Komentari na vest

4-4-2 kaputt

D

Dki maky

pre 4 meseca

Piksi zna samo za 3 5 2 Ove druge formacije su mu nametali pomocnici. I na kraju ce biti kao u Katar-svi na istu foru po komad dva,j.b.o te ja...
B

Bjaga

pre 4 meseca

4 4 2 do Beograda!
D

DekiSum

pre 4 meseca

Centralni stoper je za igrača kao sto je Nastasic Zadnji vezni za nekog koji se bolje kreće i zna da odigra loptu unapred Moderan fudbal zahteva da kreativci koji igraju ofanzivnije da se bolje krecu kao sto su na primer samardzic i ilic a ne Tadić. Ali takav film nećemo videti još dugo dugo. Škripi na više mesta…nisu nam krila problem
Š

Škrabotina

pre 4 meseca

Piksi o fudbalu zna koliko i svaki igrač PES-a ili FIFA-e. Lepo batice ti 4 centralnih defanzivca, bez pravog zadnjeg veznog i sa dva izrazito ofanzivna krila na vingbekovima...i tako evo koliko? Tri godine. Ladno se nebih šokirao da je Pikslato deo plana da nam se isperu mozgovi putem realitija, itd...čovek je svi najgori srpski kompleksi u jednom. A za sve ove godine...nigde Pauna koji je sa ovom generacijom napravio čudo. Zamislite sad tu ekipu sa još Vlahovićem i Tadićem...
L

Lelelelle

pre 4 meseca

Komentarisacu ovog coveka tek posle kraja njegovog mandata, bilo je lepih stvari s njim na klupi, a generalno i veceras je to izgledalo okej protiv jake Austrije, zasluzili smo bar bod ali eto, pozdrav.
S

Snaga

pre 4 meseca

Kako selektor ne vidi, da mi nemamo ni igrac ni kvalitet da igramo formaciju, koju on zeli ? Mi nemamo snage, ni igru ni mozak, da igramo kako on sebi zamislja. Ubaci pozadi 5 igraca u liniju! 5-4-1 ! Na krilima samo brze igrace! I udaraj samo kontru. Jedino preko neke kontre ili nekog prekida moze ova ekipa da postigne gol. Pusti to, da drzimo loptu, kao neki ofanzivni(napadacki) fudbal da igramo. Pa nasi igraci raspadaju se posle 30min. Rupe po terenu da se vide sa Marsa … Tako je Zvezda osvojila od prilike LS tada. Naravno tu su bili rakete u tom vremenu (Binic, Dejo)! A ne.. mi hocemo da glumimo Spaniju! Pa s’kime … Ko? To je nekako moje misljene o taktici!
D

DDF

pre 4 meseca

Trenutno nemamo nijednog igraca koji takticki i fizicki moze da pruzi sta se trazi u danasnjem fudbalu,sredina terena ne postoji i u odbrani konstatno imamo"praznog prostora"koji svaki protivnik nam napravi 3-4 lakih prilika,kada napadamo svaki napad je okrenut ledjima prema golu protivnika...svima je jasno da na EP necemo otici u drugi krug,na jesen nas ceka LIGA NACIJA gde nas takodje ocekuje los rezultat,vrhunac nemoci ovog tima bice neodlazak na SP2026 i kvalifikacije prolece-jesen 2025
B

Beks - NUFC

pre 4 meseca

Je l to ovaj što je imao bolje finansijske ponude?! Ti si izborniče jedan običan prevarant, lažni trener koji će nas posramiti na prvenstvu! Na kraju šampionata ćeš dobiti kartu u jednom pravcu... Nažalost, neće to biti uteha za navijače željne uspeha.
M

MegaBot

pre 4 meseca

Meni se nekako čini koju god formaciju da igramo nije za nas 😁 Kvalifikacije za svetsko, liga nacija, kvalifikacije za evropsko uvek iste greške. I Litvanija kod nas je imala bar 3 situacija 1na1 kod nas. Imamo tri igrača koji umeju da odigraju spoljnjeg, Kostić, Mladenović i Lazović, imamo samo jednog beka i to je Mladenović. Kakav brate visoki presing sa Mitrvićem, Tadićem i Milinković Savić, pa smeju im se, malo je manje pokretljivih igrača danas u fudbalu od njih
Š

Šta reći koju poruku poslati

pre 4 meseca

Da ovi što ne čuju ne vide,da ovi što ne vide ne čuju!To je naša reprezentacija!
G

Gost007

pre 4 meseca

Ovi nasi Arapi su katastrofa..da nesto vrede nebi tamo igrali..a ni ostali nisu nista bolji..da vrede igrali bi za najace klubove..ne u prosecne🤣🤣
k

kizabg

pre 4 meseca

Pavlović vezati za stativu lancem, ne dužim od 30 m
L

Liga sampinjona

pre 4 meseca

Hteo bih nesto i ja da izjavim za dnevnik.Gospodine Stojkovicu ,videla je cela Srbija da Sergej rekreativac ne moze da ti igra u prvih 11.Ako narodu ne verujes pitaj Muslina.Tadic vise nema ideju.On je sa fudbalom zavrsio.Klupa takodje.Ona Terziceva menadzerska prevara sto je napravila penal u prvom minutu (prijateljska pa sudiji bilo glupo da svira u prvom minutu)da se pokupi i da ide kuci.Da ne pominjem Gacinovica ...Vidi ovako.Posle debakla u Nemackoj,da pokupis pinkle i te milione sto si zaradio na foru i oteo od ovog jadnog naroda i da se gubis!Neznalice jedna!
z

zimi123

pre 4 meseca

Nije uspeo da se napravi pasulj od graska :(
P

Pley

pre 4 meseca

Kiksi nastavlja da satire 💪
P

PedjaN.

pre 4 meseca

Nije problem kad igraš dole sa 4 igrača već je problem koji su igrači u pitanju i da li imaš bekove u sastavu i koliko si ozbiljno shvatio tu formaciju...Drugačije rečeno, ono što je svima jasno, kako ćemo se odbraniti protiv Slovenije a pogotovo Engleske sa tri igrača nazad kada se to već pokazalo kao katastrofa, na to nismo dobili odgovor ni tokom kvalifikacija ali ćemo dobiti vrlo uskoro, i opet će biti probali smo...pa dokle ćemo probati, imaš vrhunske igrače u vrhunskim klubovima, napadače sa osvojenim titulama i slično, a problem je da im nateraš da igraju kao u svom klubu..plus se opet bavimo nekim temama kojima nije mesto pred takmičenja, kao što su selektorov ugovor i slično, što opet stvara nemir i nezadovoljstvo kod nekih, a to smo beše već videli ranije?! Da li je to sve slučajno, teško da je baš tako..
С

Стручно аналитичан

pre 4 meseca

Ово је била нека хибридна формација, 4-4-2 у офанзиви која се претвара у 3-5-2 (или 5-3-2) у дефанзиви и на папиру то звучи занимљиво али у пракси мора да се извежба не би ли то стварно могло да функционише.
V

Voždovac

pre 4 meseca

Ljudi moji, nije toliki problem što nam je selektor neinteligentan (da ne upotrebim težu reč). Veliki je problem što je lik nadobudna podguzna muva, da pored njega i Krstajić deluje kao trenerčina.
G

Gost12333

pre 4 meseca

Ja mislim kad bi Zvezda igrala protiv nase reprezentacije da bi u najmanju ruku bilo bar nereseno. A onda zamislite reprezentacije kao sto su Engleska, Nemacka itd.
o

oglo

pre 4 meseca

Piksiju svaka čast kao igraču,lgenda.I,čini se,da je i dobar lik.ALI,kao trener je teški dunster,neznalica.Kao i Dejo,Dijego,Runi....
M

Miliona

pre 4 meseca

Definitivno najbolje izgledamo u 361, nije ni to nesto ali u odnosu na 451 i 352 svet izmislilo. samo malo vise odgovornosti vezni red i da se ne gube bezveze lopte.
G

Gostyyy

pre 4 meseca

Ne izgledamo najbolje u 3-6-1, nego to nas selektor forsira posto mora da udovolji odredjenima. Da li znas jos nekog na ovom svetu da igra 3-6-1? Najdebilnija formacija ikada.
R

Ranzo

pre 4 meseca

Zanimljivo je za one koji zagovaraju igru sa 3 pozadi podsecanje koje je igrace imao Muslin na pozicijama wing bekova: desno Rukavina, levo Kolarov. Piksi ima klasicna krila, Kostic i Zivkovic, dok su kod Muslina win bekovi bili klasicni bekovi. Igrali smo ruzno ali zato mu je odbrana bila granitna. Zato prava je istina da mi nemamo igrace ni za 352 niti za bilo koju formaciju sa 3 pozadi (da je tu Lazovic, mozda bi imali sa njim i Mladenovicem).
C

Cmoljo

pre 4 meseca

Odbrana granitna?Druze, sjevalo sa svih strana. More sansi nam stvarale i Austrija i Irska i Vels i ona sica Latvija, Gruzija, ne sjećam se više ko je bio u grupi. To se sa granitnom odbranom nije u putu srelo. Više sreće nego pameti, reklo bi se. Slično ko Piksi u ovoj sad kvalifikacionoj kampanji za Euro, sa tim sto je ovo bila najlakša grupa u istoriji čovječanstva. Objektivno, Piksi je odlično vodio ekipu, pa ajmo reci do 60te minut utakmice sa Brazilom u Kataru. Lijepo, brzo, lepršavo, autoritativno, moderno, a onda je krenula patnja,koja evo traje i danas i prema kojoj se Stojkovic odnosi bahato i deluzije ga peru, sto ce nažalost rezultovat epskim debaklom na Euru. Bojim se najsramotnijieg nastupa kojeg je neka reprezentacija doživjela u istoriji SP i EP.

klipsch

pre 4 meseca

Ja mislim da se on iznervira kada vidi da niko ne preuzima inicijativu,pa mora on.Ima izuzetnu zelju,nagon i energiju da uradi nesto,promeni nesto.Mislim da ce pod jacim trenerom i klubom,postati jedan od najboljih stora na svetu.
P

Poskok

pre 4 meseca

Za koga pričaš drug?
P

Prcko33

pre 4 meseca

Selektor pojma nema , jedna 0 ali velika 0... Garantujem zivotom da su bolji treneri za klasu u zonskim i podrucnim ligama! Sta co'ek radi , i kako vodi tim ne bi dijete od 15 godina ! Koliko nista ne zna , i kakav je duduk pokazuje to da dva beka nije mogao naci, dva stopera uigrana i dva krila brza uigrana a sve to moze uknapovati , i mi bi "ubijali" !
P

Piksiiiiiiiiiiii

pre 4 meseca

Ljudi, imajte malo razumevanja, nije smak sveta. Mi jesmo izgubili, ali nismo porazeni. Englezi nemaju krila sta vam je.
M

Ma vazi

pre 4 meseca

Ko se seca utakmice Man City-Lajpzig 7-0 video je da je Pep stavio Stonsa, stopera, desno, i Akea koji je defanzivan bek ili levi stoper, levo i opet dali 7, dakle, ako trener zna da ti objasni sta treba da odradis ti odradis dobro, tako da Piksijeva 4 u odbrani ne pije vodu, ali, ok, 'ajde da pricamo kako smo primili golove, prvi: dva igraca izradise nasu trojicu, Gudelj prati igraca i odjednom pusta ga zbog ofsajd zamke, a drugi igraci nisu ni svesni gde je ko, to se ne radi, spor igrac ne igra ofsjad zamku, ne trci pored brzeg od sebe vec se postavlja ispred njega, s obzirom na poziciju protivnika preuzima se igrac tj. nas srednji stoper to radi, on glumi libera, mora da ima anticipaciju, ali djoka, niko nije video njihovog igraca, kasno, nema komunikacije. Drugi: Vlahovic pada, kuka, trazi faul, odbija se lopta ko od panja, centralni vezni su odjednom svi levo???, praznina na mestu zadnjeg veznog i laganica u par poteza, skolski sto se kaze. Kakav mi gol dajemo: srecarski, na odbijenu, ne iz akcije. Mogli smo i treci iz lepe akcije da primimo. Nijednom nismo bili opasni. Opet po ko zna koji put neki igraci igraju na silu na pogresnim pozicijama, Pavlovica napada lopta, panici sa njome, ne moze nikako da igra po strani, Maksimovic promasio sport, bolje da se sprema za triatlon itd. Neverovatno neznjanje, neuigranost, sve prikazano u kvalif. za EP. Svi ce da nas odvale jer ne mozemo da zadrzimo loptu. Nula napretka u igri od SP, Piksi izgubljen, deluje da ne zna ni karakteristike svojih igraca, ko gde moze da igra, strasno.
h

hahahhaha

pre 4 meseca

Jel mali Raznatović dosao na utakmicu sa Lui Viton torbom? Jel lepo sredio frizuru i bradu? Jel se vide minđuse i tezovaze? Gundeljčina rupa
E

Ekspertgost

pre 4 meseca

Covek je uspeo sto niko nije uspeo u zadnjih 30 godina. Ubio nam je entuzijazam (svaku trunku) za reprezentativnim fudbalom.
P

Povratak.Otpisanih

pre 4 meseca

Pogledajte crtani film Povratak otpisanih na YouTube i na instagramu.
S

SimaAlkos iz Debrca

pre 4 meseca

Moje misljenje je da Piksi zaista ne zna sta radi ni gde udara.
D

Dejček

pre 4 meseca

Obozavam Srbiju, obozavam fudbal i večiti sam optimista, ali moje najoptimisticnije vidjenje ovog raspalog selektora, tima i saveza je: sve ispod gol razlike -10 za mene ce biti uspeh. Iskreno sam ubedjen da ce u 3 utakmice gol razlika biti veci minus.
D

DV9

pre 4 meseca

da je rajko branio primili bi samo jedan
M

Mokijano

pre 4 meseca

Ispada da Muslina nije trebalo da oteraju jer se sva taktika na kraju svede na njegovu zamisao. Igrati bez bekova formaciju koja zahteva iste je cisto ludilo, tako da moze da proba i milion puta, bice kaput :) Ali kod Mukija nije prolazilo kako se kome digne, sa Piksetom to moze...
g

gostttttt

pre 4 meseca

Kod Muslina "brkati arapin" nije mogao da prismrdi terenu.
A

Aleksejko

pre 4 meseca

Volim fudbal i rado ga se secam, bar sto se tice reprezentacije i klubova nasih. Ne bunim se protiv svih ovih lopovluka, gluposti, neznanja jer ima mnogo bitnijih i lepsih stvari u zivotu. Pomirio sam se davno sa tim da je bilo kakva pobeda nasih fudbalera veliko iznenadjenje i onda se stvarno obradujem, sto se tice naseg fudbala osecam se kao da sam iz neke Bolivije ima neceg al znam da ce i to malo sto postoji da bude pokradeno i unisteno😁, tako da ajmo Piksi ajmo fudbaleri pokazite bar da cete da se potrudite, niste vi krivi sto niste kosarkasi ili ostali, jednostavno fudbaleri su nam uvek bili malo tuplji nego ostali sportisti😂😂😂
s

selektorПиксета

pre 4 meseca

Кренуо бих са тројком позади, десно Миленковић, централни Гудељ (као либеро) , лево Калаба, винг Костић, Живковић( са опцијом измене на полуврмену ако не може да трчи целу текму, а и блокирају му стално леву, не може ништа да центрира, не знам што нема Лазовића из Вероне), централа Смс, Илић, Самарџић креативност на мах, плус Сергеј скок, Илић бох то бох, двојица напред Митровић или Влаховић( предност Митровић , јер је Душан отишао у манекене) и један Поацхер да тражи простор, пробао бих Бирманчевића.. Спаса нам нема, пропасти нећемо!
g

gostiona

pre 4 meseca

au brate koliko je tebi dobro
L

Letaq

pre 4 meseca

Živković i Mijat su beskorisni igrači za ovu formaciju. Nisu za to plus su taktički nediciplinovani.
B

BCS Šabac

pre 4 meseca

Ko je menadžer ovom Mijatu?
K

KAPITEN FANTASTIK

pre 4 meseca

Piksi covek ne zna, pitanje ko od pomocnika ga savetuje i prati ove trendove, poput Gvardiole i Arteta kad stave 4 stopera u zadnju liniju...neko od pomocnika to prati i savetuje ovog duduka. Kiwior, Gabrijel, Saliba, Tomijasu, ili kod Pepa kad bude Ake, Stones, Dias i Gvardiol...slicno je ovo sinoc bilo, ali valjda za tako nesto treba da ti igraci budu top klase, brzi, sa ulaskom u sredinu ...najbolje je dati prostora Samardzicu i Brimancevicu, Tadic na klupu, ova dva momka su nasa dva najbolja igraca, a za odbranu tu nemamo sta, nemamo kvalitet...
S

Sookoo

pre 4 meseca

A ljudi sprdali ragnika,kao nije on nikakav trener,lik bez problema otreso nemačku,tursku i nas u poslednjih par utakmica,kida s austrijom
g

goatttttt

pre 4 meseca

On nema pojedine Pavloviće, Maksimoviće, Veljkoviće, Gaćinoviće, Milinkoviće itd...
P

Predlažem

pre 4 meseca

Da mu ugovor produžite bar do 2035 ,ipak čovek bilježi zapažene rezultate ,na svakom prvenstvu nastupimo s motom "bitno je učestvovati"
m

muslinov koncept

pre 4 meseca

Vratiti Muslinovu koncepciju: osnovna formacija 3:5:2. Kad se branimo onda je 5:4:1 . Igra na polukontre i kontre i cvrst presing na svojoj polovini SVIH 10 igraca. Kostica prebaciti u spic sa Mitrovicem ili Vlahovicem. U sredini PET igraca : Gudelj, Lukic i kreativniji Tadic ili SMS, sa stane vezni dupli bekovi ili krila. Mitrovic i Vlahovic skupa samo ako se juri rezultata zadnih 15 minuta. Tadic do 45 minuta, jer on vise ne moze, a onda SMS ili obratno. Kostic je brz , moze napasti sa obje strane, ima jak udarac i moze da odvuce igrace i pomogne drugom spicu. Ali, kljucno je presing na svojoj polovini pa kontra ili plukontra. Ne mozemo drugacije. Znaci RADNI TIM sa 3-4 igraca u napadima. Sve drugo vodi raspadu, Sporski pozz
L

LukaCFC

pre 4 meseca

Petrovic Pavlovic, Milenkovic, Veljkovic/Gudelj Živković, Lukić, SMS, Kostić Tadić Vlahović, Mitrović
S

Sergey kaput

pre 4 meseca

Realno je da Piksi kaput.
B

Bljesak

pre 4 meseca

Ovaj još ni jednom nije izveo formaciju za koju ima igrače,uvek su bar dvojica van svoje pozicije i igraju nešto što je ovaj naumio,ne znam kako da objasnim tu volju za samosabotažom
M

Maestro

pre 4 meseca

Imali smo samo par kratkotrajnih bljeskova za zadnjih cetvrt veka i to je to,kod Antare malo,utakmica u Portugaliji,malo Muslin i to je to...Jednostabno nemamo glavu,psihu,organizaciju,kompaktnost i to je to,a i sve manje igraca izbacujemo,zaostali smo dosta za savremenim fudbalom,sve je to uzrok a ovo su samo posledice!
L

Lalegale

pre 4 meseca

Sve je isto opusteno
n

nekoizfrancuske

pre 4 meseca

Normalno nije to to kad je to izveo cisto zbog hejtera. Covek stavlja 4 centar halfa u liniji. Pavlovic nije bek koliko god bio on srdacan i prepun volje on je tanak tehnicki znaci nije danasnji bek a ni Spajic nije isto bek i videle se poteskoce za prenosenje lopte u fazi napada. Trebaju nam Ilic i Samardzic sa SMS-om u sredini DA SE IGRA FUDBAL a ne da se prangija. Birmancevica ili Koleta levo i teraj mada smatram da Tadic sa 34 godine vise usporava igru jer brzina mu je na nivo penzionera. Ni jedan nas igrac ne igra ka napred vec svi se okrecu pozadi. Ako nista ne menja bice kuku lele na EP.
з

земунчанин

pre 4 meseca

радио нерадио свира ти радио!?!? имамо нац. стадион!?
N

Nikola44

pre 4 meseca

Odkud samo Piksiju ideja da mu Gudelj igra u zadnjoj liniji!? To je vec probao i videlo se da se decko tu ne snalazi. Posle toga i Spajica stavlja na beka. Spajic sam na poluvremenu trazio izmenu jer verovatno ni sam nije znao kako da se ponasa na toj poziciji. Bas onako nerezonska razmisljanja selektora koja su nam samo odmogla. Sve te njegove promene nazalsot ne donose nikakav napredak, cak stavise samo unose dodatnu konfuziju. Takodje lose uticu i na samopouzdanje igraca. Piksiju je krajnje vreme da nadje nekog pomocnika da postavi odbranu kako treba, cisto da ne krecemo svaku utakmicu sa minus dva. A dobro bi bilo i da nadje psihologa da bude uz ekipu. Kada smo napravili najveci uspeh u istoriji sa Veljkom Paunovicem na Novom Zelandu sa reprezentacijom je isao psiholog. I prosli smo svaku nokaut fazu ili u produzetcima ili na penale. Sto znaci da nam je ekipa bila strasno dobro psiholoski spremna. A ajde ti to sad objasni Piksiju koji je trenersku licencu dobio kod bata Djore. Oni tamo nisu ni pominjali psiholosku pripremu.
Z

Zvlat BG

pre 4 meseca

Stara izreka kaze: Bolje objaviti detalje ugovora sada, nego posle "turizma" u Nemackoj! Manja je šteta, ljudi imaju vremena da se oporave, uzmu lek i "u miru" gledaju Euro! Amin!

Zvezda ispred svih!

pre 4 meseca

Polako ljudi, pa Piksi je ovde samo jedan mandat. Drugi je tek poceo. Kratak je to period da se odluci u kojoj cemo formaciju da igramo. Bar dva puna mandata treba za to, pa u trecem cemo da krenemo sa uigravanjem. U cetvrtom se tek vezbaju prekidi. Do tada mozda poraste neki novi Sinisa Mihailovic, pa baziramo igru na tome. Ne sumnjam ja u nasu struku. Veliko trenersko iskustvo je iza njih, sa ogromnim uspesima...Kukala nam majka!
Z

Zvlat BG

pre 4 meseca

Tako je! Prvih 20 godina je najteže, posle ide lakše!
k

kakone

pre 4 meseca

Najavio je ove pripremne utakmice posle one blamaze sa Bugarima kao zavrsno uigravanje reprezentacije, a ono se ne zna ni u kojoj foemaciji igramo. I koliko mozga ima, on o tome prica. Eksperimentise sa formacijom 10 dana prije Evropskog. Da je srece, sinoc bi nasi navijaci skandirali Piksi odlazi. Da ima nekoga u savezu, sinoc bi bio smijenjen, da se krpi sto se krpiti moze. Ovako ce uzeti taj milion kad ga otpuste posle Evropskog.
D

DS3

pre 4 meseca

Piksi Kaputt!!!
D

Dizbo

pre 4 meseca

Trener je reprezentacije vec nekih 4 godine i covek 10 dana pred prvenstvo jos ne zna koju formaciju igra. Trenerska prevara, pomocnici isto zalutali, da bar tu ima nekog od znanja… Sve u svemu kako radimo tako i prolazimo, sasvim zasluzeno.
L

Lalegale

pre 4 meseca

Turisticki
b

banjo10

pre 4 meseca

Kazu u mom selu,sine najopsnije je kad nesto volis a ne znas ... 😂
g

gost031

pre 4 meseca

Spajić i Pavlović bekovi? Piksi sve si time rekao!Bez daljeg komentara!
F

FKCZ1991

pre 4 meseca

Tako je, onako laički koliko se razumem, 4-4-2 se igra sa bekovima a ne sa stoperima (2 stopera i 2 beka)
M

Mitrovica Sremska

pre 4 meseca

Cuti dobro je bar je Pavlovica sklonio sa strane, tu ce manje da nam naskodi. Zamisli kad celu utakmicu igra ispred golmana kakva tu tek opasnost preti za nas gol. Ovako kad je kod linije ako ga i prodje neko nije tako strasno, centrirace i mozda nebude cak ni sansa za protivnicku ekipu. Zamisli kad je u sredini 90 minuta, kakva tek onda promaja duva kad ovaj napusti poziciju i ostavi krater iza sebe. Piksi i Djorovic su bas tanki, Radomir Antic bi tacno znao da nadje 2 kvalitetna stopera
G

Glupost

pre 4 meseca

Covek nije ni pokusao 4-4-2. Za tu formaciju trebaju ti 2 stopera, levi i desni bek. A on mec zapoceo sa 3 stopera(gde su dvoje igrali levog i desnog beka) i zadnjim veznim koji je igrao stopera.
М

Марлоне

pre 4 meseca

Шта каже Пиксета, Мијаиловића на десног бека. Он није погледао двије утакмице кад је Мијаиловић на десном беку. Ако јесте онда је велика незналица са упитним интелектуалним способностима. Повео је само једног лијевог бека, а Недељковића на десну страну није. Штопери му глуме бекове, а то је пропаст у најави.
m

milutin 15

pre 4 meseca

real,siti,bajern,arsenal,argentina, franc.engleska,niko živ ne igra sa trojicom pozadi,ako ne znaš uči od najboljih,jedino sa trojicom igraju italijanski klubovi i repr.,ali njihovi igrači se godinama uče taktici,da bi to igrao,moras imati vrhunske vin bekove,i manevarske igrače koji razbijaju presingom, ali mi to nemamo,ono protiv kameruna a posebno protiv švajc,je bio horor,svaki njihov napad mrtva šansa,najžalije generacije koja je bila prvak sveta do 20g.koja je sada u naponu snage,vođena amaterski potpuno je razbijena,primera radi umesto da od žileta pravimo vrhunskog bočnog igrača,piksi pravi beka,potpun diletizam,i što je najgore jedinog igrača koji može dobro da vin beka Lazovića on ne pozove!? dobro sam bas analizirao,jedno 6-7 reprez.je bolje od nas,a ostalo naš rang i slabiji,ali rak rana je kod nas selektor,mi od SP 1990 I Osima,sem Radomira Antića (a i on je brzo oteran),nemamo selektora,svi se učili na reprezn.nijedan veliki klub nisu vodili,niti su imali stvarni TRENERSKI autoritet,piksi, krstajić,tumbaković pižon,dejo,petković, santrač(njemu početniku daju SP 1998,a dejo,piksi i mijat mu određuju tim) a imali smo tim za polufinale,zašto sami sebi pucamo u noge ,to je stvarno misterija,i posle 4g još razmišlja o sistem, nažalost ovo nije smešno, ovo je TRAGIČNO.

The KING sa Sportske

pre 4 meseca

Koliko priznajes da si los trener takticki kad kazes da ekipa ne moze da ti igra osnovnu bazicnu formaciju sa 4.pozadi, kako je ovaj covek dobio trenersku diplomi to je veliko pitanje… Bata Djora like this
R

Rade Bogdnović

pre 4 meseca

Dobio u Bugarskoj po skraćenom postupku 😁
C

Chiske1

pre 4 meseca

Zadnji u grupi kvota 2.5 grabite dok mozete! Piksi da nauci na kojoj poziciji igra Tadic i SMS pa da vidite bal. Ova taktika je blago receno umobolna...
N

Nema

pre 4 meseca

On pojma o taktici.
2

22334455

pre 4 meseca

Da je pravde i demokratije Piksi, Dzajic Nedimovic i ostali bi trebalo pod hitno da lete iz Srpskog fudbala. Ali FSS sluzi za pranje para, to je kriminalna organizacija. Zato Vidic nema pristup, jel je posten. Znam da cenzura vlada i da se cela srbija nalazi u crnom sto se tice slobode misljenja i govora, znam da se ovaj komentar nesme objaviti, jbg autokrata je zasao u sve pore drustva, i sve kontrolise.
P

Pobeda je resenje

pre 4 meseca

Piksi počinje da liči na Zeljka Obradovića.
g

gost1234

pre 4 meseca

tomkovicu Piksi je tvoj selektor!!!!!!!!!!!!!!!!! podrzavas ga od trenutka kada je seo na klupu, a ovaj tekst je samo nastavak toga!!!!!!!!!!jedinog stopera koji je cesto i dobro igrao desnog beka nije poveo na prvenstvo, i onda stavlja Spajica i Pavlovica na bekove da bi svima terao inat i dokazao kako je on eto u pravu.......... stetocina i on i svi koji ga podrzavaju...................
T

Trener

pre 4 meseca

Formacija mora biti 3-4-3 Petrović Milenković Pavlović Veljković Tadić Gudelj SMS Birmančević Kostić Mitrović Vlahović. Bolje nema.Kraj priče
С

Саббатх

pre 4 meseca

Какав СМС… и Самарџић уместо деде Тадића.

bez_EU4ije

pre 4 meseca

@Trener Tadić desni spoljni, Kostić desno krilo, Vlahović levo krilo? 🤡 Kakva gomila gluposti. Don't quit your day job, coach 😉
A

Analizatorrr

pre 4 meseca

Sve stvari: Igrači ne ostavljaju srce na teren.Prvi prioirtet jeste da imas zelju da igraš za reprezentaciju. Drugo: Piksi se izgubio. Stavlja Spajica na desnog beka Gudelja na štopera neprirodne pozicije. Zaključak:Nemamo vise kvalitet za bolje rezultate odlazak na EP je top stvar.
3

383939330

pre 4 meseca

Piksi kaputt
P

Pobeda je resenje

pre 4 meseca

Mogao je Piksi da pozove bar Milosa Jojica.
S

Sima Arauho

pre 4 meseca

Ma nema Erakovića,zato mi ne možemo sa 4 u zadnjoj liniji.
G

Goran1991@

pre 4 meseca

Ma dzabe sve, i sa 3 pozadi i sa 4, isto je. Mi smo ispodprosecna ekipa i to je to. Pozdrav citaocima BUTA Sporta 😂
b

bakala

pre 4 meseca

znaci ovaj piksi (tipicni sns profil) iako nekada fantastican fudbaler, kao trener deluje isto kao kada na neku bitnu drzavnu ili direktorsku poziciju postave nekog ljombera sa 2 razreda osnovne skole ili kupljenom diplomom preko veze, koji je bahat i nestrucan, nekulturan i odvratan. i onda taj neki ni kriv ni duzan na bitnoj funkciji sve unistava ispod sebe. e tako radi ovaj piksi, smejurija! toliko je los da je to uzasno! Znaci da se mi koji pratimo fudbal (a nismo bili u profi fudbalu) prijavimo na lutriju za izbor selektora, UBEDJEN sam, ko god bio izvucen, bio bi bolji od ovog pajaca. da ne ponavljamo pricu o bekovima da na euro ide sa jednim bekom a vodi 26 igraca. dno dna. nista, mozemo da se kladimo svaku utakmicu na protivnika i uzmemo koji dinar. jedino pitanje da li protiv engleza da igramo 7+. (inace se ne kladim)
d

deki_kg

pre 4 meseca

Bravo
S

Svašta

pre 4 meseca

Na koju foru je na Englesku kvota 1.5??? Ja sam očekivao 1.2 najviše, ne kapiram uopšte
L

Laker

pre 4 meseca

Ne diraj Pavlovic Veljkovic Milenkovic, bolje nema
u

u,

pre 4 meseca

Arena, t3. OTP 83, advokatski i
P

Politiko

pre 4 meseca

Ima bojih ,pogotovo od Pavlovića
E

Ezaiki Badu Zaki

pre 4 meseca

EURO u nekoliko slika. Bodova - 0, gol razlika - 3:12. Specijalni gosti FSS u Augzburgu: Aca Lukas, Breskvica, Jovana Jeremić i Tijana Ajfon. Piski pomera standarde iz Katara i tuče dve flaše vinjaka na dan. Sledi raskid ugovora. Piksi naplaćuje penal i tali se sa kim treba.
R

Ranzo

pre 4 meseca

Očigledno je da je sinoćna formacija proba za Engleze. Ne možemo sa njima da se nadigravamo, pa je logično probao kako bi bilo da igramo neki kao bunker. Nemamo bekove za 442 ali imamo Milenkovića koji je to igrao, i Pavlovića, koji je bek zarobljen u telu štopera. Nije 422 los, loše je koga je izabrao za tu formaciju. Nelogično je što insistira na igračima koji ne doprinose igri, jer nisu na nivou reprezentativca ozbilje reprezentacije (Gudelj, Živković, Lukić, Veljković, Gaćinović) ili nemaju odgovarajuću ulogu u timu (SMS, Kostić, Jović, Pavlović). 442 je najbolja formacija, ali smo nju trebali davno da uspostavimo, ne pred početak takmičenja. Jović je trenutno najkonkretniji naš špic i moguće bum na EP, ali on nije samo špic , jer odlično razigrava. SMS ne može da igra sa Tadićem. Kostić je katastofa kao wing bek, ali odličan kao krilo. Pavlović je kiksara kao štoper, može biti odličan običan bek po levoj strani. Ja bih probao Vlahovića na desnom krilu, sa Mitrovićem/Jovićem u sredini. Ohrabruje Tadić u punoj formi. 442 VMS-desno Milenković, Spajić, Babić, levo Pavlović-Ilić, Maksimović-levo Tadić (od 60 min Kostić), desno Vlahović - "lažna 9tka" Jović, Mitrović. Nema mesta samo za SMS, koji zbog loših defanzivnih karakteristika i manjeg doprinosa od Tadića, može biti u kombinaciji samo protiv slabijih protivnika.
L

Lady

pre 4 meseca

I onda je mrmot otvorio cokoladu
R

Razigrati

pre 4 meseca

Jović spic koji razgirava.Koga?Mog Tatu! Salernintanu na minut i po.A onda tamo negde,Joveljić je spic koji trpa golove u USA i ne može biti pozvan.
М

Марлоне

pre 4 meseca

Има бека Недељковића и Терзића, али их није повео. Хоће да му штопери глуме бекове, а то не може.
D

Džukela klasična

pre 4 meseca

12.10.2024. Srbija - Švajcarska 1-3
m

miki1981

pre 4 meseca

A kako da bude to to sa 4 pozadi kad su štoperi igrali bekove. Nemamo krštenog beka u selekciji. Il on namerno stavlja Spajića i Pavlovića na bekove da posle kaže, eto probao sam sa 4 pozadi i ne ide.
M

Meraklijaa

pre 4 meseca

Do god zvezdini ljudi vedre i oblače Srpskim fudbalom okakvo stanje će biti. Bruka šta smo dočekali da trud svih ostalih na terenu unište dva kiks igrača Gudelj i Spajić.
V

Voz je

pre 4 meseca

u stanici zato nemoj da ke.aš .
Т

Тульский

pre 4 meseca

Ајде бураз буди сад мало реалан, шта Звездини људи имају с овим циркусом? Спајић је момак који је и раније играо за репрезентацију и сада кад се опоравио заслужио је позив. Ништа лошији од Блекија није, јако слични играчи. Шта Гудељ има са Звездом? Какве користи има Звезда од тога што је позван Мијаиловић? Нити ће играти 3 секунде на ЕП, а и да игра коме Звезда да га прода са његових 31 годину? А и да ти кажем још нешто, Мићко би сигурно играо боље умјесто Максимовића синоћ на задњем везном, но нажалост струка у Мићку види бека. Досадили сте више с тим кукањем о Терзићу и Пиксију. Пикси јесте легенда Звезде у играчком смислу али сада нека га што даље од нас.
3

3579

pre 4 meseca

Звезда / Партизан исти к…
Z

Zali Boze

pre 4 meseca

Sto smo Andori zauzeli mesto na EP.
G

Guh

pre 4 meseca

Nećemo Spajića, Gudelja, Maksimovića, Mijailovića u reprezentaciji!!!
P

Politiko

pre 4 meseca

Preko Pavlovića svi golovi primljeni i ovde i 2 u Rusiji
A

Ali zato

pre 4 meseca

Hocemo Pavlovica preko kojeg svi golovi padaju.
B

Babaroga

pre 4 meseca

Alo batice jel te nije sramota da guraš Žileta na beka??? Takav iznuren treba još da napada i probija, umesto da trči do svoje polovine a da ima iza leđa beka. Žile je odbranu Ajntrahta, Dinama, Olimpijakosa i svih drugih radio na majmune, jer ima slobodu u napadu i ne troši snagu na odbranu. Greota šta radiš i koliko ništa ne znaš
O

Okocha

pre 4 meseca

Ovo je kao neka skrivena kamera, ja ne mogu prihvatiti da je ovo istina šta se nama dešava 10 dana pred Euro. Čovek stavi 4 stopera u tim i kuka kako to nije to. Majstore pa ako si mislio igrati sa 4 u liniji onda si morao pozvati bekove (Nedeljković, Terzić, Ristić, Gajić) . Ne mogu bekove igrati stoperi koji se jedva kreću, uz to su visoki skoro 2 metra pa kako oni da uhvate Fodena ili Saku? Kada tu još dodamo Maksimovića koji je uvek prisutan, mada ne vidim neki njegov kvalitet osim besciljnog trčanja. Ne smem zaboraviti 2 super prodorna krila Živkovića i Gaćinovića koji ima super učinak od 3 gola i 1 asistencije u grčkoj ligi. Garantujem da bek iz moje ekipe (3. Hrvatska liga) može čuvati Gaćinovića 90 minuta bez ikakvih problema, a dobro znam kolika je razlika između amaterskog i profesionalnog fudbala.
N

Neverovatno...

pre 4 meseca

...je da Piksi pozove 26 igrača, od kojih je samo Mladenović klasični bek, postavi odbranu sa 4 igrača, gde mu štoperi igraju bekove... i to 10 mdana pred EURO!!!
L

Lijeva noga Nenada Milijaša

pre 4 meseca

Čovjek kao da želi da mu u 4-4-2 buše odbranu kako bi on javnosti dokazao da eto vidite da ne može 4-4-2. Sve je zaista smješno što čovjek izgovara, komedija je da ne povede Erakovića i Lazovića, a isto tako tolike paretine se daju toj reprezentaciji i da ne mogu bar ozbiljan stručni štab oko njega da naprave. Neka se on slika i izjavljuje, a neka drugi prave sistem i plan igre.
g

gost616

pre 4 meseca

Može 4-4-2, ali da u toj prvoj liniji odbrane igraju 2 PRAVA beka i 2 kvalitetna štopera. A ovako, kad osim Mladenovića nemamo ni jednog beka a ni on nije igrao, kada su nam štoperi pogubljeni i kada Sergej i Živković i da celu utakmicu bukvalno sede na centru i rezultat je opet isti jer kad igraju ne znaju gde su niti se trude ili prosto ih ne zanima ili ne umeju, onda nema ni odbrane ni sredine. Nisu ni ostali bolji na žalost, nego su mi ova dvojica sinoć baš parala oči. Birmančević i Samardzić bi bili bolji ali šta vredi kad neki MORAJU po svaku cenu da igraju a i da uvede Birm i Samardz otpočetka, ne ume selektor da sve to "poslaže" i da se zna ko i gde i šta igra. Tako da, ništa, tj na žalost, volie bih da grešim, ali ništa se neće promeniti u igri ni u Nemačkoj, prosto mi NEMAMO kvalitetne igrače koji bi, ako ništa drugo, bar ispunjavali svoje zadatke i naravno trčali koliko je potrebno.
G

GLADAN NAROD

pre 4 meseca

Koliko ono miliona koštaju selektor i stručni štab?
Z

Zali Boze

pre 4 meseca

Sto smo Andori zauzeli mesto na EP.
E

Eseks

pre 4 meseca

Ne moze se suditi formaciji sa 4 nazad ako nemas bekove u toj liniji.Zivkovic je bio najgori i posle kad smo presli na 3 stopera i dva bocna..Gotivim zileta i mislim da je solidan igrac ali negde na mestu gde je igrao Tadic..On je trebalo da bude prirodna zamena Tadicu a ovaj da bude dzoker i da igra zadnjih 20 min .Desnog spoljnog morao je igrati Lazovic koji nije ni pozvan...
P

PromajaSvuda

pre 4 meseca

Piksi je sa reprezentacijom napravio cirkus tj.kao modni trendovi sezone svih godisnjih doba. Osim je napravio imao xxx yveyda klupskih igraca,ali nisu videli reprezentaciju ili jako malo. Znalo se sta je TIM i ko cini tim,koji profili igraca. Mi prvo nemamo terijere napadace da stiscu odbranu protivnika i vrate se bar do centra, a srednji red je salalala i neodgovoran,da ona tanka ionako odbrana povija se i trpi. Nama na svakoj utakmici protivnici izlecu vise puta sami pred golmanom sto nigde nema vise. On prica ne ide sa 4 u odbrani,itekako ide,ali da se zna da half ne moze igrati beka i obrnuto. Ja jesam Zvezdas,ali sa Tumbom smo igrali i bolje i lepse i odgovornije. Sergej vise nije za reprezentaciju,a ni Vlahovic i Mitrovic nikako u tandemu.
L

Lady

pre 4 meseca

Hahahhaha pa da bi igrao 442 moras da imas dva beka (BEKA!!??) a ne da ti stoperi igraju bekove, a zadnji vezni, koji je pri tom toliko spor, igra stopera !? Cudi me da nije probao sa Spajic, Gudelj, Mijailovic, Pavkovic ...Odbrana nam je, realno krimi, mozemo mi da se palimo, kao Erakovic, Spajic, Veljkovic, ovaj onaj...da su toliko dobri koliko se nas narod pali sad bi bili u ekipama iz top 5 liga koje se bore za sam vrh...Bekovi!? misaona imenica...Posle Baneta i Kolarova, koji su pri tom poprilicno dobro igrali i stopere, mrtvo more. Vezni koji ce da gura loptu unapred...sta je to? Trebao bi da je to SMS ali avaj... Tako da, sam plasman je za nas finale, a do nekog malo veceg uspeha tesko. Gledajte pre 20 god Austiju, Svajcarsku, Madjarsku itd....svi su nas oni presisali ...
P

Pobeda je resenje

pre 4 meseca

Kosta Nedeljković ili Milan Gajić su trebali odnosno morali da se nadju na spisku.Inace navijac sam Napredka iz Aleksinca i Partizana da ne bude zabune ali nemam nista protiv da u reprezentaciji Srbije igraju svih 11 igraca koji igraju u Zvezdi ili su igrali u Zvezdi ako ce Srbija imati pozitivne rezultate i pobedjivati.Sportski pozdrav.
J

Joe Black

pre 4 meseca

Vratite Muslina, procicemo grupe s njim.sigurno!!
N

Nenad1246

pre 4 meseca

Pa mogao je da stavi na bekove rezervne golmane kad već nisu igrali i da kaže da nije to to. Pa normalno da nije kad ti bekove nisu igrali bekove,a štopera ti igra zadnji vezni koji uz to pojma nema i van treninga je.
V

Vidal

pre 4 meseca

Nije mi jasno kako kod vas u repki neki karakterni igraci koji igraju srcem ne uzmu stvari u svoje ruke. Mitar i Tadic da dignu pobunu u svlacionici i da kazu da nece da ucestuju u ovom cirkusu sa 4 stopera. Pa covjek na spisku od 26 igraca ima jednog beka, ko tu koga zajebava. Pitam se jel on to radi namjerno ili sta? Igraci nek se homogeniziraju ako su tu zbog drzave i repke i nek potjeraju trenera. U stozer dovedu Vidica, Matica, Subotica i jos neke kojima je stalo do svetog dresa. Meni je ovo kao hrvatu tesko gledat a mogu zamislit kako je tek vama. Nek Vam je sa srecom sa ovim klaunima u savezu i strucnom stozeru.
A

Ambrozini

pre 4 meseca

Da zanemarimo Piksija i njegovo neznanje, kojeg bi beka ti zvao? Rodica ? :D
V

Vidal

pre 4 meseca

Ako nemam bekove iz Lige 5 onda zovem beka iz Javora ili TSCa. Bitno da je brk i da mu je to primarna pozicija, da ima kretnje i navike koje ima svaki bek. Pa Dalic je stavio Strinica na beka i momak je odradio poso i zaigro u finalu SP. Ne treba biti mnogo inteligentan da shvatis da ti je bilokoji bek iz prve Srpske lige bolje rijesenje od stopera na beku.
G

Gostyyy

pre 4 meseca

Nije problem 4-4-2. Nije problem ni 3-5-2. Problem su dve stvari. Jedna je ta sto nemamo plan ni ideju igre, sto je do trenera, a druga ta sto ne zna da izabere igrace za tu formaciju. Zapravo ima i treca. On kao "eksperimentise" a onda nakon 20 minuta odustaje od toga sto je hteo da proba jer "ne ide". Protiv Rusa je probao sa bekovima, imali smo maler da je sudija preterao i dao crveni, i nismo mogli da vidimo kako to funkcionise. Sinoc je glumio Gvardiolu i stavio 4 stopera pozadi. Niti su nasi stoperi kalibar za Siti, niti je Piksi Pep, to je bio "mali" problem. Treba mi bar pola sata da objasnim da treba da igramo 3-5-2, i da odredjeni igraci treba da budu na odredjenim pozicijama.
t

tuzno

pre 4 meseca

Ne verujem koliko covek ne zna nista o fudbalu, mozda pre 20,30 godina i nesto, ali ga je pregazilo vreme, niti ume da se prilagodi tempu, protivniku, formaciji... Nije za komentarisanje postava i izabrani igraci
-

- LOVA od UEFE -

pre 4 meseca

Zašto su pozvana sad već trojica iz Zvezde a niko iz Partizana? Spajić i Mijailović, uz dužno poštovanje, u reprezentaciji pre Erakovića/Simića i Belića/Grujića? Golman Jovanović posle ovakve sezone da nije u reprezentaciji?
H

Harakiri

pre 4 meseca

Ovaj tim je skup dijelom prosjecnih igraca, dijelom kvalitetnih koji su se u medjuvremenu penzionisali u S.Arabiji. Koju god formaciju da postavi, ne postoji repka na EP protiv koje mogu biti favoriti.
O

