Komentari na vest

Andrija Radulović blizu odlaska u Ameriku! Zvezda i Voša dele 2.000.000 evra

C

Chiske1

pre oko 1 mesec

Indio Vise nije clan Vose
R

RealNoviSad

pre oko 1 mesec

dovesti Jamkana iz Radnickog i Delea, Francisco Da Costa za prvog spica, Annan za levog beka, i suska se neki Bilal iz SM-a kao desetka, videcemoo
н

нс бој

pre oko 1 mesec

Само пакуј и шаљи,одличан посао.Ценим да ћемо продати још Царевића,Зукића и Ивановића.Понуде одбити за Серија,Његоша и Кораћа. Довести пар бекова,првог шпица,крило уместо Радуловића,два везна,штопер.Решавати се Кајевића,Вукчевића.На позајмицу или продати Бјековић,Лазаревић,Николић,Јеличић. Пуна афирмација Букинца и Ланета јуниора,а већа минутажа за Ковачева,Бутраковића и Боровину.
V

Vojvodinaš je

pre oko 1 mesec

Da li si ti gledao Kovačeva i Butrakovića u seniorskom fudbalu?Oni nisu pravili razliku u mladjim kategorijama,žao mi je ali takvih ima na stotine tek poneki se vremenom trgne i pokaže da može u seniore.Bukinac koliko vidim a i čujem završena priča i bojim se kao mnogi talenti seljakanje iz kluba u klub!
E

Ekonomista sa Stonhedža

pre oko 1 mesec

90% komentara klinaca u fazonu "na prvu ponudu prodajete" a nikad nisu vodili trafiku u životu. Prihodi naših klubova od karata su NULA, skapirajte to. Mora da se prodaje. Ne jedu fudbaleri travu, ne igraju za klikere. Trošak Vojvodine u sezoni sigurno nije manji od 3-4m evra.
t

tuneki

pre oko 1 mesec

budzer je znatno veci 3 u Srbiji posle blizanaca
M

Marko1105

pre oko 1 mesec

Zapamtite sastav Vojvodine i Radnickog KG sa poslednje 2 ligaske utakmice plus finale kupa (mislim na Vojvodinu), a onda kada krenu kvalifikacije ovog leta lepo uporedite. Mozda je najvise biti istih 4-5 igraca. To je tuga naseg fudbala. Sve sto vredi, makar i 100.000 evra, oni ce rasprodati. Pa cemu se nadamo mi? kako na taj nacin da bilo koji nas klub, osim Zvezde i Partizana, uzme makar 1 bod na evrosceni. Mene je takvog poslovanja sramota. U redu da prodaju 1 ili 2 igraca. Mora od necega da se zivi. Ali, rasprodace pola prve postave. Takodje, nadam se da nece menjati trenere. Voleo bih da u Vojvodini i Radnickom vidim igrace koji nisu u prvom planu u Zvezdi i Partizanu. Zasto Vojvodina na primer ne bi dovela Andreja Djurica, ili nekog od brace Mituljkic, Lazar Nikolica, Ada, Milunovica...zasto se ne potrude da vrate u Srb nekog od igraca kao sto su Njegosa doveli. Mora se napraviti respektabilan tim, posebno sto ce 1 od ova 2 kluba igrati grupu LK! Svaki bod je vazan za nasu ligu i klubove. Videli smo to ove sezone kada su nase timove svi redom prasili.
U

Ulaz 6 zapad

pre oko 1 mesec

Vidi se da si finansijski mag trebalo bi da pomogneš tim klubovima koje prozivas da zatvore finansijsku konstrukciju za sledeću sezonu bez prodaje mi obični navijači biti ćemo presrećni unapred hvala.
B

Blizanci bg

pre oko 1 mesec

Ma kakvi, skratite ligu na 2 kluba igrajte 37 puta i super. Blizanački škart u Vojvodini ne.
M

Marko1105

pre oko 1 mesec

@ulaz 6 zapad Za razliku od velike vecine strucnjaka po klubovima, znam i siguran sam da bi sa mnom na celu bilo bolje. A ti kukaj i budi ljubomoran. Pozdrav
t

tuneki

pre oko 1 mesec

fudbal u malom prstu ali Spor i Lenj
N

Navijac88

pre oko 1 mesec

Ima ovde svakakvih komentara te imaju ambiciju al prodaju šuplje priče itd, Gospodo mora da se prodaje jer nam niko neće dati 5m. kao što je jedan klub dobio samo ove godine već budžet formiramo sami.A prodaje se ono što vredi prodala bi Vosa i Kajevica i Vukcevica ali niko ih ne želi tako da je ovo surova realnost i taman da se naplati Kaba.
н

нс бој

pre oko 1 mesec

Хвала Богу кад смо дошли у ситуацију да имамо више понуда.Нема без пара развоја клуба на виши ниво,да дођемо до буџета од 10 милиона и више,како да будемо конкурентни у Европи,да се освоји неки бод.За сада нам је главни извор продаја играча,да вежемо два,три добра прелазна рока ко зимус,било би топ.
B

Burek

pre oko 1 mesec

1.Partizan prvi, sve pošteno... 2.Partizan drugi, zabranjeno mu da bude prvi... 3.Zaostaje 16 bodova za prvim, država ga uništava... 4.TSC ga stiže u borbi za drugo mesto, naređeno im da ne smeju biti drugi... 5.Treće mesto sve bliže, sad nameštaju da padnu jer će sigurno igrati LK 6.Potvrde ipak drugo mesto, namestili za kladionicu, jer je TSC namerno izgubio... Nastavite niz bolesnih mozgova... Samo da poručim korisniku Blade123 (pošto tek jutros videh komentar) da sam zvezdaš i da sam kao odgovor na komentar napisao 7. Pavle Ilić baš zato što grobari stalno kukaju na njega, dakle ja nisam grobar.
V

Vicentijee

pre oko 1 mesec

Ivanovic ide u Atalantu 4.5m. Obavezno dovesti tog DaCostu. Dovesti desnog beka, zver i jos jednog stopera.
M

Mituljkovici

pre oko 1 mesec

Ceo transfer ide Vosi, posto nije uplaceno 800 000 za Kabica! Bravo dr terza

gemathegreat

pre oko 1 mesec

A to onda kao nisu pare ???
B

BokiUSA

pre oko 1 mesec

Pa dobro neka ide. Sta je tu bravo.... nije bio u konkurenciji za prvi tim sada se prodaje dalje I to je to. Zamenjiv igrac (nije pixi)...
M

Milovanovicc

pre oko 1 mesec

Kada ce Zvezda platiti 800 000evra za Kabica?
C

Chiske1

pre oko 1 mesec

Mislim da je platila.
K

Kad

pre oko 1 mesec

Ga prodaju.
p

podesen

pre oko 1 mesec

Nikad,pa ni tada,mi smo stub srpstva,krademo,otimamo,zidamo i time se ponosimo.
P

Prijatelj

pre oko 1 mesec

Zamena ce biti Billal Brahimi ili Dele. U slucaju odlaska Ivanovica, veci deo dogovora je postignut sa menadzerom Francisco da Coste.
M

Mocibaba

pre oko 1 mesec

Brahimi je jos atraktivniji i zanimljiviji od Seria, a slican put su prosli. Ako Brahimi stignem, bas ce biti dosta dobrog fudbala u Novom Sadu. Protiv Vose ce se samo oba krila cuvati, puno prostora za ofanzivnog veznog i spica.
Z

Zapad Skakanje

pre oko 1 mesec

I ja sam cuo od Mareta da stize igrac po receptu Seria, cak i da je jedan od boljih prijatelja Seria. Znaci Brahimi
B

BondNS

pre oko 1 mesec

Kakvu tehniku ima taj deran, lebe mekani...
J

Jamkam

pre oko 1 mesec

Da Costa bi bio Cavani iz najboljih dana za domacu ligu.
C

Chiske1

pre oko 1 mesec

Meni da Costa uopste nije zanimljiv igrac, ima glavu nije los fudbaler ali svugde sam procitao kako je lenj i nezainteresovan.
A

Aa

pre oko 1 mesec

Bilal je skup??
A

Aloe

pre oko 1 mesec

Billal Brahimi od 4miliona ili Bilal Brahimi, sreca bi bila da je ovaj prvi, al ajd
M

Makijan

pre oko 1 mesec

zvezda na njemu i nigerijcuiz Graficara uzima 2 miliona ukupno a da uopste nisu u klubu. Kad se na to doda da moze da uzme na Prucevu 1.5miliona i Lekovicu 4miliona i na igrace koji su u klubu Bukari,Hvang,Glazer.. eto ozbiljnog budzeta za pojacanja samo od prodaja. Pametno se radi poceo i Graficar da se isplaćuje.
R

RealnoNikad

pre oko 1 mesec

Ali nikad Zvezda za Lekovica nece uzeti vise od 800.000 i 20%.
M

Mika iz Trstenika

pre oko 1 mesec

Hahaha stvarno se pametnio naradi nema sta, i onda spucaju 4 miliona na nidajea, otkupe djigu za 2,5 miliona, a sta je sa motikom, la prevarom i mnogo drugi koji su placeni preko milion svaki a otisli za dz
N

News

pre oko 1 mesec

Svake godine ista prica. Nasi klubovi rasprodaju sve sto mogu I posle se cude sto nema rezultata

Искрено речено

pre oko 1 mesec

да заиста је туга то што се код вас у фк.Партизан ради.неспособни
Z

Zeleznik

pre oko 1 mesec

Ovo će biti pola-pola kao u onom vicu. Pola tebi-pola meni, pola meni, pola meni, pola meni... A tebi? Mada, sada kada je Mandarić u Voši možda bude malčice bolje po Vošu.

Srpski samuraj

pre oko 1 mesec

A kako će biti u Laktasima u vezi Sadika? Je l će biti bonusa, zna li se šta?
?

??

pre oko 1 mesec

Eto vam sampionska vosa, koja ce da bude konkurentna za titulu. Doveli su ga bez para tako da su milion u plusu, al opet malo je to para, a na sve to on im je mozda i najbolji igrac. Posle nek se ne cude kad ih isprasi neki apoel u prvom kolu. Da se vidi pomak vose, vidi se, samo sto je ovo daleko od onog sto pricaju i obecavaju.
?

???

pre oko 1 mesec

On najbolji igrac Vose?Inace taj Apoel je pre 15-tak godina igrao 1/4 finale LS sa Ivanom Jovanovicem na klupi.Uvek imaju veci budzet od nasih timova i solidne igrace.
C

Chiske1

pre oko 1 mesec

Ono sto sam ja primetio kod Radulovica je to da je nenormalan potencijal, ali uopste nije timski igrac, puuuno ima bzvz poteza ali sve to se zanemaruje jer ima atomsku levicu. Bio je cak i najbolje ocenjen igrac lige u jednom delu prvenstva na sofi, ali nije opravdao ocekivanja po meni. On ce na svakoj utakmici da uradi 2-3 vrhnska poteza i ostatak ce da pude bzvz i to je to od njega. Nesto ce da prodje nesto nece. Dok Seri je recimo konstantna opasnist po gol protivnika, sada su poceli da ga udvajaju.
p

pupi

pre oko 1 mesec

Evo ga onaj što ima levu nogu ko Bejl😆. Još jedan fail u nizu "stručnjaka" sa ovog portala..
F

Forever Young

pre oko 1 mesec

Umesto da zadrže najbolje igrače i da se još pojačaju za Evropu, oni će sve da rasprodaju. Kafansko vaćaroška posla. Daj dok smo tu da uzmemo neki dinar, kada odemo da znamo zašto smo bili tu.
H

Hfjfjfj

pre oko 1 mesec

Bravo, Crnogorče. 🇲🇪🇺🇲
K

Kotor Varoš

pre oko 1 mesec

Najbolji mladi igrac u Srbiji, sjajan momak!
r

ragazzi di belgrado!

pre oko 1 mesec

To je to! Posle se cude sto ispadnu u prvom kolu kvalifikacija, od bilo koje ekipe... Cim stigne prva ponuda zaa bilo kog igraca odma se prodaje.... Uzece Vosa titulu, al mozda u sledecem veku...
e

eseks

pre oko 1 mesec

E tako se pravi tim za evropu,prodas najbolje pa sta bude neka bude.Bravo za strategiju
C

Chiske1

pre oko 1 mesec

Neko mora da se proda, sve mi se cini da ce to biti Carevic, Radule i Ivanovic. Minimum 6M vojvodina mora da napravi svake sezone, sta ces, nemaju svi podrsku drzave ko blizanci i ne placa se svima "licenca" od 3m eura. Zasto pod navodnicima pa zato sto nije licenca placena vec zaostale plate igracima. Jer je uvedeno pravilo da ni jedan klib ne sme da dugije ni euro igracima inace nece dobiti licencu.