Komentari na vest

Ananova prodaja Zvezdi, rekord Novog Pazara

G

Goust

pre 3 meseca

Bio na pozajmici u Pazaru iz Bologne, i sada mu istekao ugovor i pozajmice i sa Bolognom, sto znaci da je slobodan.. Kako moze Pazar u ovom slucaju da ga proda? Tj da ostvari prihod za igraca koji nije njihov?
u

unpamozzart

pre 3 meseca

Koliko prevara se vrši u našem fudbalu, pa ovo je za ozbiljne tržišne inspekcije. Preko računa Zvezde se plaćaju igrači koji se onda prosleđuju OFKBeogradu čiji je glavni baja znamo već - Zvezdan a ovi držači dresova i pored silnih transfer promašaja su i dalje tu. Nema odgovornosti ali zato državna kasa nagrađuje poslušnike. A za raju hleba i igara i maketa stadiona
O

Ovaj je već sad...

pre 3 meseca

...bolji od Rodića
M

Mitra Fikus

pre 3 meseca

A mogao se sportski direktor obuci pristojno za ovu priliku a ne u beloj majici i trenerci svratio da se slika.
Z

Zvezda0707

pre 3 meseca

Al ga lupa ovaj novinar, znate nesto i pogoditi ali za ovo ste ga stvarno zajebali. Inace ovaj je dosao kao besplatan igrac jer mu je istekao ugovor u Bolonji i nema veze sa Pazarom, jer Pazar niti je mogao imati pravo otkupa jer covjek ima godinu dana ugovora i zavrsava sa njegovom pozajmicom a drugo nema sanse da bilo ko daje pola miliona za njega
F

Forever Young

pre 3 meseca

Plaćaš igrača Pazaru 550 hiljada evra kome za 10 dana ističe ugovor sa Bolonjom????? A zašto se plaća Pazaru ako je igrač Bolonje??? Isto neka mućka kao sa Adom koga smo mogli da dovedemo za džabe a mi ga pustili u Spartak S da bi ga posle pola godine platili 400-500 hiljada evra?????? Kakve su ovo priče.
m

miki bg

pre 3 meseca

a koliko je uzeo terza u dzep od te razlike
J

Jaa

pre 3 meseca

Dobar ovaj Kofi Anan hahahaa.
P

Preža

pre 3 meseca

Koji su ga doveli kada ide u OFK?
P

Pupak

pre 3 meseca

Kakve su ovo muljaze, kupljen iz Pazara gde je bio na pozajmici iz Bolonje gde mu istice ugovor za 10 dana
D

DDz

pre 3 meseca

Kako ciganima ( inace olicenjima srpstva ) ne smetaju ovoliki stranci?Ipak se samo vi patriote.
S

Sudija Picilkas

pre 3 meseca

A prvi nisu bili da se poveca kota stranaca. Licemeri.
Ц

ЦЗ НС

pre 3 meseca

Па бидите и Ви оличење српства, а не југословенско спортско друштво🤣🤣🤣 - Бог те вид'о па Југославија не постоји преко 20 година!
S

SASA70

pre 3 meseca

"Celih" 200.000€, zvezda je bas poznato kao klub koji "puno plati igrace ili uzima SVE sto je za zdabe!!!
u

uprava napolje!

pre 3 meseca

Nosati Mrkela će sad da ga prosledi kod sinova u OFK. Strašno šta rade od Zvezde nakon toliko godina evro takmičenja.
d

de ces bolje

pre 3 meseca

200k samo mogu za vise da ga uvaljaju. isforsirati ga u ls i prodati vec na zimu za milke +%
R

Roditelji

pre 3 meseca

Uvek pomazu svoju decu. Sta je tu cudno. To sto svi ocekujemo sve jaci acu i jacu zv
T

Tebe tvoji nisu....

pre 3 meseca

.....mogli,za tebe pomoći nije bilo....
Z

Zvlat BG

pre 3 meseca

Terzologija ili nauka o prodavanju magle. Pa kaže (laže) ... "Zvezda i Ofk Beograd nemaju nikakvu saradnju, koja je drugačija u bilo kom pogledu sa bilo kojim drugim klubom, imamo mnogo igrača na pozajmicama i ove sezone, u svim klubovima ili većini klubova, biće i sada. Novi klubovi zovu, većina klubova nas zove, trebaju nam mladi igrači, Zvezdi odgovara, a klubovima trebaju igrači, nikakva saradnja specijalna neće biti, oni rade svoj posao, mi radimo svoj, pomoći ćemo kao klubu iz Beograda kao što svima pomažemo."
D

Djape45||

pre 3 meseca

Au koja su ovo muljanja. Bolonja ga prodaje Pazaru za 350, pa Zvezda uzima od Pazara za 550, pa ga daje Ofki na pozajmicu.
I

Inspektor Draguljče

pre 3 meseca

I što je još sumnjivije prema Transfermarketu ovom liku ugovor ističe krajem ovog meseca tako da je mogao doći bez obeštećenja, ali...
f

ffcccnppp

pre 3 meseca

kao covek koji dobro poznaje prilike u fk np,odgovorno tvrdim da je od ove price istina jedino da je potpisao za Zvezdu…smejurija oko para,Pazar nije uzeo ni dinar. jedino je czv platila trening kompenzaciju Bolonji i to je to. pranje para
h

halo

pre 3 meseca

Odlično pojačanje, bravo Zvezdoo
о

обавезно му

pre 3 meseca

дати пасош и уписати да живи у Нишу,тамо је сад дефицит са гласовима.....
B

Burek

pre 3 meseca

Bolje Severini
А

Александар1

pre 3 meseca

Ристић је на трансфер листи, а ми купујемо десноногог левог бека и овог из Новог Пазара. То нема нигде!
D

Dragooo

pre 3 meseca

Dobro, jeste Ristic na transfer listi i sta onda? Pitas li se hoce li igrac da dodje u Zvezdu??? Nije to kg brasna pa da kupis kad se stavo na izlog. Jeste praznoglavi
S

Sta reci

pre 3 meseca

Grobarcici koji toliko problema imaju u svom klubu se bave zvezdinim pridoslicom, koliko su jadni i mali
Z

Zvezdaš onaj stari

pre 3 meseca

Evo ja nisam grobar pa mi se povraća od ove vesti u usput mi se ebe za Partizan. Ti ili si dete ili tupčo. Znači kradu na naše oči, nakon 7 godina evro takmičenja uzima nekog balvana iz NP i prosleđuju svojom sinovima u OFK-u. Pa gade mi se isto kao što je radio Tole za svog zemana. Lopovi, lopovi, lopovi!!!
D

DS SD

pre 3 meseca

Strasno sta se radi… A isticala mu i pozajmica i ugovor sa Bolonjom 30. juna. Uzeo neko u Bolonji (deo od) tih 350K ni kriv ni duzan…
G

Gostina

pre 3 meseca

Pa cekaj malo,stefan u ofk a matori u partizai? Jel nas neko ovde zeza za sve pare? Znaci paetizai ima 2 kluba u ligi? Kako je to moguce? Ovde uefa treba da se pozabavi! Zar to nije sukob interesa? Babovici krenuli da kupuju po ligi opusteno! Opet neka tole liga sa pola klubova u UO partizai?
L

Ljubaan

pre 3 meseca

Ali Mohamed ili Lavi, pitam se da li kostaju suvo zlato?
v

v1ad

pre 3 meseca

Oni da su dosli, dosli bi zbog Bahara. Sad kad Bahara nema mozes da zaboravis na njih.
L

Ljubaaan

pre 3 meseca

Rekao je da nece dovoditi nikoga iz Makabija dok je trener koliko se secam
1

13

pre 3 meseca

Simpatican mladic. Deluje kao da ima 43 leta...
D

Dimitrijennn

pre 3 meseca

Čekaj, znači šta se dešava? Ajde ovako, ističe mu ugovor za 10 dana. I Pazar ga je otkupio za 350k koje Ce dati Bolonji, da bi bio u plusu 200k. A zvezda je legitimno platila 550k pazaru. I to je njen ulog. Umesto recimo da mu ponude 200k na ruke, da saceka istek ugovora i potpise i ustede 350k koje su dali N.Pazaru. * sve to sa rezervom da je 200k na ruke mozda i previse. ne, majstori odluče da ga plate 550k i sve okej. A cenkaju se u 1.2-1.4 koliko seola platiti, bolje da nismo znali ovo..
S

Sistem

pre 3 meseca

Po ovome što piše,Novi Pazar je imao opciju otkupa,sa kojom se složio i sam igrač stavljajuci svoj potpis na ugovor. To jest,igrač nije mogao da se pita u slučaju da Novi Pazar do odredjenog datuma odluči da ga otkupi,što su na kraju i uradili. Da Novi Pazar nije iskoristio klauzulu u ugovoru do odredjenog datuma,onda bi pozajmica igrača istekla i C Zvezda bi pregovarala sa klubom koji je vlasnik igrača.
O

Otkudatakva info

pre 3 meseca

Ne mozes da dobijes pravo otkupa na igraca kome istice ugovor sa pozajmicom nemojte lupati
K

Kejn

pre 3 meseca

OFK su prosledjeni Vukicevic, Lazic i Kahvic. Odnosno "prodato" je 50% njihovih ugovora. Mituljikici su pozajmljeni tako da ima mesta za jos jednu pozajmicu u OFK. E sad dal ce to biti ovaj bek ili Sremcevic ili neko treci videcemo. Licno mi je sistem 50% ugovora za nase uslove super, to su Italijani radili pre 20 godina. Veca je verovatnoca da ce igrac koji je negde na 50% igrati vise, nego da je na samoj pozajmici.
D

Damjan M.

pre 3 meseca

Slažem se, odlična tvar, ali pod uslovom da stoji klauzula u ugovoru po kojoj Zvezda ima pravo preče kupovine. Odnosno tačan iznos kojim uvek može da otkupi svog bivšeg igrača, i to po simboličnoj ceni. Što bi bilo primera radi - u leto 2025. dodje recimo Leće i nudi 2.000.000 za Kahvića, ali Zvezda se prva pita, i može da ga vrati za nekih 200.000, što je smešno, ili da uzme milion od tog transfera. I to je win win situacija za sve. Ne treba zaboraviti da ti kad nekom daš igrača, sad taj klub ga plaća, ljudi zaboravljaju da sve te igrače na pozajmici plaća Zvezda. Naravno, u nekim slučajevima plaća i taj drugi kkub, ili pola-pola.
s

svasta

pre 3 meseca

Juce je dosao bez obestecenja sada odjednom Novi pazar ga otkupio? Kakve su ovo gluposti?
С

Сале2323

pre 3 meseca

Мени је изгледао да је класа од играча. Е сад можда га мешам и са неким другим из Пазара, што је имао дужу косу и шпартао по левој страни, али како год. Ово је Звездина куповина купуј јефтино, па ако направи нешто, продај га за дупло, ако не, ником ништа, пробало се. Нешто што Сити ради годинама. Сумњам са ће доћи до Звездиног дреса, али ако баш покаже свој потенцијал у Офки, што да не!?
:

:) :)

pre 3 meseca

Mešaš ga sa Adešinom
@

@

pre 3 meseca

Ма не, Адешина је нападач... Још један је био на месту бека, јак доста, мислим да ипак на Анана мислим.

Srpski samuraj

pre 3 meseca

Igrač od 21 god treba da poradi na odbrani i da smanji mogućnost dobijanja crvenih kartona?! Pa sjajno!
n

normanbates

pre 3 meseca

Terziću, mrzim te istinski
A

Ako,ako....

pre 3 meseca

...sine,no jesi li time sredio život?
n

normanbates

pre 3 meseca

Ha ha eto ko voli i podržava Terzića, tip ne zna ono što se uči u drugom razredu da nakon zapete ide razmak. Sta bih dao da se podelimo na one koji ga vole ili ne vole. Sad u potpunosti razumem grobare. Svi na istok, svi protiv lopuže
@

@kreten...

pre 3 meseca

....sada on razume grobare,koja jad od komentara.....hahahahaha razume grobareee hahahahahaha....razumni grobari.....
K

Koko7

pre 3 meseca

Nadam se da Pruceva nece prodati. Decko je odlican, mlad i mogao bi biti iznenadjenje!
s

strucnjaci

pre 3 meseca

Hvan, Dalsio, Kanga, Ilic, Knezevic, Sljivic.. Gde ti vidis ovde da Prucev moze dobiti bilo kakvu sansu u Zvezdi?
G

GostLazar

pre 3 meseca

Mislim da nece, Celje je htelo da ga kupi, ali nisu nasi pristali. Pretpostavljam da ce mu dati sansu Milojevic, ipak nisu male brojke 7 golova i 7 asistencija + gol za titulu Olimpiji. Mislim da ce moci od njega nesto da se dobije u igri i danas sutra od prodaje. Knezevica bih voleo da gledam standardno u ekipi, nema vise 16 godina, vec 21 i spreman je da uzima odgovornost. Arda Guler u Realu svaku utakmicu odigra par minuta i postigne gol, a tako i Knezevic kod nas. Kad je Real odlucio da mu da sansu u novoj sezoni, red je i za ove momke.
S

Strucnjacii

pre 3 meseca

Tamo gde igra Ivanic recimo
B

Boners

pre 3 meseca

Prucev je negde cetvrti, peti, sesti igrac Celja, jasno da tamo nema igraca za Zvezdu. Prucev ima 60 kila i daleko je od ozbiljnog fudbala. Celje bi ga zadrzalo ali slovenacki klubovi nemaju para da placaju milion i vise za pojacanja.
A

Asad

pre 3 meseca

Tata, kupi mi auto, bicikl i romobil, kupi mi medu i zeku, kolica, jugovinil...
N

No ials

pre 3 meseca

Kupio tata sinu igraca, Ofk novi fmp u fudbalu
P

Petrinjo4773

pre 3 meseca

Ko kaže da nema levih bekova, mi smo našeg našli kod jonuza na ćevapima, Terza najavio, Terza ispunio.
S

Spartanac87

pre 3 meseca

Cekajte, meni ovde nesto ne pije vodu. Ako mu je isticao ugovor sa Bolonjom, zasto su platili obestecenje. Mogli su ga dovesti za 0 eur. Ovo je ozbiljno pranje para.
G

Gostionica

pre 3 meseca

Momak je bio na pozajmici sa opcijom otkupa ukoliko N Pazar hoce da aktivira.Oni aktivirali otkup,preprodali ga i to je to
L

Lider

pre 3 meseca

Nije mu isticao ugovor sa Bolonjim,autor teksta bio u kafani kad je pisao tekst

Kalčopolista®

pre 3 meseca

Kada grune Mars na Drinu sa Rajka…ima da da dodatnu snagu nasim galaktikosima!
D

Dosao da komentarisem

pre 3 meseca

Haahhahahaaha ali pazar dao 350 000 eura za igraca pa koga bre ovi zajebavaju? Ovo je klasicno pranje para Zvezde,naravno da niko nije glup da poveruje u ovu besmislenu pricu cuj Pazarci da plate 350 000 eura ahahahaha Pa nema,sta Zvezda radi sa nasim fudbalom i njihovi celnici,pa ovo nije realno.
Y

Yo.dorro

pre 3 meseca

I u fudbalu dobijamo FMP1 i FMP2, evo zvezda kupuje igrace da bi ih poslala OFKi... I posle se cude da ih niko osim predsednika ne voli.
G

Gostina

pre 3 meseca

Vazno je da su vas voleli kad ste imali pola lige u vreme toleta,od banatskog dvora preko kule,smedereva,metalca,cuka itd..malo li je?
P

Pedja108

pre 3 meseca

Sa Đigom, Ananom, Dalčom, Puma (panterom), Kangvom, Kangom, Nedaje, Olanjikom i Krasoom, u nove pobede! Ne plašim se za budućnost Zvezde pored ovakvih "kapitalaca"! Budućnost nam je ružičasta, ali u tamnim mat tonovima! Bravo za menadžment Zvezde, što su nas ovako pojačali! Budi Zvezdaš, dođi na Marakanu!
a

aaaaaaddd

pre 3 meseca

Pa ovaj je vec sad roberto karlos za Rodica, ne znam cemu psovanje vi mislite da cemo sad dovoditi sve igrace za 5miliona, malo se spustite i budite realni, bolje je dovoditi anonimuse mlade dokaze se 1-2 sezone i ode za 8milki, takva treba da je politika, te pare cuvati i napraaviti novi stadion!! Zivela Srbija, Zivela Zvezda!!!
n

normanbates

pre 3 meseca

Još jedan Terzićev poltron, zgadila mi se Zvezda
А

Алекса977

pre 3 meseca

Каква Звезда, таква и Србија!!!
S

Slavuj

pre 3 meseca

Napisa jedan, pa ovaj je Roberto Karlos za Rodića, a ubijeđen sam da nije nikada čuo za ovog igrača do sada. Ovaj je prošao kroz Bolonju na putu iz Afrike, a sada pojačanje za LŠ u srpskom Bajernu. Platili pola milona za igrača kojem na kraju mjeseca ističe ugovor. Bravo za stručnjake. Eto stana u Bgd. Sitnica.
a

a Тоза

pre 3 meseca

мисли да се слика поред Нелсона Менделе....
M

Maxom

pre 3 meseca

Mrkelini prsti,daj boze da bude pogodak.
K

Keane

pre 3 meseca

Kupile tate sinovima pojacanje Ovi ljudi obesmisljavaju fudbal, samo kod nas ima ovo
@

@keane

pre 3 meseca

dok su predsednici vise od polovine klubova iz tole super lige sedeli u UO Partizana, sve je bilo regularno, jel da?
K

Keane

pre 3 meseca

Kao sto mozes da vidis nisam rekao nigde da je nekad bilo ranije divno. To sto je nekad bilo tako ne daje ovima za pravo da rade slicne stvari. Od Super lige do medjuopstinske lige jos proslog leta znalo se ko ide u veci rang ko ce biti sampion etc. Fudbal kao sport nema smisla u ovoj zemlji, to je moja poenta. Takodje, navijac sam Zvezde tako da jebe mi se malo za Toleta i ostale ako me razumete
I

Izdaja U Tem Denveru

pre 3 meseca

U prevodu zvezda je ofk-u dovela pojacanje za pola miliona? Gde ce supertalentovani sremcevic od 2 miliona ili kabic od 800k?
A

Apoel

pre 3 meseca

I Sremcevic ce u OFK!
B

Birokrata

pre 3 meseca

Kakva sverc sema..i sam Del Bj bi im pozavideo..
R

RoninKg

pre 3 meseca

Jel jos neko primetio da se Mrkela smeje na predstavljanju samo kada su bačene pare.
K

Kelamr

pre 3 meseca

Za njega nisu bacene, naprotiv. Zato se i smeje
l

lol12

pre 3 meseca

Nek nam je Bog u pomoći.Idemo ka tome da cemo biti duplo losiji nego prosle sezone.Dovedeni stranci koji ne bi pravili razliku ni u LK (Puma,Anan,Dalcio i Djiga).Ako ne bi mogli naci domace igrace slicnog kvaliteta evo ne znam...
N

Ne videh

pre 3 meseca

Tu mačku, koju si ubrojio.
T

Tu

pre 3 meseca

Mačku, ja još nisam video.
M

Marko LegionaR

pre 3 meseca

Eto. Toliko ste svi kukali po komentarima za levim bekom, evo vam levi bek. :D
j

jednostavno

pre 3 meseca

pranje para
M

Matiš

pre 3 meseca

Objasni to pranje..
@

@matiš

pre 3 meseca

Np koji nije prodao nikoga za neki ozbiljan novac odjednom ima para 300k da kupi igraca i automatski ga proda FKCZ koja ga salje u OFK na pozajmicu
M

Matiš

pre 3 meseca

Mnogo klubova radi tako,ima opciju za otkup i posle preproda igraca,u tome je caka. A mozda NP nema novca ali su imali da se snadju,verovatno kao pozajmica od banke ili gde vec i preprodaju ga. A Ofk Beograd je filijala Zvezdina gde ce igrati igraci na koje se trenutno ne racuna,ako se pokažu,mozda dobiju šansu. Veliki klubovi tako rade sa mladim igracima i sa svojim klubovima satelitima.