©Reuters
©Reuters

Atomski udar: Bajern za Kejna ponudio preko 100.000.000 evra!

Vreme čitanja: 1min | pet. 04.08.23. | 15:01

Nova ponuda za odličnog napadača sitgla na sastanku u Londonu, rok za odgovor ističe u ponoć

Bajern je izvršio pravi atomski udar na fudbalskom tržištu, rešen da definitivno okonča pregovore oko dovođenja Harija Kejna. Nemački gigant je na sastanku sa čelnicima Totenhema u Londonu poslao novu zvaničnu ponudu za iskusnog napadača koja prebacuje cifru od 100.000.000 evra, ekskluzivno saznaje tamošnji Skaj Sport.

Podesetimo, prethodna ponuda Bavaraca je iznosila 95.000.000 evra, ali ona nije zadovoljila apetite pevaca, pa je sada stigla nova koja će u slučaju da bude prihvaćena postaviti novi rekord Bundeslige.

Izabrane vesti

Londonski Telegraf piše da su šefovi nemačkog giganta dali rok Totenhemu do večeras u ponoć, ali prema saznanjima Skaja, nije reč od ultimatumu već o svojevrsnom roku, nakon kojeg se očekuje da bi Danijel Levi trebalo bar da reaguje. Bajern očekuje povratnu informaciju i pre toga.

Bavarci rešenje u samom špicu napada traže od odlaska Roberta Levandovskog u Barselonu za 45.000.000 evra. Prošle sezone se probalo sa Sadiom Maneom, koji je došao iz Liverpula za obeštećenje od 32.000.000 evra, ali je tokom sezone imao nekoliko konfliktih situacija sa saigračima i trenerom Tuhelom, posle čega je otišao u Al Nasr za 30.000.000 evra.

Od početka glavna tema u Minhenu je Hari Kejn. Svesni su u nemačkom klubu da bi sjajni Englez mogao da bude to pravo rešenje koje se traži. Iskusni golgeter je čitavu profesionalnu karijeru proveo u redovima Pevaca, ali nije osvojio nijedan trofej, što bi se izvesno izmenilo dolaskom na Alijanc Arenu.


tagovi

Hari KejnLetnji prelazni rok 2023

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara