Komentari na vest

Atletiko se otarasio najvećeg balasta: Nije trebalo ovako da bude...

Р

Радамел

pre oko 2 meseca

Да вас подсетим да су Саула спутале повреде да остане на оном нивоу као кад је шетао играче Бајерна. Дечко је остао без бубрега, али опет се давао за клуб и грб, играо је утакмице и ишао на дијалозу, имао унутрашња крварења и опет играо није он дужан Атлетику ништа и то управа зна, али ви новинари изгледа не.
S

Sale_KST

pre oko 2 meseca

Mržnja prema evropskom fudbalu, zapadno-evropskom zapravo, koju vi svakodnevno propagirate postaje komična. Postojite zahvaljujući njima. Ne mislite valjda, da vašu infantilnu publiku zanima Krasnodar, neka kineska Šao-lin ekipa ili River Plata? Puni ste jeda, besa i nepoštovanja. Srbujete, umesto da slavite sport. Naravno, neće biti čudo ni da ne objavite komentar, redovna je to pojava u vašem selu...
L

Liga sampinjona

pre oko 2 meseca

Tako je! Od kad je krenuo rat u Ukrajini gledam samo bratsku rusku i belorusku ligu. Ziveo BRIKS! J... vas zapadna superliga i liga sampiona!!! SRBIJA BRE CETNICI BRATE 💪🇷🇸💪🇷🇸💪🇷🇸
K

Kaćuša

pre oko 2 meseca

Na na nananana na na na EJ!!!
l

lololololo

pre oko 2 meseca

Leci se.
R

Redakcija

pre oko 2 meseca

Nas u Mocartu odavno kontrolise Vojislav Seselj. Osporavanjem zapadnih liga osporavamo i zapadni belosvetski olos. Ua Engleska, napred Rusija!
T

Twix

pre oko 2 meseca

Pa River Plate je izmislio fudbal za te tvoje sahiste.
B

Bon.Jovi_985

pre oko 2 meseca

Kakve ti gluposti pišeš druže... Pa ta "neka" River Plata je iznedrila neke od najvećih virtuoza ove igre a da ne pričamo da su već pedesetih igrali oni što je dve decenije kasnije Evropa nazivala totalnim fudbalom gledajući Holandiju. Madjarska je pedesetih bila velesila u fudbalu, više puta razmotrila favorizovane Englese na Vembliju. SSSR je bio olimpijski šampion dok su Česi i Grci bili pevaci Evrope. SSSR je dao zvanično najboljeg golmana u istoriji sporta Jašina, Ševčenko, Oleg Blohin, Leto, Levandovski, Puškaš, Kubala, Nedved, pa iz regiona dovoljno spomenuti samo Modrića i Vidića da ne idemo dalje. Svi oni su produkti tih banama liga kako ih ti nazivaš "stručnjače".
@

@SaleKST

pre oko 2 meseca

Potpuno si u pravu. Celo EP čitam pljuvačinu po Englezima iako gospoda koja ih pljuju ne vole generalizovanje. A lože se na njihove klubove više nego na svoje
S

Scaloneta

pre oko 2 meseca

U šta se samo Sevilja pretvorila, bez ikakvog plana, dugoročne vizije.. Gomilanje potrošenih igrača. Sveli su klub na to da strepe da li će ispasti iz lige, većina igrača 30+ godina. Njima treba potpuni reset.

bez_EU4ije

pre oko 2 meseca

Sa 22 godine je Saul potpisao unosan devetogodišnji ugovor i svesno završio sa ozbiljnim fudbalom. Zašto bi išao u Arabiju, kad je ima u Madridu? A sad je dobio i jednogodišnji/dvogodišnji izlet na obalu Mediterana. Odradi trening, odgleda utakmicu sa klupe, uživa u životu i boli ga uvo.