Komentari na vest

Argentinci tučom završili OI, Francuska bez primljenog gola u polufinalu

И

И

pre oko 2 meseca

Ne znam koliko je fudbal na olimpijadi praćen, ali ovo su pet puta jače i zanimljivije utakmice nego što je bilo na EP. Mnogo pozitivnih utisaka. Lepo je videti Maskerana i Anrija da u ovim godinama izgledaju kao da su u top formi u ligama petice. Anri je rodjen za selektora, nije za klupski fudbal, deluje da nije dovoljan zaludjenik, čovek je čas selektor, čas trener, pomoćni trener, fudbalski analitičar, kao takav teško može biti klupski trener jer tu se treba jasno posvetiti jednom poslu. Za selektora ima ozbiljan kvalitet, ozbiljan autoritet, a i ovo što Francuska igra izgleda odlično, nisu primili gol, a evo ih u polu-finalu. Na sve to igraju vrlo lepo i eno vrše presing u poslednjem minutu umesto da se povuku i igraju bunker. Lepo za videti, za promenu. Sa druge strane Hulian Alvarez kao verovatno najveća zvezda na celom turniru je odigrao očajno takmičenje, na moje iznenadjenje totalna nula na ovoj olimpijadi. I negativan utisak je ostavio Lakazet koji u ovim godinama juri da se tuče sa klincima na kraju utakmice, što me potseti na ono ponašanje prema tinejdžeru u Arsenalu zbog čega je i najuren iz kluba.
£

£

pre oko 2 meseca

Navikli na "faktor Mesi", da nezasluzeno imaju sudijsku gurku i podrsku Fifa lobija. I sad nema toga. Trebalo bi da guraju Mesija u sve reprezentativne selekcije, od petlica do veterana, dobijali bi penale cim ih neko mrko pogleda. A i kad promase, ponavljali bi dok ne pogode. I naravno, Mesi da ne ide u penziju, nego dozivotno da bude clan svih selekcija, pa da vidite sta radi lobi, cuj mene Argentina, dakle lobi.
k

kdjd

pre oko 2 meseca

ovi Argentici postali pravi Smecari od Ljudi
D

Dejanii

pre oko 2 meseca

Oduvijek su bili
b

bys

pre oko 2 meseca

Teska ciganija ovi Argentinci
k

kolje

pre oko 2 meseca

ko djokovici haha
O

Opa Miki

pre oko 2 meseca

Preodvratna reprezentacija ova Argentina. Em su prljavi em prenakur...eni, em bezobrazni. Da im nema Mesija, bili bi u rangu Kostarike. A pesma kojom prozivaju Afrikance koji igraju za Francusku je presmešna, jer su oni većinski Italijani poreklom... komedija.
D

Dejanii

pre oko 2 meseca

Kakva tuca?? Ovako su se nagurivale djevojčice dok sam bio u osnovnoj. Svašta se danas tuca zove. Manjak testosterona
c

ciganija

pre oko 2 meseca

poprilična
h

halo

pre oko 2 meseca

Alo sudija, a neki penal ništa a? Nisi valjda mislio da si svoje odradio samo zato što si 10 minuta buljio u VAR tražeći razlog da poništiš čist gol Francuza? E moj ti, što si sudio sudio si kad te dohvati Mesi.
A

AK10

pre oko 2 meseca

Klasični Argentinci. Čim ne ide ili nema pomoći, odmah frka.