Andrea Anjeli (Reuters)
Andrea Anjeli (Reuters)

Anjeli odgovorio Dibali: Ima ponudu da bude među najplaćenijima u Evropi, a trenutno nije u pet najboljih

Vreme čitanja: 2min | pon. 14.12.20. | 21:43

Argentinac tvrdi da kontakta sa agentom nije bilo, prvi čovek Juventusa da je ponuda na stolu

Paulo Dibala i Juventus – priča koja traje od prvog juna 2015. godine. Prema fudbalskim kvalitetima verovatno Argentinac spada u svetski vrh. Toga su naravno svesni u Juventusu sa kojim popularni La Joja, odnosno Dragulj ima ugovor do 2022. godine. Međutim krajnje je vreme da počnu pregovori o produžetku saradnje, jer lista evropskih velikana koji bi želeli Dibalu u svojim redovima nije mala i klub Juventusavog renomea ne bi sebi smeo da dozvoli da mu takav igrač uđe u poslednju godinu ugovora.

Sinoć je počelo malo verbalno prepucavanje na relaciji Paulo Dibala – Juventus (čitaj: Andrea Anjeli). Bjankoneri su juče savladali Đenovu na Luiđi Ferarisu, 27-godišnjak je postigao prvenac u sezoni i odmah nakon utakmice ispričao kako još uvek čeka na konkretan korak Juventusa koji mu nije ponudio novi ugovor.

Izabrane vesti

”Moj agent je duže vreme boravio u Torinu i nikada nije dobio poziv od kluba. Razočarava me kada čujem priče o finansijskim detaljima i ciframa. Najbolje bi bilo kada bi istina izašla na videlo, jer u postojećim okolnostima čitava priča okreće navijače protiv mene, uz svu ljubav koju imam prema Juventusu”, rekao je argentinski reprezentativac.

Tokom današnjeg dana, stigla je kontra na Dibaline reči u režiji prvog čoveka Stare Dame.

“Znam da je primio ponudu koja bi ga učinila jednim od 20 najplaćenijih fudbalera Evrope. Iščekujemo njegov odgovor, ali trenutno nam je najbitnije da priča na terenu. Dobra vest je da je postigao pogodak, dosta se mučio posle borbe sa Kovidom. Svi želimo da bude jedan od pet najboljih igrača Evrope. Još uvek to nije i sam je toga svestan“, rekao je Andrea Anjeli, a onda jednim komentarom obelodanio kako ga torinski klub vidi u nekim narednim sezonama.

“Vidimo ga kao kapitena u budućnosti. Čuo sam da je pun ljubavi prema klubu. Ljubav je obostrana.”

Dakle, Dibala tvrdi da kontakta sa njegovim agentom nije bilo, Anjeli kaže da je ponuda na stolu i da je predstavljena Argentincu. Zaključak je da neko ne govori istinu. A kada se krene putevima laži to nikako nije dobar znak za bilo kakvu vezu, u konkretnom slučaju ovu petogodišnju ispunjenu obostranom ljubavlju Paula i Stare Dame.


tagovi

Andrea AnjeliJuventusPaulo Dibala

Obaveštavaj me

Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara