Atalanta veruje Vanji Vlahoviću: Već odbila tri ponude, vezuje ga novim ugovorom

Vreme čitanja: 1min | čet. 01.08.24. | 23:47

I to na pet godina!

Još kada je posao ozvaničen moglo se reći da odluka Partizana da proda Vanju Vlahovića nije najpametnija, a kako vreme prolazi postaje sve jasnije da je zapravo bila pogrešna, što potvrđuje i vest koja stiže sa Apenina.

Prema pisanju italijanskog Skaja 19-godišnji napadač potpisaće uskoro novi, petogodišnji ugovor sa Atalantom, koja će na taj način rasterati klubove zainteresovane za mladog reprezentativca Srbije.

Izabrane vesti

Navodno, klub iz Bergama odbio je u prethodnom periodu tri ponude za srpskog napadača. Nudili su se PAOK, Genk pa čak i španski prvoligaš Las Palmas, ali ih je Atalanta sve odbila i potpisala dugogodišnji ugovor sa napadačem, pokazavši tako da veruje kako ima potencijal za prvi tim.

U njemu Vlahović nije dobijao priliku. Najveći deo proveo je u timu do 19 godina za koji je na 38 utakmica postigao 25 golova, da bi posle sjajnih partija bio prekomandovan u Primavera tim (U23). Tamo je uglavnom šansu dobijao sa klupe, ali je i pored toga uspeo da zatrese mrežu u pet navrata za nešto manje od 650 minuta, koliko je sakupio na ukupno 17 mečeva.

Podsetimo, Partizan ga je pre godinu i po dana prodao za 500.000 evra bez odigranog minuta u prvom timu.


tagovi

Letnji prelazni rok 2024AtalantaVanja VlahovićTransferi uživotransferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara