Komentari na vest

Alvarez javno pričao o statusu u Sitiju, Gvardiola odgovorio: Razmisli o tome i obavesti nas

Marko Pavlovic

pre oko 2 meseca

Precenjen
S

Sramota

pre oko 2 meseca

Koliko je on bolji igrač od Halanda u stvari.
a

aubrebato

pre oko 2 meseca

ovaj mali je strasno precenjen, prave od njega nekog novog kao messija, a bolji rezervni spic im je bio sto puta onaj gabrijel jesus sto je sad u arsenalu iskreno....
T

Tako je to kada hoce da ima 2 tima

pre oko 2 meseca

Kupuje sta hoce za cenu ne pita,ima se moze se i za druge fer plej Kada ce da se raspravlja za sve prekrsaje koji su napravili..ili udri po Everton samo
C

CFC

pre oko 2 meseca

Celsi ko stvoren za njega. Uz Palmera i Nkunkua da igra napad. Iza Enzo, Caicedo i KDH.
D

Deniz

pre oko 2 meseca

Siti radi grešku kao nekad Čelsi. Te tri sezone, titule je osvajao Čelsi, Lester, Čelsi, igrali su im Willian, Fabregas, a na istim pozicijama su bili Salah i De Brujne. Tada Salah i De Brujne nisu bili igrači kakve danas poznajemo, nije bilo ni relano da preuzmu njihove pozicije, ali su u Čelsiju trebali znati da će Fabregas koji je već nakon tri sezone u Čelsiju, Arsenalu i Barsi, ući u godine, pa će trebati adekvatna zamjena, kao i Willian, a redvno se spominjao i odlazak Hazarda, tako da nisu račinali na njihov odalaza ili pad karijere, i pustili su dva velika talenta. Tako i Siti radi, pustili su Palmera, a sad ako bude Alvareza, velika greška. Da napomenem da je tada Čelsi i pusti Petra Čeha koji je bio u top formi još četri godine, a da je branio Kurtoa koji je izrazio želju da odlaskom, a su izgubili oba igrača, kao što danas odlazi Ederson. Siti danas vidi potencijal ovih igrača, Čelsi tada nije vidio, jer nisu to ni pokazivali, možda su znali skauti, pa im se "prašta", ali Siti je znao ko je Palmer, zna ko je Alvarez.
S

Scaloneta

pre oko 2 meseca

Nije ista situacija jer Siti na Alvarezovoj poziciji ima Halanda koji je isto godište kao Alvarez. Da imaju Kejna pa da kažemo da je slična situacija, ali Haaland takodje ima 24 godine koliko ima Alvarez, šta raditi sa njim? Tu na krilnim pozicijama imaju još Dokua 22 godine, Savio 20 godina, Oscar Bobb 21 godina (po meni talentovaniji igrač od Palmera videćemo hoće li šansu dobiti). Iza napadača Foden 24 godine.
@

@artur2

pre oko 2 meseca

Palmera nijesu pustili,no je on htio da ide. Nije isto kad pustiš igrača da bi ga maknuo iz ekipe,pa napraviš gresku..on je počeo sezonu kao prvotimac dao golove sevilja,arsenalu gvardiola mu je reko da će imati veliku minutazu kao što bi i imao,al on nije htio htio je da ide da bi igrao svaku utakmicu..kod gvardiole to ni đe brujneu nije sigurno,a ne palmeru..tako je i Sanco isto mlatio da on oce u prvi tim i da igra redovno,samo mu je pokazao put u dortmund..a ove sto spominjes u celzi u njih se posrao murinjo i uništio zlatnu generaciju celzija,niko drugi no to govedo portugalski.
P

PDK

pre oko 2 meseca

Nije da ga NIJESU pustili, decko je trazio vise prostora. A realno evo De Brujne odlazi, sa Bernardom nisu na cisto i mogao je da ima prilike vise. Takodje Alvarez i Haland jesu istih godina ali Alvarez moze krilnu poziciju da zsuzme bez problema.
E

Egost

pre oko 2 meseca

Bilo bi bas mocno videti ga u Atletiku, jos kad bi dosao i Olmo, Real jak, Barsa sa klincima, ako dovede i Nika, a Jorgandzije sa ovom dvojicom, ajoj
n

nema šanse

pre oko 2 meseca

da Atletiko dovede Olma, nigde veze.

Bojan Urosevic

pre oko 2 meseca

Pa baš se Atletiku se daju najveće šanse i za Olma i za Alvareza ako reše da idu
R

Realno posmatrano

pre oko 2 meseca

Znam da nema šanse da ga Siti pusti u neki klub iz Premijer lige, ali legao bi Arsenalu lepo.
D

Don Jova

pre oko 2 meseca

Da, ali imaju Haverca za to sto on pokriva...
D

Debeli 1973

pre oko 2 meseca

Možda Liverpool?
m

mikkelsen

pre oko 2 meseca

Jeste li zvali Pereza???
Y

Yoyoyo

pre oko 2 meseca

...via Atletiko Madrid 100%
Ш

Шта ће тамо,

pre oko 2 meseca

Да пропада!
P

Partymaker

pre oko 2 meseca

Strašan igrač, zaslužuje definitivno da igra prvu postavu, može na više pozicija da igra takođe
S

Scaloneta

pre oko 2 meseca

Toliko se piše o minutima i igranju u važnim utakmicama, a moje mišljenje je da je u pitanju plata. Došao je iz Rivera kao neafirmisan igrač, potpisao ugovor na 6 godina sa platom od 5 miliona godišnje, nakon toga je osvojio sa Sitijem sve što se moglo osvojiti kao i sa Argentinom. Manju platu od njega imaju samo mladi igrači (Doku, Bobb, Lewis, Ortega..) i rezervni golmani, a veću platu od njega imaju Kovačić, Ake, Nunes.. Jasno je i njemu da u ovom trenutku od PSG-a ili Atletika može da dobije mnogo više novca, pa i duplo više, i ako će da bude bekap Halandu to će biti samo uz pobošljanje ugovora.
Г

Гост442

pre oko 2 meseca

Па победник Копа Либертадорес, првак Аргентине и победник Копа Америка са нешто мало више од 20 година није баш неафирмисан.
S

Scaloneta

pre oko 2 meseca

@Гост442 pa Kopa Ameriku te godine praktično nije ni igrao, 30tak minuta u poslednjoj utakmici grupne faze. Možda sam loš izraz iskoristio, htedoh reći, tek godinu, dve kasnije je napravio "ime" sa kojim može do veće plate od one koju je dobio kada je prešao u Man Siti. A ko je pratio argentinsku ligu znao je da Siti dovodi opasnog igrača (za male pare), kao što nema greške ni sa Klaudiom Ećeverijem ili Mastantuonom.
B

BBC

pre oko 2 meseca

Strasan finisher , mnooogo manje sansi mu treba za gol nego Haalandu. ali ce uvek biti u senci jer onaj ima neverovatne fizicke sposobnosti . Zasluzuje def da bude startna 9 negde u nekom klubu, a u citiju def to nikad nece biti dok je ovaj tu. Sad je pitanje dal on zeli to . Mada uopste nije odigrao mali broj utakmica za city.
Š

Šiz friz

pre oko 2 meseca

Kad te Gvardiola ovako pošašolji po glavi.
A

Antonioo

pre oko 2 meseca

Rodrigo iz Reala u Siti a Alvarez u Madrid kao vid razmene, Rodrigo je rodjen za Sitijev stil fudbala a Alvarez je rodjen za Realov stil gde 9-ka nije obicni paker vec kao Benzema svestran... Win-win situacija.. Mislim da Real i Siti imaju dobre odnose i mogu se dogovoriti...
B

BanjaLuka88

pre oko 2 meseca

Smatram da se u takvom trejdu tek u Realu ne bi naigrao jer nisu oni dzabe platili i ganjali onoliko Mbape-a pa da on sada sjedi na klupi i gleda Alvareza kako igra. mozda bi mu odlazak u neku 'manju' sredinu bas prijao gdje ce biti prvi špic ali ipak mislim da ce ostati jer šampion se ne napušta baš tako lako. isto tako u drugim klubovima gdje nema takve saigrace kakve ima u City-u ne vjerujem da bi dao ni pola od ovih golova.

RealNo1

pre oko 2 meseca

Доласком Мбапеа, ништа бољи статус не би имао ни у Реалу. Више му одговара Барселона која је нажалост трошила нерезонски, па сад немају новац за оваквог играча који би им перфектно одговарао.
G

Gostara

pre oko 2 meseca

Upravo suprotno, Mbappe najvise voli da igra kada je na krilu, a neko drugi igra napadaca. Rodrigo najbolje igra krila, a Alvarez napadaca. Sa ovom zamenom City dobija krilo koje moze da igra sa Hallandom, a Real spica koji moze da igra sa Mbappeom.
v

vare

pre oko 2 meseca

@gostara a šta će sa Vinisijusom,Endrikom???da neće na klypu?
@

@vare

pre oko 2 meseca

Na jednom krilu Vinisijus, na drugom Mbappe, u napadu Alvarez, Endrik moze da ulazi sa klupe, duga je sezona, bice prilike i za njega da se dokaze, po onom sto je pokazao na Kopa Amerika jos uvek nije kvalitet za prvu postavu.