Komentari na vest

Arsenal i korneri - romansa traje! Trosar u 90+4 slomio roletnu na Emirejtsu (VIDEO)

C

Come On Arsenal

pre oko 3 sata

Zaslužena pobeda Arsenala, ostvarena na teži i nelogičniji način, posle apsolutno dominantnog prvog poluvremena i 2:0, koji su nagoveštavali petardu ili čak i više od toga. Opuštanje i naivno primljeni golovi, uneli su nepotrebnu nervozu i neizvesnost i mnogo promašenih šansi, kao i najbolja utakmica u karijeri, gostujućeg golmana. Evidentno je da Arsenalu fali Odegard i njegova lucidna dodavanja, mladi Nwaneri je iskoristio svojih 5 minuta i mislim da mu se, treba dati šansa da počne sledeću utakmicu protiv Sautemptona, jer Odegarda verovatno neće biti, nadam se i povratku, tj. početku Merina u Arsenalu. Takođe, fali i napadač koji bi doneo bolju realizaciju, velikog broja šansi, koje Arsenal pravi, što bi npr. danas rešilo utakmicu, još u prvom poluvremenu. Preloše suđenje, po običaju na Arsenalovu štetu, kao i protiv Sitija, moglo je i danas da odluči utakmicu, jer je sudija imao nekoliko velikih propusta, posebno kod startova Skipa, koji je zaslužio 4 žuta kartona, puštanje prednosti kada je Saka oboren na ivici kaznenog prostora, možda i penal za Arsenal a iskreno i pošteno i Calafioriu je možda progledao kroz prste. Karma je čudo i danas je uzvratila za prekasni gol Sitija i onakav crveni karton. Dobra škola za Artetu i igrače, koja ih nije koštala kao protiv Brajtona i nadam se da će izvući pouke, jer se ovo ne sme dešavati timu, koji se bije sa Sitijem i Liverpulom za titulu.
S

Slaba odbrana

pre oko 3 sata

Kad god gledam Arsenal oni se raspadnu.Prošle godine protiv Fulama i Aston Vile,gledao ih protiv Sitija do trenutka kad je Siti poveo,prebacim u zadnjem minutu hajde reko da pogledam,evo reko pobede kad ne leži vraže prime gol,sad nisam stigao da odgledam prvo poluvreme reko super 2:0 da na miru odgledam,nije ni krenulo drugo poluvreme eto gola,gledao do 90,video nadoknadu i hajde reko da prebacim možda daju gol,posle 10 minuta pogledam 4:2,kako sam se nasmejao.Generalno Arsenal olako prima golove i vraća protivnike u igru.Fali im neki dobar napadač,da bude baš jak a pritom i brz.Stvaraju dosta šansi ali 90 posto lopti su išle pravo u golmana.Svaki korner isti,bila bi fora da imaju 4-5 akcija,ovako sve se ponavlja i ako prodje,danas je prošlo.Teško do titule sa ovakvim sudjenjem,prvo igrač Lestera odnosi igrača Arsenala u 16,nema penala,i za minimalan kontakt drugima se sviraju penali,drugo onaj faul nad Sakom je morao biti sviran,šatro pustio prednost a igrači Arsenala stali i ode lopta u aut.
F

Fer1

pre oko 4 sata

Navijam za Arsenal ceo svoj život, ali nema gore sekte od navijača Arsenala ovde. Tukli bi se ako ima neka kritika za Arsenal, kao da su osvojili 10 LŠ u poslednjih 10 godina.
M

Meseršmit Bf 109

pre oko 3 sata

U tome i jeste kvaka, a to je da ti nisi navijač Arsenala.
P

Pobeda je resenje

pre oko 4 sata

Mozda je sklanjalica.
G

Gugggi

pre oko 4 sata

Na poluvremenu sam ugasio i otišao svojim poslom, rekoh dosadna utakmica gde Lester ne prelazi centar, a Arsenal se samo dodaje i traži rupe. I sad pročitam bila drama. Dal je realno
A

Arshavin

pre oko 4 sata

Koje ludilo od utakmice. Na poluvremenu sam mislio imamo petardu u najavi a onda dva brza gola Lestera i drama! Trosard opet za pobedu! Kakav igrač. Kad pomislim da smo ga doveli jer nismo mogli Mudrika... Jako loše primljeni golovi, potpuno neverovatno za ovaj Arsenal koji je defanzivno najjača ekipa u Evropi. Sve će ovo potpuno drugačije delovati kad se priključi Merino. Raja će bukvalno moći da roštilja na golu. Neće Arsenal imati 3 šuta na svoj gol po utakmici. Kad se Odegaard vrati, imaćemo najjači Arsenal u poslednjih 20 godina.
A

