Fudbaleri Atalante (©Reuters)
Fudbaleri Atalante (©Reuters)

Atalanta, Njukasl i Lans u Mozzartu donose najveće kvote

Vreme čitanja: 2min | ned. 15.09.24. | 10:35

Nigde nećete naći veće

Nedelja je uvek krcata fudbalskim utakmicama širom planete, posebno na Starom kontinentu. Bukmejkeri Mozzarta za danas su spremili tri kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

U pitanju su kečevi na Atalantu i Lans, te dvojka na Njukasl. Njihove pobede nigde na planeti neće vredeti kao u Mozzartu.

Izabrane vesti

Konačno je došlo vreme da Atalanta odigra meč kod kuće u Bergamu. Do sada je sve negde putovala, Superkup Evrope protiv Real Madrida (0:2) je odigrala u Varšavi, dok su Lazar Samardžić i drugovi u prvenstvu sva tri puta gostovali. Leče su savladali (4:0), ali su potom izgubili od Torina (1:2) i Intera (0:4). Sada će ugostiti Fjorentinu, koja je remizirala na svim mečevima ove sezone. Serija traje još od generalne probe sa Frajburgom (2:2), u prvenstvu je odigrala 1:1 sa Parmom, 0:0 sa Venecijom i 2:2 sa Moncom, dok je u baražu za Ligu konferencije dvaput remizirala sa Puškaš Akademijom (3:3 i 1:1) pre nego što je bila bolja od Mađara u penalima.

VULVERHEMPTON - NJUKASL (NEDELJA, 17.30), DVOJKA 2,15

Njukasl je jedan od pet timova u Premijer ligi koji su još uvek neporaženi. Kod kuće je savladao Sautempton (1:0) i Totenhem (2:1), dok je u gostima remizirao sa Bornmutom (1:1). S druge strane, Vulverhempton još nema nijednu pobedu. U prva dva kola je izgubio od Arsenala (0:2) i Čelsija (2:6), a potom je odigrao 1:1 sa Notingem Forestom. doduše, Njukasl nije pobedio na poslednjih šest gostovanja u Vulverhemptonu, a čak pet puta u tom periodu su odigrali nerešeno, uz jedan trijumf Vukova.

LANS - OLIMPIK LION (NEDELJA, 20.45), KEC 1,90

Razočaravajuće je Olimpik iz Liona otvorio sezonu. U prva dva kola je glatko izgubio od Rena (0:3) i Monaka (0:2), a tek je pred reprezentativnu pauzu uz dosta muke savladao Strazbur (4:3). Imali su fudbaleri Liona dve nedelje da se konsoliduju, a sada gostuju Lansu. Domaćin je još uvek bez poraza, savladao je Anže (1:0) i Brest (2:0), a odigrao je 1:1 sa Monakom u Kneževini. Prošle sezone je Lans dvaput savladao Lion, sa po 3:2 i 3:0.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara