Komentari na vest

Arteta na čekanju, dok dečački snovi ne budu ostvareni

S

Saturn

pre 3 meseca

Majstor fudbala , nedade mu se da osvoji Premier Ligu , kad god su igrali Arteta , Cazorla i Ozil nizale su se pobede , al uvek je jedan bio povredjen sto je nazalost odlucilo da Arsenal ne osvoji premier ligu .. Al tih godina najlepsi fudbal se igrao na Emiratesu
l

lolcina676

pre 3 meseca

Au druze Artetu poredis sa Cazorlom i Ozilom , covjek zadnji vezni,dodaje prvom do sebe, nesto kao Zorzinjo sad, a ova dva klasicna majstora.
?

??

pre 3 meseca

Arteta nije bio zadnji vezni
S

Saturn

pre 3 meseca

#lolcina Druze nikog ne poredim , kazem da kad je taj trio bio zajedni na terenu da su igrali ko masina , nazalost uvek je neko bio povredjen ( staklena ekipa )
J

Jaffa keks

pre 3 meseca

Bas suprotno. Kazorla je najbolji bio na centralnom veznom dok je Kokelan igrao zadnjeg veznog. Kokelanom posao tada je bio da samo presece loptu i odigra do Kazorle, ovaj ce znati sta dalje. Kokelan je ta uloga najvise odgovarala i imao je sezonu zivota. To je onaj period kada je Arsenalu trebao zadnji vezni, a nikako da ga nadju. Cak je i Venger rekao tada za Kokelana, da smo ga kupili, a ne vratili sa pozajmice, bio bi pojacanje sezone. Posle se Kazorla povredio, na njegovom mestu igrali Vilsir, Ramzi i ne zna ko jos i nije to vise tako dobro funkcionisalo. Ukratko Kazorla je toliko bio dobar, da je Kokelan delovao klasa pored njega. Nije delovao, prosto je bio u toj ulozi na terenu.