Komentari na vest

Albert Nađ: Samo pitate o suđenju! Izgubio sam derbi, to me najviše boli

J

Jelenko P

pre 12 dana

Ovaj Nadj je ponizniji od Duljaja prema svome vodji.
N

Nejbi

pre 12 dana

Ja ne znam ljudi sfa je ovo ;u Srbiji Zvezda uvek ostecena,a u Evropi _napunpana- sta se desava sa stu bom crnstva.?? Postenje valjda. Strane sudije na ovakvim utakmicama!

gemathegreat

pre 12 dana

Upita se crnokošuljaš, nego da te podsetim Zvezda je u top 32. Gde ste vi molim te podseti me.
N

Nejbi

pre 12 dana

Zasto legendo nisi prihvatio Partizan prijeDuljaja ? Bili bi u boljoj poziciji ! Jer Duki malj pa malj. Svaka ti cast legendo guraj dalje. Sretno !

rising999phoenix@gmail.com

pre 12 dana

Šta kaže, mlad stručnjak ovaj Nadj...
Д

Дугоушко

pre 13 dana

Овом човеку свака част, воли свој клуб до коске, Звездаш сам и скидам му капу волео бих више људи као што је Станковић нпрмр код нас био да кида на терен да улеће, а што се суђења тиче нек се онај мали шута ногом у дупе што није фасовао црвени за оно уношење у фацу судији и псовке, срамота за дечка тих година , неће моћи гробари до среде заспати а тек после.. можда се деси да иступе из лиге 🤣
B

Beogradska liga

pre 12 dana

Treba istupiti i igrati beogradsku ligu. Dok zlo ne prođe. Eto kao bivši sportista mislim da je najčasnije. Pa neka to i potraje..
G

Gost 382829

pre 12 dana

Beogradska liga Ma.jok ne igrati Srpsku ligu nikakvu kao košarkaši a uzmeš 30 miliona od drzave I kupove ne igrati Pobedi te Zvezda Pobedete te Studenti Samo revijalne utakmice 100 posto samo to FK nije clan JSD pa je to problem izasli oterao ih Ostoja-a sad juri Macvana za dug
G

GroBar69

pre 13 dana

Utakmica je vec prijavljena i poslana u UEFU. I
O

Onda

pre 13 dana

Vam uefa poništava drugi gol. Zato što je neregularan.
V

Vrteska

pre 12 dana

Treba UEFI poslati i namestena nasa prvenstva u poslednjih 30 godina u korist BG blizanaca.
Т

Тодор

pre 13 dana

Какав бескичмењак и климоглавац. Колико златника, можемо ли знати? Учествујеш у овом систематском уништавању клуба. Цели свет гледа и,шпрда се са овом лакрдијом јер нњко мора да лечи комплексе, али господину није битно суђење. Био једно један Албер Буђ..
Đ

Đukin fan

pre 13 dana

Vrhunski korektno i profesionalno obavio posao trenera veceras!!!Kad se sve sumira najgori deo derbija je besprizorna bakljada posebno Zvezdinih “navijača”gomile uličara predvođenih plaćenicima koji su iz čista mira 2 puta po 5/6 minuta ubili ritam utakmice i mogli da koštaju Zvezdu i poraza!Zvezda mesecima igra očajno,ima najskuplji ali i najgori skup igrača proteklih 7/8 godina,pa ipak je večeras bio posed 80 %,ono deblo Serif promašio kao i Bukari ukupno 7-8 zicera,jedini sporni momenat je moguć faul Serifa pre nego je postigao gol za 2:2!!!Sve drugo i mnogo povoljnije je lako promašio!!!Za igrača od 4-5 miliona € koliko je koštao Zvezdu,prevelike i bačene pare!!!Oba penala čisti,grube greske u 16 metara igrača Partizana!!!Nakon tih kikseva penali bili neizbežni a potom i golovi!!!Sve u svemu još jedan derbi koji se nema čemu pamtiti!!!Nista s vodom
B

Bubibibibubu

pre 13 dana

A baklja u petercu pre Severininog gola?
U

Ubjbjbibi

pre 13 dana

Ja ne znam sta bi ti...5 golova, 2 stative, desetak prilika...čudan smo narod...
Z

Zadnja

pre 12 dana

Tri derbija odlična, a ti lupaš ko otvoren prozor. Tebi neće valjati nikad, zato što si pljuvači svega. A ovde je 70%takvih.
P

Pazi

pre 13 dana

A mislio sam da nema nikog normalnog u Partizanu. Bravo za Nađa, jedini pošten. A nekad je većina Grobara bilo takvo, šteta.
I

Ibbibbuvrcr

pre 13 dana

Promenilo se to za ovih 7 godina, moj ti!
Z

Zzzz

pre 12 dana

Samo dok ste mi vi pošteni, ljube vas ćoki i terza i predsednik, sve apostoli poštenja.
M

Mićo Beronja

pre 13 dana

Svaka cast Nadju. Ko bi rekao da ce ostaviti odlican utisak. Prvo je vratio Duljaja na mesto izjavom da ne bezi sa bojnog polja. Drugo ogolio je pedantnog strucnjaka do koske pa sad slobodno mozemo da vicemo - car je go. I trece, ogolio je odnose iwstanje u klubu, recenicom da se nije cuo sa Duljajem. Svaka cast. Nadia za trenera!
s

srka

pre 13 dana

To kako se sudija ponašao posle Zvezdinog pobedonosnog gola i kako je svaku moguću situaciju, u poslednjih desetak minuta meča, presudjivao u korist Partizana i koliko je to bilo očigledno, govori da ga je debelo pekla savest zbog načina na koji je priznao Zvezdin drugi gol. Najobičnija diletantska kompenzacija, koja Partizanu ništa nije značila, ali ju je on perfidno poturio fudbalskim gledaocima.
K

Koliko

pre 13 dana

Vidim, ovde je Zvezda oštećena,a ne Partizan. Pravi se drama bez potrebe.
z

zvezda je

pre 12 dana

uvek oštećena.
F

Fußballspieler

pre 13 dana

Sećam se jednog davnog derbija kada je davao izjavu uživo u prenosu i počeo da skače kada su grobari pevali “Ko ne skače taj je cigan” sa objašnjenjem da mora da skače jer nije cigan. Sećam se kada je prešao u Čuku pred kraj karijere i rekao da je to samo zato što su crno-beli. Danas je došao na utakmicu uprkos zdravstvenim problemima. I na kraju pored svog ludila grobarske javnosti jedini da normalnu, sportsku izjavu bez komentarisanja vanfudbalskih elemenata. Zamislite kako bi se Duljaj ponašao posle dva vodjstva. Gde bi sleteo?
N

NateranDaSediNaKlupi

pre 13 dana

Po ovoj izjavi je očigledno da je Albert danas nateran da sedne na klupu, a svi znamo kakvu ima istoriju. Bata Muljaj se izvukao da ne vodi derbi i isto mu je kriv sudija, a onda se javljaju neki Kraljevi koji nisu ni za Mačvu i pričaju o partizanskom poštenju:)))Znaju da su na terenu nemoćni, ali spinuju da bi opravdali svoju nemoć:)))
s

srka

pre 13 dana

Sramotan je način na koji je Zvezdi priznat drugi gol. Ono je klasičan primer prekršaja u napadu, gde odbrambeni igrač ima prednost u pozicioniranju, nalazi se neposredno u posedu lopte, gde ga protivnički napadač gura sa ledja, pesnicom udara u kičmu, u poziciji gde je daleko od lopte i u takvim situacijama sudije uvek donose odluku da zaštite odbrambenog igrača. Školski primer situacije gde se svira prekršaj u napadu. Var gleda snimak nekoliko minuta i donosi odluku da prizna gol, što je skandalozno, samo zato što su već jedan potpuno opravdano poništili zbog ofsajda. To su morali da sude, jer je to očigledno, a ovo se može tretirati kao slobodno sudijsko uverenje i oni su tu okolnost u potpunosti iskoristili. Ako glavni sudija i njegov pomoćnik tu nisu hteli da vide faul, vrlo podlo i tendenciozno, zašto bi ga video VAR. Bilo bi previše da VAR večeras Zvezdi poništi dva gola u derbiju. A sve je bilo toliko očigledno. Partizanu je večeras ukradena pobeda, koju je tako čestito zaslužio. Ali sveo ovo nije slučajno, niti može biti. Sve je posledica toga da Partizan nema autoritativnu upravu, respektabilan stručni štab i na kraju tim od ugleda i integriteta. Kada u rukovodstvu budu sedeli ozbiljni ljudi, kada trener bude bio Vladimir Ivić i kada na terenu budu igrači koje arbitri cene i poštuju, ovakve se stvari neće dogadjati. Sada treba zbiti redove i probati sačuvati nekako to drugo mesto, koje će se žestoko gurati u ruke TSC-a. Dobro se zna ko stoji iza tog kluba i sada će se vršiti ogroman pritisak da se oni izguraju u kvalifikacije za Ligu šampiona. Partizan mora da se maksimalno skoncentriše na tu utakmicu sa njima u sledećem kolu. Kup je po meni nebitan. Rekreativna utakmica u sredu, koju treba otaljati, sačuvati se povreda i ne daj Bože nekih kazni. Ako se izgubi od TSC-a, od kvalifikacija za Ligu šampiona nema ništa, a to je onda stvarno katastrofa!!!
S

Small Owl

pre 13 dana

Druže, Partizan ima +7, 5-6 kola do kraja (u odnosu na TSC). I da izgubi, ostaje +4. Po onome što si napisao, izgleda kao da je obrnuto, da TSC ima +7. Zašto misliš da je gotovo, čemu takav fatalistički pristup?
a

abc

pre 13 dana

Marković bio u posedu lopte?
y

yoyoyo

pre 13 dana

posle prve rečenice znao sam da je bljuzga komentar...ido gledaj boćanje
U

Ubububub

pre 13 dana

I udara ga pesnicom u kičmu?! Dete drago, neki dan sam prošao pored Šerifa.....Mrcina i po...Da je on našeg Sveticu čvokom udario...Pesnicom u kičmu? Pa kad je sarana u Donjim Zagonima, sine?
G

GostRadan

pre 13 dana

Slazem se. Kup je nebitan, ne treba uopste igrati, ili izaci sa omladincima. Drugo mesto, mislim da je danasnjim porazom izgubljeno. Za trece mesto nam treba bod i ostaje da se nadamo da Radnicki nece imati sve pobede do kraja. Ova ekipa Partizana vise ne moze nikog da dobije. Nemamo upravu, nemamo trenera a nemamo ni igrace. Nikad losiji Partizan i nikad jaca Zvezda. Nije jaca fudbalski, ali organizaciono jeste. Savez, sudije, drzavni vrh, sve je na njenoj strani.
b

bgcz

pre 13 dana

kad ga je već onako krvnički udario u kičmu, nek pita Nađa za doktora, taj isto posle derbija završio kod kiropraktičara
н

невероватно

pre 12 dana

ово је фудбал а не кошарка па да се свира скаки контакт малим прстом а Марковић пао баш провидно,као да су га тројица тукла,него,хтео да падне да спречи гол па ако прође,прође.
J

Jovan84

pre 13 dana

Bus plus bezkicmenjak!
S

Slavija

pre 13 dana

E ovo je Pravi Gospodin Svaka Cast .
R

Radepart

pre 13 dana

Realno nema sta, pricajte sta hocete Gospodin, i 10 puta bolji trener od Duljaja.
S

SUNĐER BOB

pre 13 dana

Posle duzeg vremena jedan normalan i realan grobar...
m

mare fkv

pre 13 dana

Cekaj, cekaj, cekaj... Grobari trazili da se izadje s terena zbog sudjenja? Poznato mi to nesto...nisam siguran odakle...
m

molim?

pre 13 dana

Prvo je šmekerski reagovao kod onog auta za Zvezdu. Drugo, što bi komentarisao suđenje, video čovek da su bila oba penala, da je sve regularno, a verovatno ni sam nije mogao da veruje šta je Zvezda promašila. Ekipa mu je bila kompaktna, izvukao maksimum iz njih, igrali čvrsto, muški. Ovi koji se ne razumeju u fudbal, oni pišu saopštenja.
Z

Zoran 91

pre 13 dana

Alberte tebi su dani na pašnjaku odbrojani pa ti se ponašaj ljudski i sportski.
S

Small Owl

pre 13 dana

Izrazito korektan, hladnokrvan i iznenađujuće pošten komentar. Ne kažem da je on nepošten lik već vruća glava, on Grobarčina, očekivao bi čovjek da će se zapaliti ali ipak nije. Svaka čast i želim ti dobro zdravlje, to je ipak najbitnije.
B

Bububu

pre 13 dana

Kamen ga smirio...
C

Cccc

pre 13 dana

Komšije ako u ovom vašem mulju ima ista da je čisto to je ovaj Nađ, a mogu reci da je to i tračak svetlosti i u ovom Srbskom mulju. Ja bi samo zamerio sudiji da je previše dozvolio razgovor. Da li je trebao dati Ovasu i drugi žuti posle povlačenja Kataia ili da li je dao pogrešno žuti Glazeru umesto Saldanji kod ometanja degazmana to će se uvek diskutovati. Kontakt kod izjednacujuceg gola e jbg pa onda nesmete pogledati protivnika biće faul. Samo pogledajte ono povlačenje Markovića u šesnaest igrača Radnika gde nije suđeno ništa i biće vam sve jasno.
M

Mikac678

pre 13 dana

Pa vi ste poplavili čitavu ligu sa vašim muljmem i onda se neko nađe da priča o mulju 🤣🤣🤣
i

iz 1 u x

pre 13 dana

svaki kontakt u ledja defanzivcu u sesnaest metara je faul, samo gledaj kad se grade kako padaju i uvek je faul, a opet on kao da opere ljagu sa sebe, sledeci napad sudi faul Kataiju pri skoku, a tu nije bilo kontakta uopste
J

Jan

pre 13 dana

E ovo je gospodska izjava. Skidam kapu

Toto-ko-tunjo

pre 13 dana

Čovek vidi problem, rupu u odbrani, sporijem veznom redu... I to bi ispravio. Napad je daleko ubitačniji, konkretniji od našeg. Ali, lakše je o uvek suđenju nego o svom dvorištu. I meni je smetala odluka VAR-a kod ofsajda Šerifa jer se na datom snimku to ne vidi. Čista linija. I zašto bi taj VAR i tu poništio gol Zvezdi, ako je već pripremljen da krade?
g

ggg111

pre 13 dana

👏
B

Brine

pre 13 dana

Jedini normalan u fkp
Г

Групни

pre 13 dana

ништа Нађ није другачији од Дуљаја ! несме да писне , Маца Дискреција ...
g

gost999

pre 13 dana

A sad je vama navijacima czv dobar Nadj?! Sad je realan jel tako?! Onaj koga ste do juce nazivali usatim i slicno, vredjali, ponizavali! Kakve ste vi amebe, to nije realno! A Nadj je ovakvim izjavama u korist czv, ovakvim izdajnickim izjavama oznacio sebe i ocrnio za vjek i vjekova! Pogazio u 5min sve sto je do sad za zivota za Partizan korisno uradio!
U

Ubibibub

pre 13 dana

Pa jeste Ušati, šta je sporno? Uši ko dronovi? I? Al je ovako, ok!
N

Nanas

pre 13 dana

A tebi je sad izdajnik ??? A do juce si se kleo u njega, i ko je onda ameba ( cenim i da ne znas sta su amebe ...) ??? Nisi ni svestan da si sam sebe ukopao ovim komentarom...
B

Bob.f

pre 13 dana

Sram te bilo...Ti nisi nikakav vise Partizanovac....
J

Jbibibibib

pre 13 dana

Kako vam ga Madžar pristavi...

Toto-ko-tunjo

pre 13 dana

Moram da se složim. Racionalnim stavom se prilično izdvaja iz te sekte. Opet, vaš klub, vaša stvar. Vi ste kondorovi, kondor je vaš!
7

7 Titula

pre 13 dana

I SAM NADJ PRIZNAO U TV PRENOSU DA SU OBA PENALA REGULARNA A ONI I DALJE KMECE I NAPADAJU SUDUJE,TO NEMA NIGDE.
A

Ali m

pre 13 dana

Mnogi i dalje tvrde, da je drugi penal bio van 16 m. Ja neverujem šta čitam.
N

Nije

pre 13 dana

Problem penal, problem je sto Ndijaj pravi faul za 2:2.
d

d.g.

pre 13 dana

Konačno jedan normalan grobar.
S

Slaba odbrana

pre 13 dana

d.g.-Zato nam je prvenstvo takvo,kakvo je,čim on ni malo nije potkačio Zvezdu odmah je normalan,da je samo jednu rečenicu izgovorio u negativnom kontekstu tad bi bio lud.I Duljalj je bio za zvezdaše normalan na početku prvenstva,hvališe ga na sva usta,sad im je lud,neznalica itd...
G

Grajkula

pre 13 dana

Nadj realan covek... Rekao kako jeste.. Moze svako da kevce i galami kao Natho i ekipa..
M

Mikula

pre 13 dana

Partizan od nikoga ne bi mogao da izgubi da ga ne kradu sudije.Koje silovanje naroda da im neko otima nešto što zaslužuju, a činjenica je da nije sudija TSC bi već bio ispred njih. Samo na galamu, na silu, na oruk, a to ne prolazi stalno, moraš nešto i da znaš.
p

pravi_gost

pre 13 dana

Videlo se koliko znate xD
I

I TSC

pre 13 dana

i Radnički Kg.!