Komentari na vest

A da Radnički ostane trajno u Leskovcu?

D

Dno dna

pre 18 dana

Ali ovo da su neki domacini gostujucoj ekipi kao Partizan i Vojvodina nigde niko nije ni cuo i video!? Ej bre pa zar je problem zameniti domacinstva da ne budes prakticno gost 2 puta istom klubu ( a sa play off mozda i 3)?
G

Ggostt

pre 19 dana

Dva sata ne možeš ili ne želiš ds objaviš komentar na lika koji mi krade nick?A puštaš njegov rasistički komentar..
G

Ggostt

pre 19 dana

Dva sata ne možeš ili ne želiš ds objaviš komentar na lika koji mi krade nick?A puštaš njegov rasistički komentar..
G

Ggostt

pre 19 dana

Umesto škartovima iz Afrike, davati što više đansu našim mladim igračima! Vratiće se!
v

vazurko

pre 19 dana

drincha come to pfc bro
T

Tata Martino

pre 19 dana

Licence treba ukinuti. To je samo za uzimanje para! Da sam gazda nekog kluba pre bih angažovao dobrog trenera, koji ima rezultate, a nema licencu, nego obrnuto!
P

Pobeda je resenje

pre 19 dana

Mozda da gospodin Novica Toncev koji je mag poslovanja,frajer i smeker starog kova,doktor nauka,dobar covek i veliki humanitarac napravi od Caira novi Santjago Bernabeu.
H

HahahaSmekerica

pre 19 dana

Smeker starog kova. Ti to ozbiljno. Ili si mu rodjak. Vasar lik. Pa takav u Bg nekada mogao samo na stajgi da bude na zelenom vencu i kod Vuka.
z

zmagole

pre 19 dana

Nije do Leskovca, nego do trenera. Posle gomile indijanaca (jedino je Joksimovic koliko-toliko bio kvalitetan), konacno imaju pravog trenera kakvog nisu imali od Lalatovica. A ja se pitam gde je zvlatbg da dodje da prica kako Drincic nema licencu. Pa sta ako nema, i bez nje je 300 puta bolji trener od ovih sto je imaju.
d

dejanera

pre 19 dana

Licenca za prvog trenera je glupost! Nek svako stavi koga hoce da mu vodi prvi tim! Realno sta moze neki trener 60-70 godina da nauci profesionalnog fudbalera od 25? Ali zato bi trenere u skolama fudbala, pionirima, kadetima i omladincima trebalo da imaju licence do kojih treba dobro da se pomuci da bi se doslo. Oni treba da nauce decu osnovnim stvarima u fudbalu od prijema, suta, udarca glavom, kretanja....pa sve do postavke, igre bez lopte itd. A trebali bi da prodju i skolu psihologije i pedagogije da bi znali kako rade sa decom! A nama se traze licence za prvi tim, a dobijaju se na nekom seminaru po raznim planinama, i osnovni razlog je uplata takse. A ovima koji stvarno treba da nauce decu ne trazi se nista ili neka C licenca
Z

Zvlat BG

pre 18 dana

Nemaš dozvolu, hoćeš da voziš avion? Ne ide rođače! Kao i sve kod nas i ovo je obesmišljeno! Polako, duga je sezona! Ako bih napisao sve što znam, ne bi ti bilo dobro! P.S. Ovo je više početnički inat, da dokaže komentatorima da nešto zna! U ovom poslu je najteže trajati na normalan način!
d

dejanera

pre 17 dana

@Zvlat BG Ajde ne pametruj! Poredis licencu za trenera i pilotiranje? Licenca za trenera prvog tima je izmisljena da bi se uzele pare! Ti ,ako imas klub, i za prvog trenera hoces da postavis nekog sa ulice to je tvoja stvar. Sam pao sam se i ubio. Ali decu ne bi smeli da treniraju i vaspitavaju razni dunsteri koji niti znaju da rade sa decom niti znaju fudbal pa da im bar prenesu to znanje. Po manjim mestima, u skolama fudbala, su bivsi fudbaleri koji niti imaju kakvu skolu niti kakvo znanje jer je najdalje sto su u svojoj karijeri stigli neka zona. Sve te skole sluze samo da bi se deci uzele pare za treniranje, da ih vode na pripreme (pripreme za decu od 7-8 godina?!?!) da im se proda oprema po vrlo skupoj ceni i to im se traze dve garniture najmanje i da ih vodaju po kojekakvim turnirima gde redovno dodeljuju nagrade za "najbolje" a ti najbolji su obicno ovi sto im tate i mame podmazuju trenere. Pogotovo mame! I na kraju postoji obrazovni smer Trener u sportu! Ide se u skolu za to. I onda to sto si dobio na fakultetu ne vazi ali vazi to sto ti Bata Djora stavio saru na dvodnevnom kursu na Zlatiboru ili vec gde!