FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Alvarez javno pričao o statusu u Sitiju, Gvardiola odgovorio: Razmisli o tome i obavesti nas

Vreme čitanja: 2min | uto. 30.07.24. | 01:57

Agrentinac očigledno nezadovoljan statusom u Mančester Sitiju

Hulijan Alvarez je uzburkao fudbalsko tržište izjavom da će nakon Olimpijskih igara razmisliti o svojoj budućnosti, čime je jasno nagovestio da nije zadovoljan svojom ulogom u timu.

Argentinski napadač je bio jedan od igrača Građana sa najviše minuta u timu prošle sezone, ali mu očigledno nije zadovoljan ulogom koju ima koju ima kod Pepa Gvardiole.

Izabrane vesti

Alvarez je prošle sezone ostvario 54 nastupa u svim takmičenjima i postigao 19 golova, uz 13 asistencija. Ipak, u četvrtfinalu Lige šampiona odigrao je svega 33 minuta u dve utakmice protiv Real Madrida, pet minuta u Superkupu Evrope, a i u samom finišu sezone u Premijer ligi dobijao je šansu na kašičicu.

“Prošle sezone sam bio jedan od igrača Sitija sa najviše minutaže u timu. Ali, ne volite da budete izostavljeni iz važnih utakmica. Želite da doprinesete ekipi. Još nisam razmišljao šta ću tačno uraditi. Kada se Olimpijske igre završe, odvojiću vreme da razmislim šta želim za sebe. Videćemo kako će se stvari odvijati”, rekao je Alvarez.

Gvardiola je vrlo brzo odgovorio na istupanje njegovog prvotimca, najavivši da će sve biti razjašnjeno zajedno sa sportskim direktorom Čikijem Begiristajnom.

“Kada završi sa razmišljanjem, njegov agent će pozvati Čikija. Znam da želi da igra u važnim trenucima, ali i drugi igrači to žele. Čitao sam da mora da razmisli o tome, pa dobro neka razmisli. Da, igrao je dosta prošle sezone. Ako želi više, to je u redu, neka razmisli o tome i obavesti nas”, rekao je Gvardiola.


tagovi

Hulijan AlvarezPep GvardiolaČiki Begiristajn

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara