Komentari na vest

Atletikove strele u srce Đirone, teško će Katalonci ponoviti prošlu sezonu (VIDEO)

N

Nikola P.

pre 18 dana

Ne potcenjujte Đironu, prošlog leta su takođe prodali dva-tri ključna igrača, pa je usledila sezona iz snova. Trener Micel ima sistem i to im je prošle godine donelo uspehe, ne zavisi mnogo taj tim od pojedinaca. Imali su dva teška gostovanja u ova prva dva kola i otud nešto sporiji početak, ali bice to dobar tim, možda ne opet za trece mesto, ali budite sigurni da se nece boriti za opstanak.
H

Huesca

pre 18 dana

Zbog ekipa kao bolonja brest djirona stutgart ja bi zabranio svim ekipama koje nisu redovni ucesnici LS da prodaju igrace iz startne postave te godine kada se domognu LS...ako imaju problem sa finansijama fer plej i slicno momentalno izbacivanje iz LS...koja ce biti njihova poenta u ls ove god? Zasto bi ja zbog njih placao odredjenu kablovsku da gledam taj raspad od fudbala.
д

дон јое редингтон

pre 18 dana

али голман је киксара, кроз уши још клекнуо као дс постави длснове , пс дс уе ссмо постсвио одбојка блок руке стојећи мирно лпптс прсво у њега не он изводи нешто а ништа
B

BubreguLoju

pre 18 dana

Opasan je Atletiko , bice jako zanimljivo pratiti LaLigu ... ali jos je rano da se prognozira bilo sta , ipak ima jos gomila utakmica i dosta takmicenja .
g

gostiristaa

pre 18 dana

Djirona borba za opstanak ove sezone, kako su upropastili ekipu, očajno.
Z

Znik

pre 18 dana

A tek kakav raspad od LS nas ceka sa Djironom, Brestom, Vilom, Stutgartom kao ucesnicima iz liga petice...
F

Fvrdddcv

pre 18 dana

I bolonjom...
Z

ZzzRrr

pre 18 dana

Za razliku od prethodnih sezona, deluje da će Atletiko igrati mečeve sa dosta golova, što je odmah lepše za gledati. Sa druge strane, ne bih se iznenadio da Djirona bude kao Union Berlin prethodne sezone (idealna prošla, plasman u LŠ, jedva izboren opstanak). Naravno, neće se Djirona boriti za opstanak ali neće biti ni u 10
.

....

pre 18 dana

Kakav je majstor grizman jedan od najelegantnijih i najpametnijih fudbalera na svetu. Ljorente mašina u pravom smislu te reči može da trči 5 utakmica u istom ritmu. Nadam se da će dovesti još jednog dobrog štopera i nekog kreativca u sredini ili makar da galager igra umesto de pola pošto ovaj stvarno ništa ne doprinosi osim što pravi glupe faulove.
N

NR

pre 19 dana

Svaka cast. Kakva ekipa ove godine. Napad na titulu!