Albert Nađ (Star sport)
Albert Nađ (Star sport)

Albert Nađ: Samo pitate o suđenju! Izgubio sam derbi, to me najviše boli

Vreme čitanja: 2min | sub. 20.04.24. | 21:27

„Ja nikada ne napuštam bojno polje“, poručio mladi stručnjak

Partizan je došao u Zvezdinu kuću obezglavljen. Bez šefa stručnog štaba, sa prvim napadačem na klupi i bez možda i najboljeg igrača u sezoni Aleksandra Jovanovića. Sve je ukazivalo na veliko slavlje Crvene zvezde, ali je Parni valjak odigrao prilično hrabro i ustuknuo tek u sudijskoj nadokandi.

Funkcioneri Partizana su nezadovoljni arbitražom Pavla Ilića, ali je Albert Nađ fokus prebacio na teren. Videlo se da je Duljajev zamenik ponosan zbog svega urađenog, kao i taktičke postavke.

Izabrane vesti

„Želim da čestitam Zvezdi na pobedi. Bio je dosta interesantan derbi. Odigrali smo dobru utakmicu, u odlučujućim momentima nismo bili koncentrisani. Zvezda je iskoristila svoje šanse, mada je imala još neke. Ovo je već daleka prošlost. Sada se spremamo za utakmicu u sredu“, poručio je na početku Albert Nađ.

Do pred sam početak meča nije se znalo da li će bivši vezista reprezentacije Srbije voditi utakmicu. Zbog problema sa buregom bio je u medicinskoj ustanovi.

„Trenutno sam dobro, imao sam kamen u buregu. Krenuo mi je. Sada da pričam o ljubavi o Partizanu to ne treba. Da li je to bio veći motiv za moje igrače? Kada igraš protiv Zvezde uvek treba da imaš motiv. Pružili smo maksimum, izgleda da i to nije bilo dovoljno za pobedu. Ili da ostanemo neporaženi“.

Upitan je i da prokomentariše saopštenje Partizana i potencijani nedolazak na polufinale Kupa.

„Ja sam trener, nisam ni znao za saopštenje“.

Na konkretno pitanje kako je zadovoljan suđenjem, Albert Nađ je imao spreman odgovor.

„Suđenje, suđenje, suđenje... Samo o tome pitate. Izgubio sam derbi. To me dovoljno boli“.

Grobari su izrazili želju da igrači Partizana napuste teren posle gola Endijaja.

„Nisam čuo, nikada ne napuštam boljno polje“.

Nije želeo Nađ o pojedincima. Ali bilo je vidljivo da je Partizan sa Kastiljom i Severinom izgledao mnogo čvršće nego pre mesec dana.

„Bilo je tu detalja, a taj sa Kastiljom je samo jedan u nizu. Uradio je mnogo dobrih stvari. Takođe, kada govorimo o Severini. On je postigao pogodak, ali je bio pravi timski igrač. Vraćao se na našu polovinu, pomagao Aranđelu. Sada će se pričati o greškama malog Kovačevića. Međutim, sve je to normalno. Fudbal je igra grešaka. Ali, ovo je za mene daleka prošlost. To vam ponavljam“.

Partizan je patio, trpeo udarce, ali čini se da je to bio deo taktike.

„Moraš da se adaptiraš. Znali smo da Zvezda ima brži vezni red i negde smo želeli da joj prepustimo posed. Mi smo se adaptirali. Videli ste kako je prošao Anćeloti. On je otišao u polufinale, a Gvardiola sa milijardama u džepu je ostao u četvrtfinalu“.

Dodao je da se još nije čuo sa šefom Duljajom.

„Nismo se čuli, ni videli. Imao je komunikaciju sa saradnicima“.


tagovi

Albert Nađ173. večiti derbi

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara