Komentari na vest

Argentinska emocija čeka se i na Marakani

у

утабан

pre preko 1 godinu

Нападач на љето ,љево крило ,играч средине терена и задњи везни.4 топ појачања и наравно странац голман ,млад 24 год отприлике
M

Mutommbo

pre preko 1 godinu

Samo umesto Pešića u špicu da igra Katai a da na levom krilu igra Mitrović.
G

Gostqwerty

pre preko 1 godinu

brate igra Mitrović svaku minimum pola sata,ali se transformisao i mega zvezdu Gavrića,tu al nit ga vidiš nit ga čuješ,a tekstovi naručeni na portalima...
C

Cvvbb

pre preko 1 godinu

Dobar je Vigo,al Partizan melje!!
K

Kajlik

pre preko 1 godinu

Koga brale? Mladost? Zato ste tu gde i jeste , jer mislite da meljete, da ste najjaci, najbolji. Zivite u ubedjenju da ste najbolji i dalje 😁
S

Svaka cast

pre preko 1 godinu

Tako su samleti ekipu Mladost GAK da se mucenici vise nece sastaviti.
D

Delija 75

pre preko 1 godinu

Šta ti je Mladost....4 puta u 90 minuta...hahahaha
@

@cv

pre preko 1 godinu

Samo nastavite tako, bravo sine!
S

Sabago

pre preko 1 godinu

Ne znam sto od ovih Viga i Azarova pravite neke zvezde,kad su oni sasvim obicni igraci. Nista nesto mnogo bolji od Rodica i recimo nekog klinca iz omladinaca. Jedino,gledamo neke druge face na tim pozicijama. A ova deca sto lajkuju Ar-gen-ti-na,Ar-gen-ti-na, su smesna i ne verujem da imaju vise od 14godina. Pa nisu oni ranga Vildoze i Kampaca. Da nece mozda i na sever da nose zastave Argentine zbog ovog Viga. SMESNO !!!
Z

ZDj

pre preko 1 godinu

Pusti navijace neka klicu kome hoce,bolje je da se cuje Argentina i Kampaco ili Falko Vigo ili Vildoza nego sto se pozdravljao Preazi.
D

DekiCZ

pre preko 1 godinu

Evo ja imam 37 pa bih rado pevao Argentina da dam podrsku decku jer je igrac Zvezde i to je poenta navijanja. Niko ne pravi zvezdu od njega, ali decko je prijatno iznenadjenje posle trauma sa desnim bekovima zadnjih godina.
D

Deka PG

pre preko 1 godinu

Argentina nije priznala KiM
K

Kegevara87

pre preko 1 godinu

Ja bodrim svoju ekipu. A od Azarova su fudbalski naučnici iz nekoliko institutu pravili perspektivnog igrača.
V

Visente Del Boske

pre preko 1 godinu

Terza do leta iscackajte jos jednog zadnjeg veznog iz argentine,momci se bore i ginu za tim,definitivno sam za to da se dovode argentinci pre nego skart iz afrike.
S

Sladajac

pre preko 1 godinu

Zadnje vezne imaćemo koliko hoćeš Stamenić,Ado,Mićko,može i Kanga,nama treba centarfor njega dovesti iz Argentine po mogućstvu pozajmice sa pravom otkupa...
S

Somborac

pre preko 1 godinu

Santiago Hezze npr iz hurakana,21 godinu ima reprezentativac Argentine do 23 godine vredi 5 miliona a ugovor ima na jos godinu i po,90 utakmica je do sada odigrao u prvoj ligi ima 8 golova i 9 asistencija,pravi je zadnji vezni,borben,prgav,taj bi nam legao samo tako.
G

Gost13

pre preko 1 godinu

I onda danas Cokna vrati Rodića umesto Azarova i gledamo čoveka koji umire posle 15 minuta, samo mu cigara fali.
A

Alessandro

pre preko 1 godinu

Kako išta mogu da očekuju od Azarova ako ne bude igrao u kontinuitetu? Igraču su potrebne utakmice u nogama da bi ušao u formu. Momak je pokazao da ima brzinu, tehniku, dobar centaršut i što je najvažnije da mu nije duša u nosu posle 15 minuta provedenih na terenu kao njegovom konkurentu.
N

Navijac zvezde

pre preko 1 godinu

Mi navijaci zvezde moramo da dajemo podrsku i da vrsimo konstantan pritisak na igrace zvezde da moraju da igraju 100% , imamo jos mnogo gostovanja, dva derbija playoff , Titula nije osvojena i moramo da nastavimo da dobijamo utakmice a ne da se opustamo misleci sve je gotovo, Vozdovac je los tim + crveni zato moramo danas jako jer su ovi bolji od Vojvodine po svemu.
G

Gostanko

pre preko 1 godinu

Kucu bih dao da ostanu obojica a pored njih da ostanu i Nedovic,Petrusev,Martin uz standardne Lazica,Lazarevica,Dobrica,Ivanovica. Da se raskine ugovor sa Raduljicom,Holandom,Bentilom i Kuzmicem i da se pokusa dovesti Boban Marjanovic i recimo Kalina ili Davidovac.Pa da imamo komplegtan tim otpocetka sezone a ne da nam neki tek pocnu igrati od sedmog kola i kada smo vec nagrabusili u evroligi sa skorom 1:6 i da nam Kampaco ne igra prvih 25 kola evrolige.Naravno sa njima da ostane i trener Ivanovic
A

AJmo zvezdo!!

pre preko 1 godinu

Moramo ozbiljno da shvatimo ovu utakmicu ali bas ozbiljno.. Ako nam se desi ono protiv vojvodine to je katastrofa, laz je da je normalno da se u nasoj ligi kiksira to je izgovor onih gubitnika jer nemaju kvalitet .
C

Cvvbb

pre preko 1 godinu

Opušteno,i Partizan gubi kući pa melje po Evropi
G

Gost000000

pre preko 1 godinu

Hehe, nemojte ljudi od ranog jutra :)))))
V

VAMOS TAMOS

pre preko 1 godinu

Ar-gen-tina, Ar-gen-tina, Ar-gen-tina !