Komentari na vest

Ako ne pobedimo Dansku, zavisimo od Engleza

k

kalkulator ponovo

pre 3 meseca

Engleska x sa danskom.... Slovenija pobedi engleze Mi DANCE 😂😂😂.... 1.SLOVENIA 5 2.ENGLESKA 4 3.SRBIJA 4. DANSKA 2
H

Heey

pre 3 meseca

Ektra kalkulacija. A kad hrvati budu drugi i treci na SP mi pametujemo kako oni samo srece imaju haha jadni smo, bas jadni
c

cccc

pre 3 meseca

idemo sigurno dalje ako engleska i danska napuste prvenstvo
F

Figaro

pre 3 meseca

Protiv Danaca moramo se vratiti na formaciju sa 1 napadačem 3-4-2-1. Rajković, Pavlović, Milenković, Veljković, po krilima Birmancevic i Živković, u vezi opet Lukić i Ilić jer bolje nemamo, ispred Samardžić i Tadić i u napadu Vlahović a Jović sa klupe opet kao u Milanu jer bolje igra kada udje poslednjih pola sata nego od starta.
k

kalkulator

pre 3 meseca

A ovako? Danci dobiju engleze (danci 4 bodova ....) Mi nekako dance pa bi imali 4 boda kao danska.... Ali bi bili drugi zbog pobede nad dancima Slovenija dobije engleze (slo 5),( englezi 3) slo prva mi pa danska (još bi danci izbegli nemce! Ali ako englezi odigraju x sa slovenijom onda, danci 4 engleska 4 Srbija 4 Slovenija 3 onda zavisi gol razlika?! Uffgff mnogo zapetljano
e

e

pre 3 meseca

Unesi u taj kalkulator da ce nas Danska lagano dobiti i videces,da uopste nije komplikovana racunica.

VecaBg1971

pre 3 meseca

cekaj brate, odluci se...4 bodova ili 4 boda ?
k

kalkulator ponovo

pre 3 meseca

4 boda naravno! 😂

VecaBg1971

pre 3 meseca

Iskreno, radovao sam se kao malo dete bodu protiv Slovenije ali kad malo bolje razmislim, pa mi nemamo ni promil sanse da dobijemo Dance, bar ne sa ovom igrom i sastavom. Sa dosadasnjim veznim redom smo prespori, sto zbog slabog kretanja napadaca, sto zbog manjka samopouzdanja za pas i kretanje unapred veznog reda. Nama je skoro svaki pas veznjaka isao unazad sto je kriminal, pa oni su vezni red. Prvo, sastav mora da bude sa Jovicem, Samardzicem i Birmancevicem, umesto Vlahovica, Ilica i Lukica, sto se nece desiti nikad dok je Piksi selektor. Drugo, zelja, samopouzdanje i hrabrost moraju da budu na maksimalnom nivou, sto je opet malo verovatno sobzirom na do sad vidjeno od strane najiskusnijih da ih ne nabrajam, znaju svi, pocevsi od kapitena pa nadalje. Trece, sad kad gledam Dansku protiv Engleske, neka nam je Bog u pomoći...

milosplavsic1987@gmail.com

pre 3 meseca

ako englezi dobiju dance i slovence sa dva razlike....nama igra i bod sa dancima za drugo mesto
g

gost1978

pre 3 meseca

samo ako bude 1 1, gledaju se medjusobni
J

Jedva su

pre 3 meseca

nas dobili 1-0 ,kakvo crno dva razlike Enlgezi da dobiju bilo koga u grupi??? Pa mi smo najgora ekipa. Dobro će biti ako dobiju Dance uopšte
T

Tralala

pre 3 meseca

Danska ce da nas petardira... Posebno mi je zao nasih ljudi koji su kupili karte samo za utakmicu sa Dancima.
D

Demagog

pre 3 meseca

Piksi ide juče, nemoj sutra...Toliko gluposti od taktike do izjava su previše a ni Bugare nismo bili u stanju pobediti a ne Slovence! Mi nismo pobedili ozbiljnu utakmicu i protivnika od Portugala 2021...
A

Ajmo

pre 3 meseca

Srbi ,vecito zavisimo od drugih kalkulacije i tako gledam..50 godina.
e

e

pre 3 meseca

A Englesi inace igraju kao vanzemaljci pa je sigurno da ce da pobede i Dansku i Sloveniju,narocito Sloveniju,ako dobiju Dance,pa protiv Slovenije izadju sa rezervistima.
M

Markizio

pre 3 meseca

Nas su za pocetak dobili sa 30% snage
@

@Markizio

pre 3 meseca

kakvih 30%, pa oni se vuku po terenu, igraju kako mogu, ne kako hoće.
B

Beda

pre 3 meseca

Manitu, Dzajic, Nedimovic, Santrac, Jovanetic, Jeremić, Stojkovic, naravno Terzić iz senke, čitav FSS I sudijska organizacija crveno belo. Ma samo napred (no). Nema veze sto NIKAD NISTA nismo osvojilo, ima vremena sledećih 50 godina, samo treba aktivno uključiti Terzica, Mrkelu, Milojevica i bice srećno bar pola Srbije.
s

samo

pre 3 meseca

Jedino nisi napomenuo,da igraju samo Partizanovi bivsi igraci.Zato tako i igramo,jednostavno od pionira,do prvog tima,gubitnicki mentalitet i samo su to preneli u reprezentaciju.
@

@samo

pre 3 meseca

Sa ovakvom postavom u FSS I sudijskoj organizaciji ni Real ne bi bio prvi. Usput pioniri, kadeti i omladinci su prošle godine bili prvaci, tako da ne lupetaj, jer da nije tih partizanovih igraca ne znam ko bi igrao, verovatno bi nekom od milion stranaca iz Zvezde dali srpsko državljanstvo.
s

samo

pre 3 meseca

Samo u cemu su to bili prvi,u kriketu?Mani me te filozofije,ko bi igrao,neka puste malo nekog da pokusa,pa cemo videti.Ako je tebi uzivanje gledati Milenkovica,koji ne zna sta je ofsajd ili Lukica,koji dribla prema svom golu i onda izgubi loptu ili Pavlovica kroz ciji prostor svaki put primimo gol(i danas),meni nije.
D

Duduk

pre 3 meseca

Gluposti,neznam kako mozemo da pobedimo dance? Ali vidicemo... prognozirao Sam nereseno sa slovencima I jedan bod ,ali ajde usrecite me vozim sa dve zastave na moj auto okolini Toronta.poz
D

Duduk

pre 3 meseca

Izvinite moj srpski nije naj naj.poz iz Toronto
Č

Čikago

pre 3 meseca

Koje dve zastave?? Sti Kanadjanin?
H

Hahahahah

pre 3 meseca

Pa pre ce Albanija pobediti Spaniju nego mi Dansku. Uzas
A

Asistent

pre 3 meseca

Opet isto kao u Kataru,izgubili od Engleske(Brazila),izvukli bod protiv Slovenije(Kameruna)i naravno nadali se pobjedi protiv Danske(Svajcarske) i naravno,sretan povratak kuci.Samo mislim da bi Danci mozda mogli da dobiju Engleze i da polako pocnemo pakovati kofere.
p

pa

pre 3 meseca

pa i da pobede, mi njih i idemo kao 3.
I

Iskreno

pre 3 meseca

Ja ne vidim ekipu na EP koju bi Srbija mogla da pobijedi .
S

Stevica1401

pre 3 meseca

Meni ove kalkulacije zvuce jako poznato, nesto na Katar i Rusiju a rezultat ce biti isti.
Ž

Žurnalista

pre 3 meseca

Piksi vreme je, idi i ne okreći se sine!

goranc333@gmail.com

pre 3 meseca

Sve ispod 5:0 za Dansku će biti debakl za Dansku.
V

Vrbas

pre 3 meseca

Ma ako ne pobedimo ne zaslužujemo prolaz i to je to
B

BekaZeka

pre 3 meseca

Sramota,Sramota,Sramota, i JEDNA VELIKA SRAMOTA, NE POSTOJI BILO KOJI DRUGI KOMENTAR, SRAM IH BILO ZA ODNOS I IGRU..
G

Gost007

pre 3 meseca

Ovim polu igracima ne pomaze ni duo Klop-Gvardiola..budi te svesni da nemamo dobre igrace i to je to
b

budi te

pre 3 meseca

e nisi pametniji ni ti od njih
E

E

pre 3 meseca

Piksi uzas, ali dobijamo Dance...
S

Slavija

pre 3 meseca

Tesko da cemo da Pobedimo dansku.
w

walter white

pre 3 meseca

Gacinovic glavni krivac!
B

Brukaaaaa

pre 3 meseca

Od njega nismo nista ni ocekivali ,ali ona SMS-ova nosalancija je za dozivotno izbacivanje iz reprezentacije. Ako ti se ne igra reci necu, ne trci mi se ,boli me k... za odbranu ja volim samo arapske pare
J

Jova82

pre 3 meseca

Ne zaboravi SMS njegov igrac se usetao u kazneni i dao prelak pogodak. Onakav gol ne primaju ni deca na skolskom terenu! Ne zasluzuje minute!
v

verbal

pre 3 meseca

i onda da idemo na Nemce, kome to treba?
n

nemcima

pre 3 meseca

eto kome
L

Laker

pre 3 meseca

Rajkovic Pavlovic Milenkovic Veljkovic Birmancevic Lukic Ilic Zivkovic Samardzic Mitrovic Jovic. Izmene posle SMS, Mladenovic, Tadic, Vlahovic, Maksimovic.
O

Oleg

pre 3 meseca

Ilic 0
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 3 meseca

Zajebi. Ništa kalkulacije, ništa ako patke prelete u V formaciji ili ako retrogradni Merkur uđe u Veneru. Pobeda, ništa drugo do pobeda. Tako treba gledati, tako se treba postaviti.
V

Vrbas

pre 3 meseca

Pa tako i uvek najbolje odigramo, čim kalkulisemo sve poremetimo
l

leni123

pre 3 meseca

piksi 0
B

Brundo

pre 3 meseca

Mrtav fudbal je nas fudbal.Korner, slobodan udarac, aut.
D

Doom

pre 3 meseca

Ako Englezi danas dobiju Dance,nece ni morati nesto da se cimaju u zadnjem kolu sa Slovencima.Tako da nije iskljuceno da mozda i Slovenci idu na pobedu protiv njih,nije nemoguce.
M

Mislim ne mislim

pre 3 meseca

Kako god da se završi prvenstvo po nas moramo odmah krenuti u rekonstrukciju ekipe.Prvi dovesti pravog stručnjaka modernog shvatanja fudbala a potom krenuti u podmladivanje ekipe i to samo onaj koji može da odgovori zahtevima modernog fudbala!
G

GostRadan

pre 3 meseca

Predvideo sam poraz, tako da je remi iznanedjenje za mene. Svaki, ali svaki put sastav koji sastavlja neko drugi, a ne selektor. Mislite da on ne zna da Ilic i Mladenovic nisu za prvu postavu. Gacinovic i Birmancevic takodje. Izbacivanje Gudelja iz tima je oslabilo sredinu, a po levom krilu je duvala promaja. Drugo, ni jedan ozbiljan trener ne povladjuje javnosti. Ako Danska veceras izgubi, imamo sanse bar za trece mesto. A najjaci tim je svakako, Rajkovic, Veljkovic, Milenkovic, Pavlovic, desno Tadic, u sredini SMS, Samardzic, Gudelj, levo Zivkovic i u napadu Mitrovic, Vlahovic, u drugôm poluvremenu Jovic umesto nekog od njih dvojice.
?

?!?!

pre 3 meseca

Ti si gori od PIXIJA.
D

Do finala bez pobjede

pre 3 meseca

Ako nisu mogli Sloveniju neće moći ni Dansku!Ko povede Mijata Gaćinovića na evropsko taj se oprostio od prolaza još u januaru mjesecu ljeta gospodnjeg 2024.
V

V. Bulatović

pre 3 meseca

Dajte nam Dance, da se igramooo, da se igramooo, da ih punimooo😂 Čestitke Mitroviću, Vlahoviću, Tadiću, Sergeju, Gudelju itd. Bravo momci, ponosni smo, tetovaže su bile odlične, frizure za svaku pohvalu, brade i brkovi najmoderniji na prvenstvu.
r

raki1

pre 3 meseca

Brate zaboravio si da podvrnu sortseve 🤣
S

Statistika ne laže

pre 3 meseca

Ako bude po fer pleju onda idemo sigurno dalje.Postavili smo rekord prvog poluvremena u istoriji šampionata tako što smo napravili 1 faul u prvih 50 minuta!
2

212121

pre 3 meseca

da Danci imaju Vlahovica bili bi Indijanci ovako smo nazalost to mi pa cemo kuci
Š

Šu Rba

pre 3 meseca

Lepo je predlozio brt Surba da zbog izostanka reakcije UEFE na “ubij ubij Srbina” napustimo takmicenje. Realno.
D

Dragan Lastiš

pre 3 meseca

Sramotan tekst. Pa zar sa 2 boda da idemo dalje? Da ne mozemo nikoga da pobedimo? Cak i ako iscupamo bod Dancima, svi da pakuju prnje i da nas ne brukaju tamo. Ae u *urac vise, zivot prodje a ovi nas brukaju, za milost ne znaju.
Ф

Фурија

pre 3 meseca

Португал са 3 освојио еуро 2016, додуше ми нисмо Чад и Зимбабве, а не Португал
A

APAJDIN

pre 3 meseca

Ps. Da se vratim na neke bitne stvari...Lazovic koji fali i to se vidi, koji ga je spasio poraza i neodlaska u Nemacku protiv Bugara u gostima u zadnjim sekundama meca...On ga spasava i ostaje kuci...
P

PROVALJENI SMO

pre 3 meseca

Samardžić mora od početka, SMS ne sme ni kao izmena da ulazi, ani Gaćinović. Treba da igramo izgleda 3-6-1 jer 2 ista špica nam ne donose išta obzirom da nam je igra po bokovima ravna skoro nuli.
?

?!?!

pre 3 meseca

To je to! Rajkovic-Pavlovic Milenkovic Veljkovic-Gudelj Lukic-Birmancevic Samardzic Tadic Mladenovic-Mitrovic
B

Borg

pre 3 meseca

Mitrovic nikada ne moze postici gol na prvenstvima a ima minutazu kao Pele.
B

Brundo

pre 3 meseca

Da pobede Dansku je skoro nemoguce.Tri utakmice tri poraza protiv njih i gol razlika 1:8.
A

APAJDIN

pre 3 meseca

Ps. Da se vratim na neke bitne stvari...Lazovic koji fali i to se vidi, koji ga je spasio poraza i neodlaska u Nemacku protiv Bugara u gostima u zadnjim sekundama meca...On ga spasava i ostaje kuci...
M

Meraklijaa

pre 3 meseca

Moramo igrati sa jednim napadačem i dvojicom iza Samardžićem i Tadićem
K

KALKULATOR

pre 3 meseca

Ako Englezi dobiju Dance i Slovence sa 2 razlike, a mi odigramo remi sa Danskom, idemo dalje kao drugoplasirani na prvog iz grupe A. Ako Švajcarska dobije Nemačku idemo na Švajcarsku, a ako Granita Džaku i Šaćirija isključe zbog incidenata koje prave Albanski navijači, možemo na zelenom tepihu da izborimo plasman u 1/4 finale. Onda idemo na prvog iz grupe B, gde navijamo da Albanci dobiju Špance, a Hrvati dobiju Italijane, pa da Albanci budu prvi na gol razliku. Da njihovi navijači naprave novu glupost pa i njih da prođemo na zelenom tepihu. U polufinalu se nadamo da će poispadati svi favoriti pa da nam uleti neko poput Turske ili Slovačke s kim može da se igra i onda u finalu isto tako, pa na penale budemo prvaci!
G

Golst

pre 3 meseca

Baš si opisao kako su rvati prolazili na svetskim prvenstvima
S

Srpski Gandalf

pre 3 meseca

@Golst baš suprotno, 2018te pobedili u grupi Nigeriju 2-0, potom jednu Argentinu 3:0, potom Island 1:2 sa rezervnim sastavom jer su već izborili prvo mesto u grupi pre te utakmice. Potom bili bolji na penale od Danske i Rusije domaćina, treba odigrati 120 minuta i potom biti bolji na penale, potom dobili Englesku 2:1 i u finalu se nisu obrukali. Mi sa tim ne možemo nikako da se poredimo na mondijalima, izgubili smo od Švajcarske, Gane, Australije, Obale Slonovače, Holandije, šestica od Argentine, jedino smo uzeli bod protiv Kameruna i utešna pobeda protiv Nemačke gde smo bili nadigrani sa igračem više.
V

Vldblk9a

pre 3 meseca

Kad bi samo mogao da znam da li je Sergeja bar malo sramota za onaj gol slovenaca. Tek usao u igru, pusti beka sa loptom da ga pretrci, bukvalno dzogira i opet pusti tog istog igraca da mu prodje iza ledja da se nije ni okrenuo. Gacinovic promadio sport, Mladenovic svaku loptu vraca nazad, bukvalno nije pokusao pas unapred. Tadic statista. Da bi prebacili loptu sa jedne na drugu stranu 5 igraca mora da pipne loptu. Ljudi pljuju Pavlovica, pa kakve bukve igraju ispred njega i ne zele da se vracaju on je jos i super. Igra bez plana, ideje, bukvalno nicega u igri nema, sve nesto na silu.
D

Dragoo

pre 3 meseca

A vic godine jbt. Cuj ako pobjedimo Dansku. Ma ima ljudi da nas zgaze 3:0. Tako i treba. Otjerati Piksija, do sad sam ga podrzavao ali ne vise. Mrs. Drzis Gacinovica koji je crko. Sms maneken ne prati igraca. Ma daj. Sto nisi poveo Cirkovica iz TSC bplji je od ove nesrece Gacinovica ? Ne vodis Katsia koji jednom potezom moze asistirati a vodis SMS manekena fuj.
D

Deluks

pre 3 meseca

Ovo smo mi odigrali taktički.
D

DedaBranko

pre 3 meseca

Jel sam ja lud ili gde je ovde logike Ukoliko ekipa Gereta Sautgejta savlada i Dansku i Sloveniju sa po najmanje dva gola razlike, mi ćemo i sa bodom biti drugoplasirani i obezbediti plasman u nokaut fazu. Kako je to moguce legendo da idemo kao drugoplasirani sa jednim bodom dalje? To bi znacilo da danska ima 4 ako mi imamo jedan? Jel sam ja lud ili on?
B

Brundo

pre 3 meseca

Slovenija sad ima dva boda a mi jedan.
B

Bogoljub Gagic

pre 3 meseca

Preracunao se covek izgleda.
A

APAJDIN

pre 3 meseca

Srbija dobija Dansku...Onaj dunster ce napokon videti ko treba a ko ne da igra...Cim sedne i skupi se predao se, ali ga je Luka spasio...Srbija ce dobiti Dance ubedjen sam...Ovo je turnir...
e

e

pre 3 meseca

Kako da necemo,Danska je za nas Brazil sa Peleom i Garincom.Postali smo neka ostrvska reprezentacija,kojoj se sva igra svodi na kornere.
G

Gost99

pre 3 meseca

@e... Ostrvske ali iz Karipskog arhipelaga negde.

smederevac14

pre 3 meseca

Pa opet je poceo taj period kada se svodimo na kalkulacije i na raznorazne solucije, ako ovaj ovo, a onaj ono. Ma dajte ljudi nismo zasluzili da prodjemo dalje, jer vecito zavisimo od drugih nikad nista sami nismo ostvarili.
B

BokiUSA

pre 3 meseca

A sta je to novo kod nas? Reci mi sa poslednja tri velika tamicenja. Svetska prvenstva. Koga smo mi pobedili? Kostariku... I Nemacku... znaci od 9 utakmica dobili smo 2... ovde smo zalutali I to se vidi. A imam osecaj da ce Danska I Slovenija da izgube sa vecom razlikom od 1-0 I mi sa nekim kilavim neresenim idemo dalje. Imam osecaj...

gospodinzlatkovic8@gmail.com

pre 3 meseca

Ako ne pobedimo Dansku ne zavisimo od Engleza nego od sloge da oteramo ljude koji ne znaju da ginu za grb. Svoje dvoriste cistis sam ne cekas drugog da ocisti zato krenimo od selektora pa redom da se cisti dok narod ne izgubi i ovo malo volje da gleda ovu bruku.
b

banesto

pre 3 meseca

netačno, ako igramo nerešeno sa Danskom i budemo treći zavisimo od svih ostalih grupa, jer samo 4 od 6 trećeplasirane ekipe prolaze, a u tom sistemu 2 boda uglavnom nisu dovoljna za prolaz
P

Poenta

pre 3 meseca

Ovde je novinar mislio na drugo mesto jer moze da se napravi krug od tri ekipe sa dva osvojena boda sto znaci da drugoplasirani sa dva osvojena boda sigurno ide dalje
n

netacno

pre 3 meseca

ako remiziramo sa Danskom a englezi dobiju dance i slovence vecom gol razlikom mi i danci dva boda , ali mi smo drugi u grupi..a ne treci..zbog bolje gol razlike...
V

Veljko9

pre 3 meseca

Da izvucemo remi i mozemo biti drugi. Luka Jovic legenda srpske reprezentacije! Jos ono guranje i sudija mu daje zuti, Srbendoooo!!
A

APAJDIN

pre 3 meseca

Srbija dobija Dansku...Onaj dunster ce napokon videti ko treba a ko ne da igra...Cim sedne i skupi se predao se, ali ga je Luka spasio...Srbija ce dobiti Dance ubedjen sam...Ovo je turnir...
h

huo

pre 3 meseca

Srbija iz prekida igre, vrlo opasna. Srbija iz igre, ništa. Vrlo slabo. Ne znam zašto napadate Tadića, naštimao je dva zicera Mitroviću i ovaj promašio. Ne znam kako će moći protiv neke napadački brže i moćnije ekipe, znam da ovo ne obećava. Najgore od svega je što nikakve kombinatorike u ovoj ekipi nema, sva filozofija se svodi na to da neko ubaci ne bi li Mitrović glavom pogodio i to evo obe utakmice. Jednom rečju, jalovo.
K

Konacno

pre 3 meseca

pa gde su te nase stare kalkulacije. eh sreca kad bi prosli sa 2 boda
D

Dejanii

pre 3 meseca

Neki dan naslov nešto kao ,, Kao nacrtano za nas..’’ , a vidi sada.. Sada navijamo za Dance da bi onda Englezi morali da nabiju Slovence, a da Dancima bude svejedno protiv nas i da ih mi lakše dobijemo. Šta ja pricam. Ako su zaslužili da idu dalje onda moraju fa pobijede..

Gradinaboys

pre 3 meseca

Sad neću da čujem nikakve kritike. Svi kao jedan. DOBIĆEMO DANSKU! Pozdrav iz Republike Srpske.
N

Ne razymem

pre 3 meseca

Ja bih voleo da neko postavi pitanje Piksiju o izmeni na poluvremenu i da li je pri sebi? Ubacuje nesrećnog Gaćinovića dešnjaka na levog krilnog beka, a Živković levak ostaje desno. Pa kad je već vadio Mladenovića, što ih nije zamenio? Zašto Živković nije otišao levo, a Gaćinović desno, pa osnovna logika....
К

Кљаки

pre 3 meseca

Контра нога је у питању. Ставиш их на супротну страну у односу на јачу ногу да би могли да дају гол.
j

jamymyđxđađmymxđ

pre 3 meseca

Ja mislim da smo namerno igrali nerešeno sa zmagama da bi prošli kao treći i izbegli nemce u sledećem krugu😂😂😂,mada ako idemo nekom logikom kojom se vodi kiksi nama jedino poraz u zadnjem kolu garantuje neigranje sa nemcima u sledećem krugu.Molim kiksija da uzme u obzir ovaj predlog.
1

156

pre 3 meseca

Svakako i da budemo treci igracemo protiv Portugala
В

Втб

pre 3 meseca

Ахахахах... Пропустили сте још једну калкулацију, ако се Енглези, Данци и Словенци наљуте на УЕФУ или на Немце и напусте првенство идемо даље као први у групи.
g

gost iz Grocke

pre 3 meseca

dal si tebra realan koga mi da pobedimo ko da gledam dunavac iz Grocke i oni alkoholicari bolju igru pokazu
H

Heavy metal

pre 3 meseca

A šta ako Slovenija pobedi Englesku?
I

Igorgost

pre 3 meseca

Kakve su ovo kalkulacije za prolazak ubedljivo najgore reprezentacije na prvenstvu.
S

Sinergija

pre 3 meseca

Najbolji srpski sport....njegovo veličanstvo KALKULACIJE...šta će biti ako bude...šteta što ne ispadosmo danas...
M

MW

pre 3 meseca

MA OVE NASE ZVEZDE BRUKAJU SRBIJU SVE TO TREBA RASTJERATI GODINAMA ONI NAS PONIZAVAJU!

The Intersect

pre 3 meseca

Gacinović i Sergej su zločin koji traje, pa da si mi otac rodjeni da te ubacim u 60 minutu i da tako igras zamenio bih te u 68 da si mi iz oka ispao, pa ne možeš toliki debil biti!!!
G

Gembe

pre 3 meseca

Ali nemoj se ljutiti 🤨
s

steki

pre 3 meseca

Ne mora da znaci ako pobedimo Dansku da sigurno idemo dalje, evo primer, Englezi dobiju Dance izgube od Slovence, Engleska 6, Slovenija 5, A mi sa pobedom imacemo 4 boda....
М

Мрки

pre 3 meseca

Победити данску нема шансе од пласмана у осмину финала нема ништа. Данска ми победити нећемо ни у сновима.
A

Aliii

pre 3 meseca

Pobedili smo Portugal pre 3 godine i slavili što smo izgubili od Engleza? Je l ste zaboravili te već zaboravili te uspehe?
Г

Гост

pre 3 meseca

Самарџић и Јовић од прве минуте противћв Данске. Као и Бирманчевић. Тадићу, хвала на свему, али одавно ниси више за стартну поставу. Гаћиновић, на трибине га закуцати.
A

Alo decko

pre 3 meseca

Sta lupas, Tadić jedini nešto ok igrao uz golmana. Gaćinović već zaslužuje da do dobije priznanje najgoreg igraca evropskih prvenstava ikada. Kad neko onoliko ne zna malo mu treba da to i pokaze.
G

Gost 1302

pre 3 meseca

Alo bre dokle vise branite tadica. Sta je on konkretno odigrao jedno dodavanje nije bio gol i to je to. Ostalo mahao rukama i kao nesto pravio raspored ostalih igrac, ali on nije trener vec igrac koji treba da stvori najmanje 5 sansi za gol. Pa Samardjic odigrao 10 minuta bolje nego on zadnjih 5 godina.
g

gosto

pre 3 meseca

Немојте молим вас. Никада прво ми нисмо урадили оно што треба када смо рачунали ко шта треба да уради за нас
h

halo

pre 3 meseca

A kad izgubimo, manekeni mogu samo da spakuju svoje torbice i pravac Dubai letovanje.
M

Ma naaaaravno

pre 3 meseca

Da su krenule kalkulacije, naš omiljeni deo bilo kog prvenstva......