Komentari na vest

Aupa Atletik! Niko Viljams veran Baskiji, Barsa ostala bez prve želje, a danas bi mogla i bez druge

A

Aduriz

pre oko 1 mesec

bolje prvi u selu, nego drugi u gradu. Naravno da ce ostati u Bilbau. Istina je, da nije isto igrati u Barsi u Bilbauu, ali ni Bilbao nije mali klub. Treci po trofejima u Španiji, ali prvi po kulturi i tradiciji, u Španiji, Evropi, Svetu...
Š

Šibicari

pre oko 1 mesec

Pa kad se klošare za svaki euro. Taj Vilijams već izvesno vreme igra u Španiji, pred nosom im je svako kolo, čak je tokom sezone imao boljih nastupa nego na Euru, i oni ništa ne rade, nego posle prvenstva kad ga hoće pola Evrope, oni se kao nešto cimaju. Daće Bog da ostane ove sezone u Bilbau, i sledeće godine Premijer liga.
M

Malagueno

pre oko 1 mesec

Nije bas san svakog igraca iz Spanije Premijer Liga. I u Spaniji zaradjuju dobro, kvalitet zivota je za tri koplja bolji, igraju gosinje 15-20 utakmica manje i, najvaznije, veoma su cenjeni u svojim klubovima i sredinama, nisu "najamnici" kao u UK. Jedini motiv za malog Williamsa a da ode u PL bio bi novac - ali jos uvek je vrlo mlad, uziva u fudbalu i u svom Bilbau gde je heroj. Zato, nije me nimalo iznenadilo sto je odlucio da ostane.
G

GhostRiderrrr

pre oko 1 mesec

Bravo za Lajpcig!!!Nece da se cenjka sa ovim Katalonskim ciganima koji kao da su na pijaci.Raspalog Rafinju cene na 70 miliona,a 60 im puno za ovakvu igracinu Olma koji realno vredi duplo vise i koji je uzeo Evropsko kao jedan od najboljih igraca prvenstva!!!Sad treba za sve cena da bude 80 miliona minimum,a za Barselonu 100 miliona posto su smecari!!!
A

Antonioo

pre oko 1 mesec

Zavrsice oni to za 60 mil evra... Ipak je Olmo igrac koji ima cesto probleme sa povredama.. Nije EURO jedini parametar... Pa da vredi mnogo vise nudili bi drugi 80, 90 itd..
H

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

pre oko 1 mesec

DANI OLMO HERE WE GO
V

VoSeOslanjaNaVolaAčovek

pre oko 1 mesec

Auuu , hahaha . Kad bi svi klubovi bili ko Atletiko i Lajpcig fudbal bi danas bio mnogo , mnogo bolji u svakom smsilu . I ne bi imalo samo 3-4 tima koja se vrte u LŠ . Baskici drže do sebe , mentalitet . Pa jeste videli reprezentaciju Španije kako ginu Ljudi , od 16 do 35 god svi za jednog jedan za sve . I nema tu , trte-mrte.
F

Fejkir

pre oko 1 mesec

Barceloni ce slijedece sezone biti uspijeh ako se kvalificira za ligu prvaka. Rivali se pojacavaju, a oni nista.
Б

БоБ

pre oko 1 mesec

Ући ће Барса у Лигу шампиона и са постојећим кадром, али неће бити конкурентна ни за један трофеј. Имају доста младих играча који би требало да напредују у односу на прошлу сезону.
D

Dosadan si

pre oko 1 mesec

Tako vi svake godine pisete
Ц

Це Ес Ка

pre oko 1 mesec

Атлетик Билбао има сјајну екипу и тренера правог за њих. Ове сезоне топ 4
P

Petar1996

pre oko 1 mesec

Pa vec par dana se zna da nece doci u Barsu niti u Psg i zato se krenulo svim silama po Olma, a Psg po Duea... Jedn voli Bilbao i to je to... Iako je Barsa veci klub, jedn voli Bilbao..
P

Perun91

pre oko 1 mesec

Sta je jedn?
S

Scaloneta

pre oko 1 mesec

Nadam se da neće sebi usporiti karijeru kao što su to uradili Injaki i Muniain. Mada ljubav Baska prema Bilbau je ogromna, verovatno to oni ne vide tako.
A

Akronim

pre oko 1 mesec

Kada bi svi razmisljali kao Baskijci i ostali u maticnim klubovima, koliko bi fudbal bio lepsi.