Ahhhah

pre oko 4 sata

Defanzivno najjaca ekipa u evropi hahahahahahahhahahahahhahahahahahahahhahahahahahahhahahahahahahahahahgagahahagahaabhaahhahahahhahahahhahahahahahahhahahahahahahhaHHhahHHHahHHHHhahHHHhHHHHHHahahahahahahahahahahhahahhahahahahahhahahahahahahhahahahahahahhaha
r

rostilj majstor

pre oko 3 sata

Tebi je bas dobro 😂😂😂

RealNo1

pre oko 4 sata

Арсенал када би имао поштено суђење, титула би била лагано освојена. Овај старт над Саком данас од странке Скипа је за 3 мјесеца затвора, а ни фаул није добио.
V

Vldblk9a

pre oko 4 sata

Ni za onaj sa otvorenim djonom na zglob Martinelija. Lik mogao bez problema 4 zuta da dobije, ali englezi najbitnije da pominju drugi zuti za Kalafjorija.
J

John Locke

pre oko 3 sata

Da je tako Venger bi osvojio još dve.
N

Napapijri

pre oko 4 sata

1-3 1-3…..horor film….odbije se od haverca ukotrlja je nekako slucajno
F

Fer1

pre oko 4 sata

Arsenal je na osetno nižem nivou nego prošle sezone,ali i Siti ima velikih problema. Mnogo je to povredjenih igrača,a Arteta nema gram poverenja u svoju klupu.
B

Biciklista

pre oko 4 sata

Druže Fer, mojne ser.
И

И

pre oko 4 sata

Izvukli su se, jeste zasluženo, ali ne znam šta konkretno misliti o Arteti. Mislim da je glavni razlog što mu je izmakla titula prošle dve sezone ogromna tvrdoglavost. Čovek vidi da mu tim pada i ne pravi ni jednu izmenu, čeka da primi drugi gol. Mislim da je trener liga petice koji koristi ubedljivo najmanje igrača sa klupe, reč rotacija ne postoji. Čovek ima 5 dozvoljenih izmena, a koristi dve, maksimalno tri. Na primer na koliko samo utakmica Smit Rou nije dobio šansu ni minut da odigra, a imali su još tri izmene fore. Sada u Fulamu pokazuje da ipak nije toliko loš da mu se ne može poveriti 5 minuta u Arsenalu. Ok, stoji da ima dosta povredjenih, da na klupi nema puno klasnih igrača, ali i kada ima, radi isto. Ovo što je ekipa uopšte i došla u situaciju da mora da se čupa, je samo njegova krivica. Da je osvežio tim na vreme, bilo bi 4-0 najmanje. U ovom tempu gde igraju na svaka 3 dana, a koristi se samo 13-14 igrača, upropastiće ih povrede ako malo ne rotiraju. Na 2-0 je svakako bila prilika.
9

999

pre oko 4 sata

A kad na vrijeme da osvjezi tim i da bude 4:0, kad u 47min primis gol?? Ili nece mozda praviti izmjenu na poluvremenu gdje sve funkcionise besprijekornoo??
C

Chica

pre oko 1 sat

Nije Artete prodao ESR zato štobje on loš već što je tvrdoglava zadribanda a onog drvenog Haverca mislim da kući vodi. Do povrede ESR je bio jedan od nsjboljih igrača Arsensla. Žao mi je što nije uspeo u Arsenslu.
k

konj

pre oko 4 sata

ne razumem pravilo da se produzi 7 min a onda se pusti celih 12 min, iliti dok arsenal ne pobedi
V

Vldblk9a

pre oko 3 sata

Arsenal je dao gol u 94 minutu. Siti peosle nedelje oba gola posle isteka nadoknade, ali neka si ti rekao, tastatura trpi svasta, pa i tvoje besmislice.
G

Gravedigger94

pre oko 3 sata

Pa Arsenal je imao pobedu i pre tih +7.Svakako ih je ubio danas,bukvalno iz dva suta dva gola Lestera...
Б

БГ

pre oko 4 sata

Калафиори испао код пријема Савиња (први гол) три метра а померио линију двадесет метара…данас код другог гола Лестера кратер на левом беку, опасно погубљен
j

jednoga dana

pre oko 4 sata

neka se spremi Liga sampiona 😂😂😂
p

placite sa mnom jesenje kise

pre oko 4 sata

pozdrav za dusebriznike ;)
G

Ganer

pre oko 4 sata

Zašto sve uvek mora lakšim kad može i težim putem?! Kako brani Hermansen, bez njega bi primili još 2 minimum. N'vaneri spreman za startnu (barem dok se ne vrati Edegor), momak je suvo zlato.