'Ajmo sad jedan naklon za dečaka po imenu Maks Merštet (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 25.09.24. | 23:27

Gol kakav se ne viđa svaki dan...

Ako je prvu rundu Lige šampiona na neki način obeležio potez Viktora Bonifejsa - odnosno ono duplo guranje kroz noge igračima Fajenorda, pa 'anrijevski pas' za Džeremija Frimponga, koji je prethodio drugom pogotku Bajer Leverkuzena - onda mirne duše možemo da kažemo kako je ono što je sinoć napravio 18-godišnji Maks Merštet iz Hofenhajma, nešto najbolje što smo videli od Lige Evrope do sada.

Dečko kome je gostovanje Midtjilendu predstavljalo prvi evropski izazov (do sada sakupio tek 73 minuta fudbala u prvom timu Hofa), postigao je gol kakav se zaista retko viđa. Možda će ponovo biti rasprave, kao i u Bonifesjsovom slučaju, da li se radilo o nameri, međutim to je zaista tako malo bitno. Želja da napravi akrobaciju definitivno je postojala, pa sad kako je zahvatio i da li je želeo baš tako... Zar je važno? Golčina se piše.

Izabrane vesti

Evo kako je to izgledalo: sa boka ubacio Pavel Kadežabek, visoki Merštet sve lepo ispratio, napravio sebi poziciju i onda - bum. Domaćin igračima i navijačima nije ostalo ništa drugo nego da se hvataju za glavu.

A kad već pomenusmo Viktora Bonifejsa i onu raspravu da li je želeo da na onaj način proigrao Frimponga, ili se prosto sapleo, evo razrešenja dileme (ko ju je imao):

Niti je onakav pas odigrao prvi put, niti će mu biti poslednji. Budite uvereni u to.


tagovi

Maks MerštetLiga Evrope

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara