVitoMAMLAZ

pre 8 meseci

Stvarno si ^^^^
D

DS1989

pre 8 meseci

Pa druze procitaj tekst. Rekao je odvratan tim u smislu nezgodan(vise nas je tj samo nas nahvalio) da se lose izrazio jeste ali je poenta drugacija nego sto tekst predstavlja.
Z

Zivi Bili pa Videli

pre 8 meseci

Zvezda igra Nereseno u sredu Napred Delije
S

Statler

pre 8 meseci

Naročito smo jaki u defanzivi....nije nam dao gol samo ko nije igrao protiv nas ove sezone.
D

Dd75

pre 8 meseci

Dobijamo u sredu, Svabe u goste vam dolazi evropski sampion!
S

SezonskaJakarta

pre 8 meseci

U tom delu njegove izjave se i ogleda najveća količina (ne)opravdanog potcenjivanja, jer je svoj stav zasnovao na strateškoj zamisli tadašnjeg Zvezdinog trenera, dok se nije ni potrudio da pogleda kako prethodni meč, tako ni da se informiše koliko je ovosezonska promena sistema igre donela Zvezdi dobro ili loše.
П

Панта

pre 8 meseci

Бушни смо као сито.