NAJAVA DANA (nedelja, 15. mart): Radi se u Rusiji, Turskoj, Srbiji, Alžiru, Kazahstanu...

Vreme čitanja: 2min | ned. 15.03.20. | 08:15

Pogledajte pregled današnjih mečeva koji odolevaju izazovima pandemije

SOČI – KRASNODAR, 12.00
(Fudbal, Rusija 1)

Krasnodar nije doživeo poraz u ovom takmičenju u poslednjih 10 rundi. Soči nije uspeo da postigne pogodak na poslednja tri meča sa ovim rivalom u svim takmičenjima. U poslednja četiri kola ruskog šampionata na mečevima Krasnodara došlo je 0-2 gola.

Izabrane vesti

CSKA – UFA, 14.30
(Fudbal, Rusija 1)

Bez suspendovanog kapitena Bojana Jokića Ufa teško da će doći do tek treće pobede na poslednjih 29 gostovanja u Rusiji 1. Međutim, treba znati i to da je ovaj tim sačuvao mrežu na šest od poslednjih osam gostovanja u ovom takmičenju.

ROSTOV – LOK. MOSKVA, 17.00
(Fudbal, Rusija 1)

Rostov je doživeo samo jedan poraz kod kuće od poslednjih 12 mečeva u ovom takmičenju, dok su Lokosi neporaženi na devet od poslednjih 10 gostovanja. Takođe u Premijerligi. Lokomotiva je postigla najmanje po dva gola na poslednja tri gostovanja ovom protivniku u svim takmičenjima.

TRABZON – ISTANBUL BB 14.00
(Fudbal, Turska 1)

Trabzon je postigao najmanje po dva gola na osam utakmica u poslednjih devet kola, kao i Bujukšehir u poslednje tri runde turskog šampionata. Inače, tim iz Istanbula nije izgubio od ovog protivnika na poslednjih devet odmeravanja u svim takmičenjima.

KAJZERI – MALATIJA, 14.00
(Fudbal, Turska 1)

Na poslednja četiri gostovanja Malatije u ovom takmičenju došlo je PK 1-1, to jest domaćin je vodio na poluvremenu i slavio na kraju. Malatija, koja nije izgubila od Kajserija na poslednjih pet odmeravanja u svim takmilčenjima, poražena je sedam puta u poslednjih osam kola.

GALATASARAJ – BEŠIKTAŠ, 17.00
(Fudbal, Turska 1)

Veliki derbi dva najveća turska kluba. Galatasaraj je vodio na poluvremenu i slavio na kraju poslednjih pet domaćinstava u ovom takmičenju, ali i na pet od poslednjih sedam gostovanja ovog rivala u svim takmičenjima. Bešiktaš je postigao najmanje po dva gola na pet mečeva u poslendjih šest kola.

DINAMO V. – GRAFIČAR, 15.00
(Fudbal, Srbija 2)

Domaćin je osmi, a gost prvoplasirani tim lige. Vranjanci su izgubili samo jednom na poslednjih osam domaćinstava u ovm takmičenju, ali se to dogodilo baš posledni put kada je Kolubara slavila sa 3:2. U poslednja četiri kola, na tri utakmice Grafičara je plao 3+ golova.

ŠAHTAR K. – KAIRAT, 12.00
(Fudbal, Kazahstan 1)

Kairat posle dva odigrana kola ima maksimalan učinak i prvo mesto, dok Šahtar nije došao ni do jednog boda. Tim iz Kragandija nije pobedio ovog rivala još od 2014, a Kairat je slavio na poslednja dva gostovanja Šahtaru postigavši pritom najmanje po dva gola.

SETIF – KABILJE, 17.00
(Fudbal, Alžir 1)

Drugo i trećeplasirani tim u šampiinatu koje deli jedan bod. A druga pozicija vodi u afričku Ligu šampiona. Domaćin nije poražen na poslednjih devet utakmica u svim takmičenjima, dok Kabilje ima samo jedan trijumf od poslednjih 10 gostovanja u ovom takmičenju.

***kvote su podložne promenama

(Foto: MN PRESS)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara