Komentari na vest

A u Ligi Evrope još jači rivali od Brage...

l

luka 46

pre oko 1 godinu

drzite se vi super lige
Ђ

Ђапе

pre oko 1 godinu

А што се већина коментара заврши на препуцавања звездаша и партизановаца,вређање и пљување.Диретан пласман у лш је успех нашег фудбала и заједно звезде и партизана.По новцу који се улаже код нас у спорту ми смо идаље далеко од већине земаља ЕУ.Међу њима и Португала,који је фудбалска велесила.
G

Gost ali bukvalno

pre oko 1 godinu

Ako su igrali u trećem kolu kvalifikacija za LŠ i ispali, zar ne igraju sad plej of za LE?!
A

Ale2612

pre oko 1 godinu

I ja sam mislio isto, ali izgleda da preskaču u grupnu fazu...
B

Bg

pre oko 1 godinu

Idu direktno u LE zato što su se takmičili u stazi nešampiona odnosno, sa timovima koji nisu šampioni svojih država.
D

Dzi

pre oko 1 godinu

Uefa da izadje u susret TSC-u, da igraju sa 14 igraca u polju plus golman... I trener protivnickog tima da sprema taktiku za obe ekipe da bude zanimljivije...

AvantiStellaRossa

pre oko 1 godinu

Kuku lele, lele kuku
S

Salamnder

pre oko 1 godinu

Sad je vreme za smenu trenera. Zahvaliti se Lazetiću i dovesti Milojevića, pravog. Čovek ima iskustva i uveo je Zvezdu u LŠ sa malo jačim timom u odnosu na ovaj koji ima TSC. Takođe, privukao bi i neke igrače. Ima mesec dana do prve utakmice u LE, sasvim dovoljno vremena.
Z

Zeleznik

pre oko 1 godinu

Pa da i zvanično TSC postane vaša filijala, iako već svi znaju da su to. Čuj Milojevića...... Gde je taj sem Zvezde bio trener? Imali neki drugi trener da valja nego samo "vaš" Milojević. Ipak je 6 sigurnih bodova 6 sigurnih bodova.
D

Dzi

pre oko 1 godinu

Idemoooo od 40 do 60 primljenih golova na 6 utakmica za analeee da buduuu...zarko lazetic i plasticni im seoski diktatorcic iz susjedstva.
D

Dzi

pre oko 1 godinu

Pasce neki rekord...veci krs od tima odavno nije igrao neko ovako jako takmicenje.
Y

YayaT

pre oko 1 godinu

ja mislio da Zvezda namesta... koja ste vi sala najobicnija/groblje,Vosha,TSC...Palite TV stize Liga sampiona
@

@yaya

pre oko 1 godinu

Naravno, da gleedamo petarde i sestarde u mrezi zvezde, jedva cekamo da vam vidimo face pritupaste zbunjene kmee kmeeee lagali nas da smo najbolji kmeeee bahare odlazi kmeeee
J

Jöle 39

pre oko 1 godinu

Sutra će Partizan odigrati nerešeno i to će biti jedan od ukupno dva boda za Srpski fudbal ove sezone, zvezda će doživeti debakl, TSC takođe a Čukarički će u ligi konferencije uzeti jedan
M

Milojko Arsenić

pre oko 1 godinu

Ako želimo da spasemo Srpski fudbal onda moramo pasti što više na listi ove i sledeće sezone.
d

d. g.

pre oko 1 godinu

Tvoj klub je napravio odlučne korake u tom smeru. Samo je problem što ima i klupski koeficijent. Uzgred, pozdravio te Sabahudin.
d

daleko.bilo

pre oko 1 godinu

Zamisli sta covek izjavi.
s

sta se cudis

pre oko 1 godinu

covek je u pravu da bog da svi zigubili sto pre ...srpski fudbal je samo lopovluk u sprezi uprava-sipka-menadzeri
M

Mile led

pre oko 1 godinu

Jedva čekam obaranje rekorda u ligi šampiona i Evrope u negativnoj gol razlici. Živeo Srpski fudbal i duh koji lebdi
G

Gosti

pre oko 1 godinu

Duh koji lebdi vam namjestio i nikad teži šabah,ti si Mile kompletna budala
?

????

pre oko 1 godinu

Vladan milojevic i jos neko pojacanje, pa da ocekuju nesto uz malo srece. Mada msm da od toga nema nista, cim odma nisu smenili lazetica i ekipu su okupili, pare "potrosili"
Z

Zeleznik

pre oko 1 godinu

Jel ste to počeli i da birate trener ostalim klubovima? Malo vam je što im uzimate kje god hoćete igrače i određujete koje mogu dovesti. Nemate vi srama ni stida ni malo.

Mali peca

pre oko 1 godinu

slovan bratislava najlaksi protivnik
B

Boka Negra

pre oko 1 godinu

Ma koji crni trud i rad.. Zvezda i donekle Partizan prethodnih sezona teškom mukom nakupili bodove a ovi smradovi došli na gotovo da uživaju na tudjim lovorikama.I obrukali se naravno.Teški pušači one stvarčice!
T

TSC gost

pre oko 1 godinu

Zvezda i Partizan zive na lovorcicama ove drzave i ovog naroda vec 70 i vise godina, prema tome TISINA tamo! Treba da te je sramota ovog komentara. Napred TSC!
Š

Šipu

pre oko 1 godinu

Teškom mukom dobijali državne pare i ne plaćaju dugove. Tako tuđim parama svaka pokojna baba može da vodi ambiciozno klub. Pušači su ti i koji to vole i podržavaju, zato nam je fudbal najsmešniji na svetu.
P

PD

pre oko 1 godinu

U prvoj rečenici komentara nisi u pravu. Zvezda i "donekle" Partizan poslednjih godina doneli bodove. Nije donekle Partizan nego su poslednjih 5 godina egal, Zvezda vrlo malo više je nakupilo za nacionalni koeficijent. Sve lako možeš da proveriš. Sportski pozdrav
X

XYZ

pre oko 1 godinu

Pa Zvezda šest... Partizan 12, prošle sezone...
M

Možemo!!!

pre oko 1 godinu

Ništa, suprotstavićemo Evropi i njihovim velikim gradskim klubovima naše seosko-varoške klubove, i gradske klubove koji su ceo život visili po zonama i nemaju publiku i navijače, i tako im dosađivati dok nas ponižavaju, pa ko izdrži duže!
A

Akutombo

pre oko 1 godinu

Mislis na Zvezdu i Partizan?
G

GOROSTAS

pre oko 1 godinu

Evo na primer ja volim Partizan i lakse mi je sa tvitera da navijam za svoj klub nego da dodjem na stadion i da platim kartu. I tako vec 15 godina. Navijaci Partizana su od 20 poslednjih godina 15 godina u bojkotu. Pet godina je bio besplatan ulaz na stadion JNA koji nam udelise na poklon demokrate. Hocemo da nam daju novac a da ne ulozimo nista, kao uostalom i sto nam daju iz sezonu u sezonu jer sve vise licimo na manjine prema kojima je nasa drzava uvek bila velikodusna, znatno vise nego na primer Albanija koju ocenjujem sa desetkom na tviteru.
N

Nedeljko Kokot

pre oko 1 godinu

Kada kazes albanija, podseti me na prvu utakmicu moje zvezde 45 protiv selekcije albanije! Dok smo mi pikali fudbal sa njima u albaniji, vodile au se zavrsne bitke drugog svetakog rata!
К

Куре на специјали

pre oko 1 godinu

@Nedeljko Kokot На дан пробоја логораша из Јасеновца, они играли утакмицу за првака Албаније у Тирани. Сад ће рећи да је утакмица одиграна у част тих људи, као великосрпски допринос том чину.
G

GOROSTAS

pre oko 1 godinu

Najvise sam ponosan na ndh reprezentativce u dresovima mog Partizana. Zato i zelim Hezonju!!!
P

Prep. Dr Zvezdan

pre oko 1 godinu

Naravno da smo igrali sa Albanijom, jer Zvezda je uvek imala viziju i gledala napred...
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!!

pre oko 1 godinu

Kakav TSC,onda su od drugog tima zbog korone FCSB-a ispali na penale u onoj goleadi,nasa liga je izuzev Partizana i Zvezde jedna velika nula.I jedni i drugi su ispadali od raznoraznih ocajnih ekipa ali su i jedni i drugi jedini bilo kakav pomak pravili.Cukaricki glumi neku ozbiljnu ekipu,privatnici a pricaju kako je njihov cilj iskljucivo slanje igraca u evropu,pa bolje i najgori tim u zemlji da igra umesto njih koji ce bar za opstanak da se muski takmici a ne ovi sto su bukvalno kao filijala nekog kluba i busaju se kako napadaju vrh tabele da izadju u evropu a onda opet ista prica,oni ce pokusati nesto a godinama unazad njihov pokusaj se svodi na statisticku gresku i ispadanja u prva dva kola.Vojvodina je ranije umela da skupi neku pobedu kao onda protiv bas jake tada Burse,protiv Sampdorije,imali su i one momente kao sa Vaducom ali imali su ih i Zvezda i Partizan ali bar su pobedili bilo koga a TSC koliko god neki navijaci Zvezde govorili suprotno,Sabah je daleko od ozbiljne evropske ekipe ali Sabah bi dao TSC-u pet komada kao sto je vrlo lako mogao i Partizanu u prvoj utakmici a koliko god vi mrzeli Partizan on je i pored neuspeha imao i neke bitne pobede i ulazio je u grupe kada niko drugi nije sa pojacanjima iz BSK Borce,Hajduka,Teleoptika sa ne vise od 300 000 ulozenih.Cirih,Helsinborg,Anderleht,Grashoper,Standard Lijez,Rozemborg,mnogi od tih ekipa su nekada bili mocni timovi i u krizi su godinama,isto je i sa Partizanom kad ga vode lopovi i kriminalci ali i kao takav Partizan je gotovo redovan ucesnik nekog evropskog takmicenja sto pre Lige Evrope tako i sad Lige Konferencija koliko god neko omalozavao protivnike jer je pristrasan.Dok jos neko osim dva najveca kluba ne mrdne malo mi cemo biti kao jo-jo liga koja ce u zavisnosti od Partizana i Zvezde kakvu ekipu sklope ici gore pa dole a umesto da se ljudi iz klubova pozabave malo time i umesto da savez nesto uradi povodom jacanja lige oni se pored jednog Spartaka i Radnickog iz Nisa,svojevremeno Rada i kompanije izivljava na jednoj Kolubari koja uz svo postovanje danas je tu a sutra vec moze da ne bude!
Z

Zuluf

pre oko 1 godinu

Druze, o cemu pricas? Partizan dobio dva komada prethodnog cetvrtka od svemocnog Sabaha. O Fljamuntarijima, Petah Tikvama da ne pricamo...Napred TSC!
j

ja ja ja

pre oko 1 godinu

Smesna liga jos smesnijeg saveza gde 99 % nacije navija za dva komunisticka kluba iz 1945. To nema nigde na svetu a hoces bolje. Ne moze.
@

@Vini

pre oko 1 godinu

Jel partizan zasluženo završio na drugom mestu u prvenstvu srbije? A, da.. završio je četvrti. Iza tog TSC-a i Čukaričkog.. da su se malo organizovali, pa skupili koji bod više, a ne gubili od istih bili bi drugi i igrali bi kvalifikacije LŠ i to bi verovatno imali lakšeg protivnika od Brage, ali da.. i Sabah je daleko lakši protivnik, pa duvaljka! I nemoj mi napisati da je partizan sistemski projekat da se uništi.
V

Van Helsing

pre oko 1 godinu

Zasto se po komentarima potencira da ce imati rekordno negativnu gol razliku. Pa ta velesila u fudbalu koja ima duha koji lebdi i koja proslavlja titulu sa SNS tortom je pre par sezona u grupi LS primila 17 golova.
Z

Zvezdale

pre oko 1 godinu

Zvezda bar ima neku pobedu u Ls sto je za partizan misaona imenica.Neko ima Bari a neko Fljarmurtari Tikve Sabahe Samroke i ostala ponizenja :)
i

i cak

pre oko 1 godinu

I u toj sezoni sa 17 primljenih golova imala.vise bodova osvojenih u ls nego partizan u svojoj bednoj legendarnoj sezoni 2003 2004 al ne znaju grobari da se broje bodovi a ne golovi,gledaju u tudje dvoriste a ne svoje zato i jesu tu gde su bez struje miljama daleko od neke cuke ili tsc-a
R

Rasputin

pre oko 1 godinu

... ali je i davala golove i ostvarila pobedu nad Oly a pre toga nad Liverpulom i uzela bod Napoliju... Dok je sila sa druge strane brda uzela 0 bodova u 6 meceva sa Arsenalom, Bragom i Sahtjorom... uz cuveni nestanak struje... mada to kod vas postaje normalno...
д

да, да...

pre oko 1 godinu

...негативни рекорд у фудбалу држи Динамо, у кошарци Партизан 😂😂😂
Z

Zvezdale

pre oko 1 godinu

Dajmo podrsku Tscu a ne prica koliko ce golova primiti i to.Bice praznik za Backu Topolu kada dodje neki velikan na jesen i ja kao Zvezdas cu sigurno doci da odgledam neku utakmicu
T

TSC u srcu

pre oko 1 godinu

Bravo za komentar!
p

prti

pre oko 1 godinu

Vidim neki pisu bole ih uvo uzece pare od ucesca u LE bice tu skoro 10tak miliona. I sta onda ? Za dve godine nece niko igrati Evropu sem Zvezde i odakle ce onda da uzmu pare. Vidim grobari se nasladjuju koeficijentom a ne shvataju da tek onda nece videti ni konferenciju vise. Ovi ostali da ne pricam. Umesto da su se pojacali pa izgruvali kako treba muski tu Evropu svi do jednog skupili sto vise bodova i obezbede istu i sledece godine oni daj lovu zabole nas sta ce biti sutra.
U

Ukratko

pre oko 1 godinu

Onda uvesti za celu ligu šampionsko rešenej šampionskog državnog budžeta za sve i svi će biti mnogo jaki, znači ili zan ikoga tuđe pare ili za sve.
Z

Zeleznik

pre oko 1 godinu

Ne birni ti za Partizan i ostale klubove. Za par godina će ova vlast pasti a tvom klubu će tada rivali biti Brodarac, BASK, Torlak i ostali velikani Srpske lige Beograd.
B

BokiUSA

pre oko 1 godinu

Ukratko... moze i svi ovi takozvani evropski klubovi nazad u zone iz kojih su i dosli a da se osnuje balkan liga i samo 8 timova iz Srbije da ucestvuje u 1 i 2 takvoj ligi. Tipa CZ Partizan Vojvodina Radnicki Nis Spartak Subotica Napredak .... onda mogu da se oodele pare. A ne klubovima bez navijaca sa po kojim simpatizerom.
D

Dare_cz

pre oko 1 godinu

Svaki pocetak je tezak .Podrska za nase klubove Tsc i Cukaricki koji ce igrati grupnu fazu ove sezone uz Zvezdu
p

podrska da kako da ne

pre oko 1 godinu

nezna se ko ce vise petardi da popije
S

SvrakaShearer

pre oko 1 godinu

Ako moze Liverpool ili Roma? Ostali nebitno ko su
M

Medium

pre oko 1 godinu

Strasne su frustracije navijaca FK Partizan sto Partizan nije zavrsio kao drugi, haha. A eto FK Partizan ne moze da pobedi ni neki Sabah, klub osnovan pre 6 godina. Ne smem ni da zamislim sta bi se desilo da je Partizan igrao sa Bragom, masakr svetskih razmera.
Z

Zna

pre oko 1 godinu

Kairat kako se igra, pogotovo na Marakani.
S

Sima Arauho

pre oko 1 godinu

Pa da nema FK Partizana i nasih proleća u Evropi u kupu Slavice Ćukteras i vi bi u kvalifikacija prosli kao TSC.
P

Pedja......

pre oko 1 godinu

Pa niko ne spori da je fkp pao nisko, da je urnisan od strane vaseg rezima i uspeh je pretiveti pvo i ne ugasiti se, sto bi neki zeleli.......problem je sto vi prosle godine pored svih para odmah ispadoste, a za ovu cemo jos videti, u Evropi vaze druga pravila a ne kao ovde sa vasim navijacem......Drugo nemoj da te podsetim da sa svim ulaganjima, logistikom, politikom vi ispadate od Kiprana, Moldavaca, Izraelaca a protiv Albanaca jedva nekako......mogu da mislim kako bi prolazili bez vetra u ledja koji imate u drzavi na svim nivoima......Takodje onaj klub koji je vama, na zalost, omogucio da imate direktan plasman u LS je iskljucivo fkp, pa cete ubuduce sa vasim bodovima od TSC, Vojvodinei Cuke, a i sa ovako srozanim Partizanom opet morati na megdan tim strasnim Izraelcima, Moldavcima i slicnim.....kad covek razmislja daje normalniji komentar nego kad pise iskljucivo iz mrznje i obesti ili je pak glupav
Г

Гост Зрењанин

pre oko 1 godinu

Немојмо да потцењујемо екипе,тај Азербејџан улаже у спорт,фудбал много Сабах игра јако добро ове године,прошло коло су имали две победе у Европи укупно 7 или 8:0.ЛЕ је играо Нефчи,Габала. Одмах сам видео да неће бити ни мало лако Партизану . Ово пишем као Звездаш,јер би волео што више наших тимова у Европи.Паетизан има шансе али како сад ствари стоје биће тешко ,баш тешко да прође .
D

Delije Bg

pre oko 1 godinu

Pa njih je poslednja ekipa u ligi nakantala 4:0 na sred Jna,sta ocekivati od tog cirkus kluba.Sad samar od ovih amatera u evropi i moras svatiti te navijace,nije im lako :) Ostaje im samo da placu i gledaju Zvezdu Tsc i Cuku u grupnoj fazi evropskih takmicenja
Z

Zrenjaninac

pre oko 1 godinu

@ Gost Zrenjanin Tragedija naseg sporta je to sto ti kao Zrenjaninac navijas za klub iz Beograda. Pozdrav od Zrenjaninca @ Sima Arauho @ Pedja... Koji smo to "mi"? Ako mislite da sam navijac Zvezde nisam. Bio sam navijac kluba za kojeg se nije naslo novca iz budzeta Srbije (za razliku od BG blizanaca) i koji je zbog toga ugasen - Proleter Zrenjanin!
N

Naravno

pre oko 1 godinu

@Delija Bg da ce da gledamo kako vas pune, ko crvene punjene paprike.
S

Sve tacno!

pre oko 1 godinu

@Zrenjaninac Bravo.
Г

Гост Зрењанин

pre oko 1 godinu

За твоју информацију,овде неко ко је ишао на многа гостовања Пролетера кад је играо Прву Лигу,Нови Сад,БГ,Ниш,итд својевремено навијачка група Индианс,а кући свака утакмица и кад год је Пролетер играо против Звезде навијао сам за Пролетер.За гашење Пролетера најзаслужнији су локални шефови а не БГ.И имам право да волим два клуба зашто не.Иначе сам играо рукомет у пионирима Пролетера кад је био вицешампион Европе,а после боксовао за БК Банат,освојио и доста медаља за боје нашег града, и после био и секретар клуба,п.тренер и јако волим Зрењанин али и волим јако Звезду.
R

Realnoo

pre oko 1 godinu

Ma 0 bodova će imati u LE. Ali nije to ništa neočekivano. Ljudi moji nekakav TSC u Evropi? Pa osim Crvene zvezde i Partizana ni jedan naš klub nije igrao grupnu fazu nekog evropskog takmičenja 30 godina. I sad će neki padobranci kao što je TSC ili npr. Žalgiris da osvajaju bodove u Ligi Evrope, takmičenju koje je poslednjih godina formiranjem Lige Konferencije postalo još jače? Kako da ne...Za njih je Liga Konferencije puna kapa, ali na njihovi žalost nisu u tom takmičenju.
F

Frog

pre oko 1 godinu

Partizana???
J

Jedvije

pre oko 1 godinu

Druze kakvog crnog Partizana, Partizan je nizerazredni klub, gori od TSC i Cuke trenutno.
R

Realnoo

pre oko 1 godinu

Da, Crvena zvezda i Partizan su nešto radili u Evropi i podigli koeficijent naše lige na 11. poziciju UEFINE rang liste, zajedničkim snagama, ne vidim u čemu je problem, osim u mržnji prema jednom klubu? Ne pada mi na pamet da ovde pišem esej od dve strane sa kim se sve igralo, zamorno je, ali čisto podsećanja radi, Partizan proleće u Ligi konferencije 2022/2023 i 2021/2022, Liga Evrope proleće 2017/2018, 2019/2020 8 bodova u grupi LE, 2015/2016 9 bodova u grupi LE. Od ranije Liga šampiona 2003/2004. 3 boda u grupi, 2004/2005 Kup Uefa (današnja LE) osmina finala tog takmičenja. Bila je i Lš 2010/2011 ali je bio krompirić u grupi pa je ona samim tim nebitna, i bilo je par remija u grupnoj fazi LE. Mislim, radio je klub nešto za srpski koeficijent, ne znam šta se čudite. Tema je uostalom to što ćr TSC imati 0 bodova u LE i nabiti neslavan rekord od ko zna koliko primljenih golova u tom takmičenju...
R

RAZUM

pre oko 1 godinu

Zašto nisu obezbedili dodatne finansije za 5 ozbiljnih pojačanja (recimo na nivou "večitih"), koja bi došla kao slobodni igrači (dakle, samo za plate, bez obeštećenja)? Onda igraš Evropu vrlo verovatno sa znatno više uspeha, dobiješ od UEFA znatno više novca, a i dignes vrednost igračima. Zatim na polusezoni ili eventualno na kraju sezone prodaš 1-2 fudbalera, pa opet ispočetka. Zašto su napravili stadion na kojem normalno ne mogu igrati Evropu? Stadion Hoffenheima ima 10 puta veći kapacitet nego mesto u kojem se nalazi stanovnika.
T

To što si rekao

pre oko 1 godinu

nije razum nego budalaština. Koja je svrha dovesti pet pojačanja i dati im velike plate kada i sa njima nemogu proći grupu. Pritom zbog šest utakmica moraš cele godine da im isplaćuješ platu. Da bi ti bilo jasnije pošto ovo što sam napisao u prvoj rečenici stoposto nerazumeš ja ću ti pojednostaviti. Ti si privatnih imaš pet radnika koji mogu da ti završe dodatni posao (u slučaju TSC je grupna faza LE) za dva-tri meseca a ti dovedeš još pet radnika i daš im još veću platu nego što imaju sadašnji zaposleni, a pritom šanse da ostvariš veći dobit je minimalan. Kad se završi taj dodatni posao (liga LE) ti radnici su i dalje pod ugovor ti i dalje moraš da isplaćuješ zarade, a pošto imaš ograničen budžet prva dva-tri meseca ćeš jedva skrpiti da isplaćuješ redovne plate, potom dolazi do kašnjenja plate a potom ide stečaj i gašenje firme. Naravno postoji šansa da neko drugi privatnik uzme radnike ali pitanje je koju ponudu ćeš dobiti za njih jer kao što ti je poznato kad firma propada radnik zbog neisplaćenih plata traži raskid ugovora na štetu vlasnika preduzeća i tuži klub za sve neisplaćene plate u slučaju TSC igrač raskida ugovor na štetu kluba i odlazi bez obeštećenja (kao što je bivši igrač Partizana japanac Kasano). Pritom TSC se ne finansira iz budžeta države kao dva naša kluba. Isto tako TSC ne finansira ni mađarska vlada kao što mnogi pričaju oni su samo izdvojili novac za izgradnju stadiona. Pritom TSC već ima za našu ligu pristojan igrački kadar i gotovo 99% i sledeće sezone izlaze u evrotakmičenje i što bi i dalje bacali novac uzalud. TSC i svi drugi naši klubovi izuzev Zvezde su autsajderi i evrotakmičenjima i njima je cilj da što više talentovanih igrača ubace u tim i kasnije prodaju jer u srpskom fudbalu to je najveći prihod gotovo 90% a nekim klubovima i jedini jer od ulaznica, reklama i Tv prava jedva da mogu da pokriju troškove utakmice (ako ti nije poznato klub domaćin plaća sudije, delegate, policiju, obezbeđenje, lekarsku ekipu...) i troškove poreza, račune za komunalije, plate za zaposlene koji nisu sportski sektor i sl. Da li ekipa iz Farskih ostrva koja će ove godine igrati grupnu fazu ili Linkoln iz Gibraltala, pa klub i tzv Kosova koji je takođe igrao grupnu fazu i još neki klubovi iz amaterskih liga ulažu u ekstrapojačanja. Naravno da ne jednostavno poslužila ih sreća. Sportski pozdrav.
R

RAZUM

pre oko 1 godinu

@To što si rekao: Možda ne bi bilo loše da za početak naučite koje se reči pišu rastavljeno. Pozdrav.
G

Gostqwerty

pre oko 1 godinu

Srnić,Gobeljić,Sanogo,Milunović i TSC može proći grupu uz malo sreće na žrebu...
N

Nikl

pre oko 1 godinu

Zvezda je bila zadnja u grupi sa svojim galaktikosima, a ti ceniš da bi galaktičke rezerve prošle grupu? Zanimljivo
G

Gostqwerty

pre oko 1 godinu

sa istim tim,kako ih ti zoveš, "galaktikosima" je kod drugog trenera dva puta za redom bila prva u grupi LE,dva puta igrala LŠ do posoednjeg minuta u igri da prođe grupu sa po 4 boda,tako da sigurno nije do njih...vi stalno pripisujete svoje "uspehe" (partizana) u LŠ i LE Crvenoj Zvezdi,dečače maleni nije istina što žeks priča,poslednjih godina ... Prva LE za bod prošli grupu, druga 4 boda u LŠ (Liverpul3,Napoli 1), treća 4 boda LŠ (Olimpijakos 3,pa 1), sve tri sezone kvalifikovali se od prvog kola i postavili rekord... četvrta 11 bodova drugi u grupi LE,posle obe nerešeno sa Milanom za dlaku prošli, peta 11 bodova u grupi LE prvi u grupi u osmini nesrećno ispali od Rendžersa, šesta poslednji u grupi do poslednjeg minuta u igri za 2.mesto u grupi ili LK da nisu eksperimentisali sa trenerom prošli bi grupu, sedma godina u nizu direkt LŠ... pripreme sa nikad jačim protivnicima do sada u tom periodu i znate epilog svih... ovde pišete i verujete u to da smo sve namestili,da je sve na gurku,pa to samo debil može pomisliti a ne reći... ah da ti si zlatba ribica,klasičan "Žeksovac",nećeš do kraja ni pročitati ovaj komentar a početak istog ćeš već zaboraviti i verovati mr Žeksu...
M

M&Ms

pre oko 1 godinu

Ajax, LASK, Serif, TSC
s

strucnjakk4

pre oko 1 godinu

U toj grupi bi imali 0 bodova... Sherif je isprasio Bate 3-0 lagano u kvalifikacijama, a Bate nije nista slabiji tim od TSC.
D

D.G.82

pre oko 1 godinu

"Villarreal - Qarabag - Molde" samo u takvoj grupi TSC može da uzme neki bod.
B

Babakar

pre oko 1 godinu

Sex on the beach
g

gott

pre oko 1 godinu

Bedno,bez srca , kukavički.Morali su uložiti u ekipu.Bolje bi deca odigrala.Treba FSS da ih kazni
A

Ab

pre oko 1 godinu

Nakon 7 komada i apsolutne nemoći, siguran sam da će ljudi dovesti još par pojačanja... Stvarno au izgledali jadno...
K

Kanjizares

pre oko 1 godinu

Kakvi komentari. Ovi iz B.Topole su se inace jako potresli zbog ovog demoliranja i onog koje im sleduje u LE. Ljudi prodali igrace, uzeli lovu, dobili i od UEFA za plasman u grupnu fazu i jos nam skrljali koeficijent. Gde ces bolje...
u

upucen21

pre oko 1 godinu

Pare su vec u Madjarskoj, pa nece im Orbam dzabe praviti stadion, sta ste vi mislili uzece od tog malog stadiona u parama 10 puta vise nego sto je placen.
F

Fantastic

pre oko 1 godinu

@ upucen21 Pa sta i da su pare u Madjarskoj? Gde su pare od BG blizanaca u prethodnih 30 godina? To je pravo pitanje?
m

mko

pre oko 1 godinu

Jaki su i Moldavci za klubove iz najsmesnije lige u Evropi.
h

hahahahahha

pre oko 1 godinu

samo jašisvi smo naši
B

Bida

pre oko 1 godinu

Stase sekirate ce vam sredi vidja bar 3 mesto nebrinite da igrate evropu
e

enzo

pre oko 1 godinu

gol razlika u grupi 1:30
i

ispravka

pre oko 1 godinu

0:35
г

гост 1312

pre oko 1 godinu

Чујеш да извуку бар један тим са којим могу да играју… Па они овакви какви су, са овим тренером не могу да играју ни са једним тимомм ни из овог пројектованог четвртог шешира. Сељачки менталитет, Чукарички и ТСЦ неће узети ни бод ове сезоне у европи јер то није наша ливада да пролазе ове бесмислене тактике, игра без смисла и да си мање лош од противника. Дође просјечна Брага и одучи те од фудбала, она Брага која је за викенд изгубила кући од Фамаликаа ти да 4 за 20 минута. Звијезда прелазног рока ти је пипач по ушима и ударач у јуначке груди Ракоњац који није могао да опстане ни у просјечном тиму просјечне руске лиге и ти очекујеш неки успјех. Све што је Звезда урадила у последњих 6-7 година ови остали ће да проспу ове сезоне! Од ова два приватна снс клуба Збиљића и Вучеле, до ова два друга приватна клуба који перу лову и боле их уши.
Z

Zeleznik

pre oko 1 godinu

A Crvena Zvezda je opoziconi klub? Ahahhahahahaha. Pa tvoj klub je oličenje svega što sns predstavlja. Zadnje je vreme doàlo kada ste vi našli nekome da pričate da je "sns", ej vi......
o

otodjibaje

pre oko 1 godinu

Valjda ce nekom biti jasno da liga mora da se skrati na 12 timova, da se ulozi u infrastrukturu i upumpa Jos novca.... Dali su za prenos PL ko zna koliko stotina miliona evra, pa bolje da je uloženo u nase klubove...Nasi klubovi od TV prava dobijaju po 420 hiljada evra, sto je za fudbal presmesan iznos, bolje da smanje broj klubova i daju im bar po miliona
S

Samela

pre oko 1 godinu

Treba im iskustva. Igraci koji su igrali na ovom nivou. Srnica su propustili, evo im Gobeljic. Najozbiljnije. Covek ima u nogama dve LS i cetiri LE. Za TSC - ozbiljno pojacanje. Videli smo nasta im lici odbrana.
d

dejkan

pre oko 1 godinu

Pa nema pojacanja zato sto su sve pare otisle u zvezdu!!
M

Marinjo1

pre oko 1 godinu

Koju ste vi priliku grobari propustili da budete deo makar Lige Evrope, ja to tek sad polako shvatam. Da imate navijace, kao sto nemate, Zvezda bi upravu isterala za 24h
G

GeOs

pre oko 1 godinu

Ma da, ocas posla... kao sto smo zacas oterali Lukica...
1

1100

pre oko 1 godinu

Koga bi ste vi isterali za 24h? Pa vas kupuju kako stignu...ceo zivot sluzite kao neke politicke marionete...sad ste uz ove...Ultrakop...Bajkova torta...itd..itd..do sledece prilike i novih sefova. Tako da smanji malo dozivljaj...niste vi nikakvi revolucionari i opozicionari..cim je vama Terzic madjija.
B

Bida

pre oko 1 godinu

Pa sto niste oterali lukica vesica i piksija vi dase bunite protiv vodje smesan si
o

opaaaa

pre oko 1 godinu

Nije hteo državni a ni klubski vrh. Takođe bio je plan da imamo 4 kluba u grupi, samo se nije dobro proračunalo
s

strucnjak za sve

pre oko 1 godinu

Jel ti stvarno verujes da su Cukaricki i Topola postali Bajern za nasu ligu pa u zavrsnici niko nije mogao bod da im skine ? Drzava ih je pogurala, a isto tako iskoristena je sansa da se to uradi jer je Partizan igrao lose, ali i takav los je zasluzio 2 mesto pre Tsc ili Cukarickog.
д

да, да...

pre oko 1 godinu

...поздрави Остоју и Обрадовића који нису политичке марионете 😂😂😂
G

Gostivar 325

pre oko 1 godinu

@ strucnjak za sve Prijatelju, nemo o namestanju, molim te. Zna se koja dva beogradska kluba namestaju u poslednje 33 godine, tako da bolje da cutis. Dosta vise sa tim frustracijama i ljubomorom sto je TSC drugi, a nije Partizan. Partizan da je trebao biti drugi, bio bi, i ovako su ga poguarli da bude cetvrti jedva.
t

tri havera

pre oko 1 godinu

pa znali smo da ove sezone koeficijent ide slobodnim padom, zahvaljujuć lošem partizanu, ostali nikad i nisu bili od pomoći, a pitanje je kako će i zvezda među elitom da se provede
l

lim

pre oko 1 godinu

Ja sam partizanovac 40.+ iskreno ovo sto.radi terzic je besmisleno obesmisl8li su postojanje partizana samo da skuplja bodove zvedi umesto.da zahedno rade na tome terzic sam kaze da mu ne treba jaki partizan a u sustini sta ocekivati od takvih akademski trudbenika.Et9 neka Tsc igra europa ligu i cuka lk nije problem samo upamtite da bez partizanovih pobeda danas ne bi imo terza 30.miliona nego bi igrao sa aekom ili omonijom
D

Dejani

pre oko 1 godinu

40+ , a nije naučio da gleda stvari realno..
F

FK Batovac

pre oko 1 godinu

osvojice bar neki bod sigurno. za prvi put i nije lose. Bice bolje sledece godine kad budu imali bar malo iskustva igranja u evropi. zapratite nas instagram profil https://instagram.com/fk_batovac_2017?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==
D

Dejani

pre oko 1 godinu

Ma sramota je za nas fudbal sto su tako losi…
С

Сале2323

pre oko 1 godinu

Па рекох синоћ, не доведу ли барем 4 - 5 истинска појачања у свакој линији тима, првенствено у одбрани и средини терена, разнеће их! Биће то срамота велика за српску лигу, а њих не верујем то нешто и да дотиче. Јер да је тако, довели би играче какве треба. А можда, можда су мислили са овим што су довели, да је то довољно. И ту долазимо до аматеризма целе управе и стручног штаба клуба. Значи, тим потпуно недорастао за Европу, што није ни чудо, с обзиром да иза себе нема публику, већи град који ће га подржати, јаког спонзора или богатијег власника. Жембери боље да тражи партнера, тј. инвеститора за ТСЦ, јер фудбал је много озбиљнија, али и посве другачији посао данас, но бизнис којим се он бави.
M

Manche

pre oko 1 godinu

Nema potrebe za hejtom. Orbanu je obecano da ce biti drugi, upravo zbog love koja se dobija od grupne faze LE. Ovaj dvomec je bio totalno nebitna stvar. Od onoga sto su prihodovali od prodaje Ratkova , i sada od LE, oni su vratili sve ulozeno u taj klub.
B

Bida

pre oko 1 godinu

Pa to znaju drug i vrspci na grani orban i vodja tandem
Л

Лаик

pre oko 1 godinu

Они ће бар играти групу европског такмичења, за разлику од ових што се пувају да су велики клуб а не могу да победе клуб који је основан прије пар сезона.
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

Kakve ima veze sto je klub osnovan pre par sezona
R

Ros

pre oko 1 godinu

Pa vidiš sine, to što će oni igrati LE posle 1:7, je zaslužan baš Partizan, koji je država uništila gotovo ugasila. I ja kao partizanovac od rođenja, više od 40 godina, nemam problem što Partizan neće igrati Evropu ove godine, ne treba ni da je igra jer je ne zaslužuje, ali komentari tipa "oni bar igraju", su potupno besmisleni u situaciji kada i ti i ja znamo da će imati 6 poraza sa gol razlikom 1:30.
S

Sabaz

pre oko 1 godinu

Napijer ! A kad je ovaj osnovan?
B

Brankoni84

pre oko 1 godinu

Topilčanima vazelin ne gine.😁
A

A jel može...

pre oko 1 godinu

....da se odustane?
j

juventino10

pre oko 1 godinu

Hahahah
p

pfc

pre oko 1 godinu

Ili mozda moze kao kod nas da se proda mesto...
H

Hit

pre oko 1 godinu

Ahahaha
A

Alex85

pre oko 1 godinu

Очекивали смо да ће се ТСЦ као добро организован клуб адекватно појачати за евро-такмичења. Тим пре што су приватни клуб а евро-такмичења доносе значајан новац, па вреди и ризиковати кад се укаже таква прилика. Вреди покушати макар са комерцијалног/пословног гледишта, ако не спортског. Али, ово је реалност српског фудбала. Било који тим да је завшио други на табели прошао би исто или слично у квалификацијама за ЛШ. Пошто немате такмичарских амбиција, макар да вас жреб споји са великим атрактивним европским именима, да на нашим ливадама играју екипе као што су Ливерпул, Рома, Виљареал, Спортинг, ПСВ, Марсеј, Олимпијакос...
А

Алекса977

pre oko 1 godinu

Слажем се. Волео бих да ме демантују али мислим да ни ЦЗ нема никакав квалитет да нас представља на евро сцени.
n

no name_

pre oko 1 godinu

@ Grga Čvarak Razocaravajuce prvo poluvrijeme, ali ne nuzno i neocekivano. Braga je cisto bolji tim i to je to. Nema potrebe za drvljem i kamenjem. TSC je do juce bio nizeligas. Ljudi rade najbolje sto znaju. Ako nastave da se razvijaju ovim tempom, tek mozda za nekih 4-5 godina mozemo od njih ocekivati da nas malo ozbiljnije predstavljaju u Evropi. ___________________ O čemu ti čoveče trabunjaš? Misliš kad krenu od kvalifikacija??? Tako sto nijeda naš klub osim Partizan i C.zvezde nije uspeo da se plasira u grupe iz kvlalifikacija.Navijač Partizana da ovako mašta. Svašta. Ono za 2 do 3 godine u stilu "duha koji lebdi". Znao sam odmah da je TSC prenapucan priča i da će taj mehur od spaunice odmah da pukne. Zanimimljivo mi je da kad krene neuspeh u Evropi puca se i domaćem prvenstvu. Radnički iz Niša i Vojvodina u borbi za opstanak. Sa druge strane izgleda za neki uspeh u Evropi, moras da budes iza Beograda. Čukarički je zadrzao i Dočića i Budamosija, za mene iznenadjujuće videćemo da li će igrati osim kvalifikacija i grupnu fazu. Zadrzali su 2 igraca koji prave razliku. Čukarčki je danas jači od TSc koji se gura, ali videćemo prelazni rok još nije završen!
A

Akril

pre oko 1 godinu

Druze, nema prenapucanosti. Dosta je vise bilo drzavnih projekata iz Beograda koji nr sluze nicemu, sem da politicari kroz njih peru novac. Dosta je! Treba sto vise klubova u Srbiji kao TSC, da se razbije monopol beogradskih blizanaca! Bravo TSC, samo napred.
M

Maxi i to super

pre oko 1 godinu

Nije TSC kriv sto je predvidjeno da samo dva beogradska drzavna projekta smeju da igraju Evropu.
Š

ŠOKI P.F.C. PRIJEDOR

pre oko 1 godinu

Neka sami sebi naprave grupu ja garantujem da nece uzeti više od jednog boda.
F

Ficfiric

pre oko 1 godinu

Pravi patriotski komentar...e moj Srbine.
b

budvanin

pre oko 1 godinu

@ficfiric meni se cini da je TSC cije puno ime ne znam ni da izgovorim nije srpski nego madjarski klub
F

Ficfiric

pre oko 1 godinu

@ budvanin I Partizan je hrvatski klub, pa sta sad?
y

yo.dorro

pre oko 1 godinu

Ugurala se na dva prva mesta na tabeli dva rezimska kluba, bice im jos gore u grupi.
Y

Ypsilon

pre oko 1 godinu

Gurao se u poslednjih 30 godina i jedan mega rezimski klub crno bele boje, pa nije smetalo?
y

y77

pre oko 1 godinu

a sto ce im biti gore? imace 6 jakih utakmica, to je dragoceno iskustvo, punice stadion, nije veliki, ali Partizan 5 hiljada nije imao 2 godine na stadionu. koliko god da ih neko nalupa, znacice im to iskustvo mnogo.
d

dr. hyypia

pre oko 1 godinu

Da budemo realni. Ovo je lazeticeva bruka. Izasao je sa 3 stopera na ekipu kakva je braga? Realna postava protiv ovakve ekipe je 4-5-1. Treba biti posten i reci da osim za nasu ligu covek nema pojma. Igraci nisu dobro pripremljeni, vec na zagrevanju si ti video sa su igraci tsc nezaitresovani. Tsc ako hoce da igra ozbiljan fudbal mora da dovede i ozbiljnijeg trenera.
R

Realnost

pre oko 1 godinu

Sprema se katastrofa epskih razmera. Liga konferencije je jedino takmicenje gde mogu da igraju, ne i da se takmice. Posle se cude i izmisljaju izgovore sto se Zvezda proseta nasom ligom, a onda se dese Hamarbi,Sabah,Flora,Braga itd itd.... Srecno TSC-u u LE, ali bice to bolno iskustvo. Jako jako jako to slabo deluje.
G

Grajkula

pre oko 1 godinu

Srpski Murinjo ima da čupa kosu sa glave..
o

ofk beograd

pre oko 1 godinu

Nema problema, Lazetic kaze da Braga nije bolja
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Zelim vam Liverpul, Frankfurt i PSV, da bi mogli da odmarate igrace sa Zvezdom da ne primite 8 komada od pomenutih.
K

Ko-kosarka

pre oko 1 godinu

Nije sramota izgubiti od boljeg protivnika i zato glavu gore momci, imate jos sigurnih 6 utakmica pa verujem da cete popraviti utisak !!!
K

Kemp

pre oko 1 godinu

Žao mi je što su ostali klubovi sem Zvezde učestvovali u Evropskim takmičenjima, samo su nas povukli ka dole, jer nećemo više imati nikad 2 predstavnika za LŠ, sramota...
i

indianacxxw

pre oko 1 godinu

Igracete vi polufinale LS tako da bez brige za koeficijent... Vidi ti njih zao im sto im drugi ne donose direktan plasman u LS, zaboravljas da je Partizan prosle sezone u evropi doneo duplo vise bodova od Zvezde. Slavili ste sto ste unistili Partizan i doveli TSC i Cukaricki na 2 i 3 mesto, eto sad uzivajte u njihovim putesestvijima i skupljanju bodova po Evropi.
G

Gost RS

pre oko 1 godinu

Jel ovo neki benefit koji nosi to 11. mjesto,do sada je onaj ko ispadne u 3. kolu za LŠ išao u plej of za LE?
3

33333

pre oko 1 godinu

i meni nije jasno, ali tako je kod svakih.
B

Blaki

pre oko 1 godinu

To važi i dalje na stazi šampiona,a ovi koji nisu oni idu direktno u ligu evrope.
n

no name_

pre oko 1 godinu

Evo bas pogledao. Zavisi od situacije, ko osvoji ligu šampiona, ligu evrope, ligu konferncija. 11 mesto moze da garantuje 3 sigurna tima u grupnim fazama. Onda 12 mesto garnatuje 2 tima u grupnim fazama. 13 i 14 mesto i dalje 5 timova u Evropi, samo šampion sigurnu grupnu fazu. 15 mesto 5 timova, šampion 3 kruga kvalifikacija niko nema zagarntovanu grupu. Od 16 mesta 4 tima. Zanimljivo je da od 11 do 16 mesta svako mesto pravi razliku.
L

Luka muka

pre oko 1 godinu

Da to je taj benefit jer nisu u stazi sampiona i posle ispadnja iz kvalifikacija za LS idu direktno u LE.. Nadam se da ce ovo ozbiljno shvatiti i dobro se jos pojacati inace nek im je Bog u pomoci.
g

gost1234

pre oko 1 godinu

i ja to gledam sad, nije mi bas jasno
V

Vazda

pre oko 1 godinu

Ne znam sta ste ocekivali protiv Brage, koja je duplo vredniji tim cak i od Zvezde, a samo ovo leto su potrosili preko 15 miliona na transfere. Ljudi posluju odgovorno, privatan klub, ne ocekuju pare od gasproma, mtsa, nordeusa itd. I da su ulozili 3 miliona na transfere konacan ishod bi bio isti, a ekonomski znatno losiji.
M

MILAN GALIĆ

pre oko 1 godinu

OTETOOOOOOOO PROKLETOOOOOOO.
N

Nije Lepo

pre oko 1 godinu

???
e

eto sad

pre oko 1 godinu

Samo nek ih pumpaju. Zinulo državi da ima 4 predstavnika u grupama
S

Sarajlija1921

pre oko 1 godinu

Od ovih ekipa koje bi po projekciji mogli uzvući ja ne vidim nijednu sa kojom bi moglo biti u egalu a kamoli da pobijede sa ovim igračkim kadrom. Šteta. Osiguraš Europu a pojačaš se kao da igraš kup trešanja
O

Orban na aparatima

pre oko 1 godinu

Nema ni jednog rivala u prva tri sesira protiv kojeg bi tsc mogao jedan bod kod kuce da iscupa.
G

Grizojajac Plandište

pre oko 1 godinu

Baš me zanima kako bi protiv ove Brage igrali Zvezdini Afrikanci vrlo smešnog i oskudnog znanja kao npr. Bukari i Kangva, koji se u prošlogodišnjoj LE nisu videli na terenu?! Takođe me zanimaju igre Olanjinke I Krasoa?! Da li je to nivo Evrope?!
B

Bane1989Ns

pre oko 1 godinu

pa bas ta Zvezda je i tukla Bragu
B

Belgrano

pre oko 1 godinu

Zvezda je sa slabijim rosterom od ovog dobila Bragu kuci 2:1 i odigrala tamo 1:1. To sto tebi sad trebaju izgovori za debakl i punjenje Madjara je druga prica.
д

да, да...

pre oko 1 godinu

...а заправо је право питање како би се против Браге провели они којима је отета титула 😂😂😂
s

smesan si baki

pre oko 1 godinu

Eto, mozda i bude prilike da vidis, ali bice recimo prilike da vidis kako ce zvezdine nule, kako kazes, igrati protiv sitija, arsenala, reala ili bajerna....dok recimo mi i dalje ne znamo da li ce severina igrati negde sem u surdulici, kragujevcu, subotici ili u lucanima.
j

joko ono

pre oko 1 godinu

verovatno nikad taj tim nece biti nivo galaktikosa sa lavora. Nema u Svemiru tima koji može u jednoj sezoni da pobedi dva stabilna Slovenačka amaterska kluba i izvuce 2:0 poraz od tima koji je osnovan pre par godina u fudbalskoj velesili Azerbejdžanu. To je nivo koji UEFA zeli u LŠ i nivo koji FIFA trazi na SP
K

KojteMojte

pre oko 1 godinu

Sutra u rani SABAH kad svane dan biće nakantan partizan.
S

Sandu 1991

pre oko 1 godinu

Zvezda je vise puta pobedila bragu , a poslednji put je bilo relativno skoro
g

gost1234

pre oko 1 godinu

ne moze groblje bez Zvezde pa to ti je 🤣
d

d. g.

pre oko 1 godinu

Pre neku godinu si mogao da vidiš...
e

epsss

pre oko 1 godinu

imao si priliku da pre dve sezone gledas kako rasturamo ovu bragu. gledaj i pati.
p

pfc

pre oko 1 godinu

Videce se uskoro, mada uzece oni 4 boda. I to je to od nasih klubova ove godine
i

iks Tb

pre oko 1 godinu

Ne treba ustajati prije sabaha...
T

Toto-ko-tunjo

pre oko 1 godinu

Video si, valjda. I znam da ti nije bilo lako. Ili Fiorentina, Zenit i Fener nisu na tom "evropskom nivou"? Razumem očaj zbog Sabaha, ali bar budi dostojanstven i u porazu. Izešće te mržnja. Ne valja. 😏
D

Don Vito Korleone

pre oko 1 godinu

Gospodin Žomberi da reaguje i odmah dovede stranog trenera iz Nemačke, Španije, Francuske. Neka iga plati koliko traži! Gospodine Žomberi nemojte naparaviti grešku pa ostaviti ovog trenera u pokušaju, ili dovesti bilo kojeg našeg trenera, Ni jedan nema potrebnom znanje i hrabrost!
p

podesen

pre oko 1 godinu

Je.. te gospodin .
v

v1ad

pre oko 1 godinu

Dzaba njima Nemacki trener na ovakvu ekipu. TSC iz nekog razloga insistira na domacim igracima, mislim da sem onog Madjara Sosa nemaju ni jednog stranca, a on im je tu cisto reda radi zbog Madjara. Ne mozes u Evropu sa Jovanovicem, Rakonjcem, Djakovcem i Pantovicem.
н

нс бој

pre oko 1 godinu

Карабаг или Ласк и Шериф,из првог све једно.
Г

ГостГост

pre oko 1 godinu

Нисам разумео, како ТСЦ не иде у последње коло квалификација за ЛЕ већ одмах у групе?
K

KojteMojte

pre oko 1 godinu

Pa zato što je igrao play off za LŠ.
.

.....

pre oko 1 godinu

Zato sto klubovi koji ispadnu iz staze ne sampiona u 3. kolu i plajofu idu direktno u grupnu fazu Lige Evrope
L

Luka muka

pre oko 1 godinu

Nije u stazi sampiona zato ide direktno posle ispadanja iz kvalifikacija za LS.. Benefit 11 og mesta lige za ovu sezonu.
T

Toto-ko-tunjo

pre oko 1 godinu

Tako su u mogućnosti.
A

ApsolutnoJa

pre oko 1 godinu

Neka dobiju najjacu mogucu grupu pa nek obore negativni rekord takmicenja, nemaju sza da traze u evropi jer NECE dovesti pojacanja sa ovom glavom na klupi
p

pfc

pre oko 1 godinu

Kakve veze ima ta glava na klupi sa pojacanjima? On od skole ima osmoletku, oskudno znanje o fudbalu ali nemojmo preterivati....
g

glavataneru

pre oko 1 godinu

Borjan - Rodić, Savić, Frimpong, Stojković - Donald, Srnić - Milić, Kanga - Radonjić - Boaći; pogledajte sastav Zvezde protiv Krasnodara.
p

pfc

pre oko 1 godinu

Koji je bio sastav protiv hapoela a koji protiv onih kiprana kada ste u julu ispali? Koliko je u te timove ulozeno?
C

Coaaa

pre oko 1 godinu

Roma,LASK,Molde,TSC bi bila sasvim solidna grupa za TSC i borba za 3.mesto sa Moldeom i LASK-om za ligu konferencija ali samo uz jedan mali uslov-da se dovedu 2-3 kvalitetna strana pojačanja i to iskusna koja mogu da doprinesu bar 50% boljoj u zrelijoj igri TSC-a,pa samim tim i mogu da spreče ako ništa brukanje..
V

VOJVODJANIN

pre oko 1 godinu

Zasto pustate NACISTICKE KOMENTARE? Pa sta ako su iz VOJVIDINE, zar to nije SRBIJA? Kolilo Madjara zivi u SRBIJI tj VOJVIDINAI? Koliko je SRBA uzelo MADJARSKI PASOŠ? SRAMOTA !
t

tviter.glavatan

pre oko 1 godinu

Zasto ne sankcionisu pesmu grobara Polu M polu U?
M

MilePFK

pre oko 1 godinu

Ajde da vidim da odes u Madjarsku, preuzmes klub, zvanicni jezik kluba bude srpski i navijaci ti kace srpske zastave na tribinama, ajde da vidim da to moze da se desi. Ali ne, jadnici ovde jos im zele srecu i tripuju da su ovi kao neka zdrava prica, ono madjarski projekat u sred Srbije i ljudima je to dobro, sacuvaj boze.
n

ne podmeci

pre oko 1 godinu

Zasto u sred Srbije prave madjarski klub i dolazi sa zastavama Madjarske na utakmcu ona njihova grupica ?
p

popesku

pre oko 1 godinu

Cemu to Vojvodjanin, stavi Srbin da te ceo svet poznaje... Cankova ideologija ccc
p

pile su

pre oko 1 godinu

Nije poenta u vojvodini. Poenta je da ljudi navijaju na madjarskom usred Srbije. Bruka. Spiker govori na 3 jezika. Nevidjeno.
B

Baxter88

pre oko 1 godinu

Odes u tu Topolu i sve nagore do Subotice ljudi srpski NE ZNAJU aloooooo?! Pa u kom je to univerzumu dobro i normalno?! Ako si manjina ok, postuj sve zakone zemlje u kojoj si al ne moze na madjarskom bilo sta na stadionu da bude, niti da spiker prica niti da se kace zastave Madjarske aman, sta je vama ljudi?! To sve proterati ko ne postuje Srbiju!
D

Durum

pre oko 1 godinu

Odgovor svima: A otkud isticanje srpskih zastava i navijanje na srpskom jeziku na mecevima lige Bosne i Hercegovine? To je OK?
P

Probudi se!

pre oko 1 godinu

Durum to je RS! Ajmo mi u HUN da uradimo isto, nema sance!
Ч

ЧарнојевићАрсеније

pre oko 1 godinu

„Боље је ћутати и бити сматран будалом, него проговорити и отклонити сваку сумњу.“
C

Consultant

pre oko 1 godinu

Covece, radis, treniras celo leto se spremas, ekipa maltene na okupu od prosle sezone, vise doduse fali Ilic nego Ratkov, ali 90% ekipe tu uz par dodataka I onda dodje ovaj dvomeč sa Bragom, a ekipa ti deluje kao da se sastala pre 2 dana. Znaci ovo sto je TSC igrao u ove dve tekme, tipa Balzan ili Hamrun sa Malte, ili neki konobaris iz Severne Irske bi isto ako ne i malo bolje odigrali. Lazetic tanak trener, ovo sve na njegov konto ide. Trebalo bi dobro razmisliti o nekom drugom, ako zele da naprave dobru osnovu za uspehe u buducnosti sad kad imaju priliku da iskorače.
g

goksii

pre oko 1 godinu

Sta bi tek Braga uradila Partizanu.
R

Ronnn

pre oko 1 godinu

TSC ce kao amaterski klub da sluzi za popravljanje gol-razlike i bice prilika da ovi ozbiljni klubovi odmore igrace i puste juniore da pune madjarski projekat. 0 bodova u grupi u najavi.
c

ciji ste

pre oko 1 godinu

Vi projekat? Bruko srami se idiote jedan.
Z

Zeder

pre oko 1 godinu

TSC je zasluzio sve . Niko Im nista nije poklonio. Uzivajte momci I pokusajte da igrate bez respekta prema protivniku. Ja cu sigurno gledati pa makar primili I 10 komada. Samo napred
D

Don Vito Corleone.

pre oko 1 godinu

Ovo uopšte nije zajebancija, ako bi Tsc dobio ovakvu grupu kao što ste napisali, Leverkuzen, Brajton, Marsej, Tsc. Ili Liverpul, Frajburg, Betis, Tsc, mogu ozbiljn negativan rekord da postave u grupnoj fazi računajući sva takmičenja ikada, i da prime blizu 40 golova u grupi. Prvi šešir u LE može komotno da bude drugi šešir u LŠ. A i ostali šeširu u LE su preozbiljni.
Z

Zeder

pre oko 1 godinu

Mozes misliti ako obore negativan rekord. Rekordi su tu da se obaraju. Sportski pozdrav
Š

Šampionski

pre oko 1 godinu

Ništa, država da reaguje šampionskim budžetom za TSC i eto problem je rešen po proverenom sistemu koji radi šampionski.
M

MilePFK

pre oko 1 godinu

Bicete vreca za udaranje i osvojicete okruglih 0 bodova, sto i nije neka steta za madjarski projekat.
d

dezurni.gkavataner

pre oko 1 godinu

Nemoj tako o Zamberiju bivsem clanu uoravnog odbora Partizanke.
3

399393

pre oko 1 godinu

Cuj ovog sabahudina 😂
S

SeverSrbije

pre oko 1 godinu

Vi ste državni projekat, vama država placa licencu

Denis Napast

pre oko 1 godinu

Pa šta ako su mađari to su ljud kao i mi,a vama PFC niko nije kriv što nemate pojma pa gubite od Mladosti koliko beše 4-0 ,🥲 Respect za TSC od Zvezdaša,savet j eda se dovede bar dva dobra odbranmena igrača i vezni,baš je slaba odbrana.