Komentari na vest

Atalanta veruje Vanji Vlahoviću: Već odbila tri ponude, vezuje ga novim ugovorom

G

Grga Cvarak

pre oko 2 meseca

Bravo, Vazura! Boli te uvo, ne moras u Srbiji nikome da polazes racune. Da zivis u bilo kojoj iole normalnoj drzavi, do sad bi bio iza resetaka 100 puta za ociglednu pronevjeru novca. Ja stvarno ne znam da li postoji jedna normalna osoba koja nije svjesna su u zadnjih 10 godina u Partizanu pronevjerene desetine miliona evra? Ali eto, pravni sistem drzave Srbije toga ocigledno nije svjestan. I onda se neki nas seljober nadje rugati nekome. A pogledaj nas u kakvoj drzavi zivimo.
F

Freshh

pre oko 2 meseca

Mnogo,mnogo dobar igrac i to se vidi bez dileme. On ce sigurno biti nas glavni spic u reprezentaciji. Skolovan igrac,vidi se dok trci da sve vreme razmislja u postavci tela,priprema suta,deiblinga,zavrsnice.
L

Lola bekrija

pre oko 2 meseca

Dečko nema veze sa životom. Nije ni na nivou Stanojlovića i Strahinje Jovanovića.
V

Vazur

pre oko 2 meseca

Dokaz koliko se očajno posluje u pfk. Prodaš Zdjelara za 500 000 i za iste pare se dovede Traore, odigra 5,6 utakmice taj traore pa ide bez obeštećenja. Šehovic ide besplatno u Izrael posle 2 godine ga vratiš za 300 000 evra. Odigra 5,6 utakmica i opet njega besplatno.. Ali valjda tako mora.
L

Laker

pre oko 2 meseca

Kako je Zdjelar otisao vezni red ne postoji, jedini dok je Belic bio tu licilo je na nesto, on je i propustio tekmu protiv Nordsjelanda i primise 5
C

Cubura CZV

pre oko 2 meseca

Napokon da vidim kod nas pokretljivog i brzog špica, a ne spore teskase, ovaj mali bi mogao biti dobar.
L

Lola bekrija

pre oko 2 meseca

Očigledno ga nisi gledao. Dečko ke motika neopevana.
G

Ggostt

pre oko 2 meseca

Plus klauzula da ako potpiše za neki NBA tim, partizan dobija 500iljada ili milionče, sigurno, lebe mekani!
K

Kaludjericaaa

pre oko 2 meseca

Za ovakve momke nema mesta, a dovode se anonimusi iz Perua, Hondurasa, Juzne Koreje i sl... Ovo je momak koji bi trpao po 2-3 gola redovno, ali ne moze da igra u srpskoj ligi. Prodali bi ga kasnije za 20 miliona ili da je Dinamov za 40mil i 20% od sl prodaje. Voleo bih da partizan ode u beton ligu ako treba, ali opet da igraju Srpska deca, ne zanima me ni LS, ni LE, ni Evroliga u kosarci. Vratite Srpsku decu u tim, do je dnk-a Partizana.
A

A jeste sad

pre oko 2 meseca

Dinamo bi ga prodao za 600 miliona i tonu zlata. Jeste Dinamo da dobro posluje, ali bas da bi svakog naseg igraca iz Zvezde i Partizana uvaljao za te pare, malo preterujete.
?

??

pre oko 2 meseca

Eto, prodaju ovog za pola miliona, a dovode kojekave igrace i placaju ih toliko godisnje
и

изгледа да

pre oko 2 meseca

Партизан не зна да чува Влаховиће
к

кикоман

pre oko 2 meseca

по скорашњим резултатима, не зна да чува никога ко игра за клубове ван србије