Niko Vilijams (©Reuters)
Niko Vilijams (©Reuters)

Aupa Atletik! Niko Viljams veran Baskiji, Barsa ostala bez prve želje, a danas bi mogla i bez druge

Vreme čitanja: 2min | uto. 06.08.24. | 11:12

Jer Lajpcig ne odustaje od zahteva da Danija Olma pusti za 60.000.000 evra fiksno

Real je ostvario višegodišnju želju i doveo Kilijana Embapea, stiže im konačno i Endrik. Gradski rival Atletiko je odgovorio Robinom le Normandom I Aleksanderom Serlotom, a blizu je i bombe u liku Hulijana Alvareza iz Mančester Sitija. Samo Barselona – tihuje. I cilja preambiciozne mete za koje nema pare ili do kojih jednostavno ne može. Kao što je recimo slučaj sa Nikom Vilijamsom, koji se danas pojavio na treningu Atletika iz Bilbbaa i Baskima obavezao na verenost.

Izabrane vesti

Vratio sam se! I jedva čekam sledeću sezonu. Aupa Atletik”, obratio se jedan od junaka šampionskog pohoda Španaca na Evropskom prvenstvu navijačima u Bilbau.

Baske je obradovao, posebno time što je odmor skratio za pet dana. Katalonce je rastužio. I ne samo njih. Mogao je ovog leta da bira gde će. Pored Barselone, hteo ga je i Pari Sen Žermen, pominjao se Bajern, još od ranije Aston Vila…

Sa visinom obeštećenja od za današnje uslove “skromnih” 58.000.000 evra mnogi su ga veliki klubovi videli kao prvu metu letnjeg prelaznog roka. Ali on je sebe video samo na San Mamesu. Ugovor mu teče do 2027. i niko se nigde ne žuri.

Barsa je dakle ostala bez jednog od dve glavne želje Hansija Flika. A danas bi mogla i bez druge, ako ne shvati da dokazani kvalitet košta. Jer Dani Olmo hoće na stadion Kamp Nou, ali Lajpcig hoće sigurnih 60.000.000 evra. Blaugrana je do sada nudila 47.000.000 evra fiksno, plus 3.000.000 u zavisnosti od broja partija i još 10.000.000 ako osvoji titulu u Primeri ili Ligi šampiona.

Ako uskoro ne požuri za Realom i Atletikom… Pitanje je da li će moći.


tagovi

Dani OlmoNiko VilijamsLetnji prelazni rok 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara