Komentari na vest

Aleksić je zakasnio na utakmicu, ali se pojavio i pokazao čemu sve glava služi u fudbalu

N

Neko stariji

pre oko 1 mesec

Koja istorija? Pobedili jedva poluprofesionace i pravi se od toga istorija.
k

kragujevac

pre oko 1 mesec

I neki drugi klub primio peticu od ,kako se govordilo, "kelnera i konduktera".Ne podcenjujte ni Mornar, niti Radnički. Sramotno je to,a da ne govorim i nemoralno.
c

citam i ne verujem

pre oko 1 mesec

svi plaču a niko ga ne hvali za partije a igra kao mator,vredi mnooogo i zasluzuje ovoliku paznju a to sto je vama krivo to je vas problem ... promenite skauting jer vam ocigledno škripi na sve stane ... Bravo za upravu Radnickog sto je prepoznala ovakvu igracinu i njega i Gluŝċevoċa ... Perovic i Konatar rade opasan posao! Uzeli su bidive za Srpski koeficijetn posle godinu dana .....da overe u Baru pa na megdan Madjarima Bravo RADNICKI !!!
X

XxTheOnexX1

pre oko 1 mesec

Nije bilo 9 nego 8! Jovanovic, antić i markovic su naši .. Ironija out!
E

Eseks

pre oko 1 mesec

I vidosavljevic i Mircetic su iz partizana..Lako su se odrekli i Momcilovica i Stanojlovica...Svi bi oni bili sad top u partizanu..
C

Crniiiiii

pre oko 1 mesec

Vidosavljevic je iz cukarickog, nikakve veze sa partizanom
D

Dobar djak

pre oko 1 mesec

Svake godine barem jedan top talenat odlazi iz ovog kluba glavom bez obzira, a sva je prilika da cemo uskoro jedva i da imamo talente svetske klase. I u ovakvom stanju za ovih pet godina smo mogli da imamo 10-15 upotrebljivih igraca u rotaciji. V. Jovanović, Radulaski golmani, Sveta Markovic, Ilic, Momcilovic, M. Popovic, Aleksic uz Stjepanovica, Ugresica bi imali mesta i sada Toliko bedan rad sa decom, besmisleno ulaganje da bi ekstra talenta prodao za trening kompenzaciju, treneri u skoli nekompetentni po burazerskim linijama, jedan opsti amaterizam, tako nesto moze da postigne samo neprijatelj kluba koji otvoreno radi protiv njega
M

Magistar

pre oko 1 mesec

Vazura, ovaj decko, Matija Popovic i Mateja Stjepanovic i eto ti odlicnih bonusa za sezonu. Zar nije bilo lakse da iskesiras pare za njih da ih zadrzih nego da dovlacih Čukine skartove, igrace iz TSC-a, Jedinstva iz Uba, Radnickog Kg? Bojan Kovacevic i Milicic su sami kostali 1.5milion. Gde ti je druga najbolja skola u Evropi koju si nasledio? Vec sada samo u Srbiji postoje cetiri bolje omladinske skole fudbala a deca beze od Partizana kao djavo od krsta. Dobio si jednu od najboljih skola u Evropi i uspeo da upropastis za osam godina ono sto je 60 godina gradjeno, ti si majstor svog zanata zato ces i ostati tu gde jesi
N

Nees

pre oko 1 mesec

Aleksic jeste dete Cukarickog iz koga je dosao posle 6 godina u Partizan gde je proveo godinu I po. Slicna situacija je I sa Popovicem ali je on dosao iz Vojvodine.
J

Jednostavno

pre oko 1 mesec

Ovaj decko i mnogi drugi tek tako pusteni niz vodu umesto gorih i bezvoljnijih, su razlog zasto su Vazura, Vucela i cela uprava zacementirani na celu Partizana, drzava pokusava da nadje bolje ili priblizno talentovanije za destrukciju ali prosto ne mogu da ih nadju, zato sve oko smene toliko dugo traje. Oni odlicno rade posao zbog kog su postavljeni, ti koji su ih postavili nemaju razloga da ih menjaju.
k

kragujevac

pre oko 1 mesec

Da država nadje destruktivije!!! O čemu pričaš , čoveče! Gluposti i besmislioca uj nečijim glavama "na kilo".
N

Nenad1246

pre oko 1 mesec

Lepo je što su pobedili e sad u pitanju je Mornar tako da ono trebalo bi to bolje,a ne da se diže fama od toga.
S

Sima Arauho

pre oko 1 mesec

Ovo je utakmica prvenstva SRJ 2002/2003 a ovde se predstavlja kao pobeda nad Real Madridom.
D

Duljaj

pre oko 1 mesec

je prosle godine ucinio uslugu decku poslavsi ga u Kragujevac ........ Ej igrao si na toj poziciji i ti ne prepoznas nase dete,a dovodis razne otpatke i kombinacije iz inostranstva ...... Uzece Radnicki lepe pare za njega ......
k

kalistoreally

pre oko 1 mesec

“…3.000.000 evra, od sinoć možda i više…” - ljudi, da je gol Crnogorcima, ne Interu😂
A

Auu

pre oko 1 mesec

Plači grobare. Svi igraju dobro osim vas.
L

Ldk

pre oko 1 mesec

Bravo, Radnički!!! ❤️ RFC1923RFC 😈😈😈
A

Astoria

pre oko 1 mesec

Radnički može i mora mnogo bolje od ovoga. Nekako su lenjo krenuli u novu sezonu, što je rezultovalo porazom od pančevačkog Železničara u domaćem prvenstvu, koji se, doduše, dobro i pojačao. Tipujem da će Pančevci biti najprijatnije iznenađenje prvenstva Srbije. Što se tiče Kragujevčana, glavni nosioci igre su počeli slabo, tu mislim pre svega na Bevisa i Vižđija. Barane u revanšu moraju vrlo ozbiljno shvatiti, da se ne desi neki poraz od objektivno slabije ekipe, ili da se bespotrebno ne ode u penal seriju. Svaki poen nam znači za nacionalni koeficijent. Gledam hrvatske klubove kako lepo sakupljaju bodove. Efikasnost je, interesantno, vidljiv problem. Nešto sa čim se Šumadinci do sada nisu susretali. Uvek su igrali na gol više. Sretno im bilo, pa da pobede i u Podgorici!
P

Prti

pre oko 1 mesec

Svaki prvoligas treba da ima po jednog Aleksica minimum. A nije da nema tako talentovanih momaka samo im treba dati sansu i istrpeti...
M

Makijan

pre oko 1 mesec

Terziću, angazuj ovog klinca i ostavi u Kragujevcu bar 6 meseci na pozajmici. Onda i Cvetkovica iz Čuke, i eto ti magacin pun kvalitetne robe.
R

RKG

pre oko 1 mesec

Nemate vi para da platite Aleksica familijo. Vas Terzinjo tarzan ce vam ostaviti klub u dugovima samo polako, ima da se cesete.
S

Srdjan88

pre oko 1 mesec

Imas Sljivica isto su godiste, nista Aleksic nije veci talenat samo u Radnickom igra dok Sljivic dobija povremeno minute i ne moze da uhvati ritam. Da Sljivic ode u KG bio bi starter i isto bi pisao za njega. Plus imas i Maksimovica 2 god mladjeg koji isto ceka na priliku. Ne mozemo dovesti 20 mladih i juriti LS
B

Brion Hajnc

pre oko 1 mesec

Dolaze li elitni beogradski Grobari sa solunskom braćom Paokarama u Banja Luku na meč protiv Borca.. Pitam za drugara..
M

Mile g

pre oko 1 mesec

Da! Jel ti to nama govoriš da bi bilo drugačije da dodje Olympiakos?
k

koji grobari?

pre oko 1 mesec

grobari su ugaseni, smesna ekipa...