Albert Nađ (©Starsport)
Albert Nađ (©Starsport)

Albert Nađ nije više trener, ali ostaje u Partizanu

Vreme čitanja: 2min | pet. 07.06.24. | 15:26

Privremeni strateg prvog tima poželeo sreću nasledniku, klub najavio da će biti angažovan na drugim radnim zadacima

Preuzeo je Albert Nađ nezahvalan zadatak da nakon Partizanovog rastanka sa Igorom Duljajem kao trener privede turbulentnu sezonu kraju. Nakon što je to učinjeno, ekipu će od nekadašnjeg veziste preuzeti Aleksandar Stanojević, ali to ne znači i definitivan kraj za Nađa u Partizanu.

Prvo je crno-bele boje nosio kao fudbaler, potom bio član Upravnog odbora i koordinator sportskih selekcija, zatim i sportski direktor, pa pomoćnik u stručnom štabu Sava Miloševića, a onda i trener filijale Teleoptik. Posle kratkotrajnog boravka na klupi prvog tima, sledi mu nova funkcija.

"FK Partizan se zahvaljuje Albertu Nađu na dosadašnjem angažmanu kao šefu stručnog štaba prvog tima, koji je klub preuzeo u najtežem trenutku i tako još jednom pokazao koliko ga voli. Albert Nađ će ostati u FK Partizan na drugim radnim zadacima na kojima će biti angažovan u narednom periodu", saopštili su crno-beli.

Nađ je u svom obraćanju poručio da niko nije iznad kluba i novom treneru poželeo sreću u radu.

"Moja ljubav prema klubu kao istinskog Grobara je poznata od malih nogu i ni u jednom trenutku se ne dovodi u pitanje ni po prestanku angažmana. Za mene je Partizan iznad svih nas i uvek mu želim da osvaja titule i izbori najbolje plasmane u Evropi! Novom treneru želim puno sreće u borbi za titulu, odnosno na tri fronta koja ih očekuju ove sezone! Za svaku novu pobedu i trofej, biću puna srca uz klub, kao i do sada", naveo je Albert Nađ.



tagovi

Albert NađFK PartizanMozzart Bet Superliga

Obaveštavaj me

FK Partizan

Ostale vesti


Najviše komentara