Obi Mikel

pre 4 meseca

Gde igraju igrači Rumunije? Ista bi nas razvalila, igraju strašan fudbal momci, maksimalno organizovano i svako zna šta radi. Ovo kod nas trećina igrača igra na pozicijima na kojima nikad nije igrala, nešto kao Zvezda kod Bahara
i

ivangaryy

pre 4 meseca

da majstore ali si stavio stopera da ti igraju bekove i stavio si lika koji je vezni da igra stopera smesan si obrukacemo se i na EVROPSKOM
P

Penzioner

pre 4 meseca

Decace maleni, treba komentarisati, cak je i pozeljno ali ne treba biti smesan kao selektor. Pre komentara proveri na kojoj poziciji u Sevilji igra Gudelj. Pa igra na poziciji stopera, brate jbg, smesan si...
Z

Zoran 91

pre 4 meseca

Mozda je pogrešio sa izborom igrača na tu formaciju, trebali su igrati u toj formaciji sa četvoricom pozadi Vlahovic, Tadić, Mitrovic, SMS, bilo bi bolje. Valjda se sa četvoricom u liniji igra sa dva stopera i dva krštena beka a ne 4 stopera od toga neki nisu to igrali u životu.
Т

Тульский

pre 4 meseca

Ако ништа, Пикси нас је бар ујединио. Делије, Гробари, Фирмаши, Земунци, Дивља телад итд, свима уништена воља за гледањем репрезентације. Кад смо примили и други гол синоћ, било ми је драго на неки начин, надао сам се потопу као у Русији. Не знам, можда је само до мене... Можда је све дио тактике да изгледамо што јадније пред ЕП, а онда покидамо и освојимо првенство. :)
H

Herakle

pre 4 meseca

Dokle vise sa eksperimentima? Pixi nema hrabrosti da neke igrace ostavi na klupi kao npr Tadic. Tadic je za poslednjih 20min eventualno da uspori tempo, da zadrzi loptu, stogle su ga godine. Tim za Euro u formaciji 3-5-1 Vanja - Milenkovic (CB), Pavlovic (CB), Veljkovic(CB) - Gudelj (DM), Lukic (DM)(Maksimovic), - Kostic (LW), Sergej (Samardzic) (CM), Birmancevic (Zivkovic) (RW) - Mitrovic (Vlahovic) (CF).
G

Gost123...

pre 4 meseca

E vidiš, to nije loša ideja i to je možda i najjači sastav po imenima koji imamo. Tadić na klupi ili ne, može da se razmatra. Ali postavi stvari ovako: Pavlović je srčan i borben, ali na svakoj utakmici ima bar jedan kiks za gol šansu protivnika, sličan je i Milenković, kao i Veljković, sva trojica su nas u poslednjih par godina direktno koštali primljenih golova. Kostić ima 32 godine, a jedva da je šta igrao u Juventusu ove godine, Lukića svi pljujemo već neko vreme jer prosto ne pokazuje ništa na terenu, ni loš ni dobar, samo ga nema, SMS u arabiji, to mu je i nivo, Mitrović dobar centarfor za drugu ligu Engleske, solidan u Arabiji, Samardžić je stvarno talenat, ali čak ni on ne nosi igru svog kluba, u reprezentaciji kao i Lukić, prosto se ne vidi. Mi prosto imamo selektora na nivou igrača i igrače na nivou selektora i to je to... To je naš nivo. Jedno - dva imena tamo - ovamo ništa neće promeniti. Mi imamo igru koju imamo i ona jeste na nivou igrača koje imamo.
H

Herakle

pre 4 meseca

@Gost123 Upravo tako. Imamo iedan osrednji tim da lazemo druga evropska liga maksimalno. Sve ispod blamaze i prolazak grupe je sjajan rezultat. Kao sto si naveo , gde igraju nasi igraci, to su osrednji klubovi evo redom u ovoj postavi koju sam naveo pa pogledajte koji je to rang timova. Torino - Salzbirg, Verder, Fiorentina - Sevilja Fulam - Juventus, Sparta Prag (Paok) , Arabija (Udineze) - Arabija (Juventus). Treba da igraju najbolji pa sta bude. Nemamo igrace u prvih 11 u Interu, Milanu, Romi, Laziu, Bayernu, Dortmundu, Bayeru Studgartu, Lajpzigu, Realu, Barsi, Atletiku, Viljarealu, Celziju, Mancesteru, Arsenalu, Totenhemu, Aston Vili, Portu Benfici, Sportingu, Bragi, Marseju, Renu, Lilu, PsG Minaku, Brizu Ajaxu , Fejnordu Psv-u, itd itd. Nema nas bi u slabijim timovima od ovih mnogo...treba da shvatimo realnost. Podrzimo momke i selektor samo da igra ono ato moze i za sta ima igrace, srcano, posteno i to je to.
l

lawrenca del arabia

pre 4 meseca

1 sut u okvir 1 gol. majstori!
V

VREME ZA PROMENE

pre 4 meseca

Paunović bukvalno sad da preuzme tim, mislim da bi barem igrali 1/4-finale.
C

Cer

pre 4 meseca

Jes vala posto ima nevidjene rezultate kao trener seniora. Nema odakle ga nisu oterali.
M

Mika iz Trstenika

pre 4 meseca

Hahaha cuj ti njega sta on napisa bar cetvrtfinale, pa ne bi nam anceloti dosao na klupu, a i svakako nam je ekipa prosek nevezano za trenera
J

Jöle 39

pre 4 meseca

Kako nekom normalnom treneru može da padne na pamet da zove antitalente poput Mijailovića i Spajića i još da se nada nečemu sa njima.
D

Da baš

pre 4 meseca

to i da zove Birmančevića i sporog Milenkovića.
c

cccc

pre 4 meseca

Prijatelju ja ti garantujem da bi Spajic na stoperu svojoj prirodnoj poziciji i Mijailovic na zadnjem veznom pružili više od bilo kojog konkurenta. Ja lično da sam igrač rekao bi treneru ili moja osnovna pozicija ili me nemoj stavljati u tim. Od tih siljenja nema niko koristi. Izuzetak su igrači koji mogu pokriti par pozicija ali njih je malo.
a

aman za aman

pre 4 meseca

Piksi apsolutno nije dorastao mestu selektora reprezentacije ali mislim da za ovaj haos nije kriv?! Jednostavno je...mi nemamo kvalitetne igrace.Tacka.U takvom hendikepu on podseca na radnika koji radi visoku fasadu a nema skelu ni merdevine.
O

Obi Mikel

pre 4 meseca

Nema ni Rumunija kvalitetne igrače, na papiru 3 puta slabije od naše reprezentacije al igraju odličan fudbal, organizovan i svako zna šta radi na terenu. Što pre oterati Piksija
M

Munginjo

pre 4 meseca

Igramo onoliko dobro kolika nam je podrska, a ovde sve zluradi komentari neostvarenih selektora...
M

Mujagic

pre 4 meseca

Pa kako majstore da igras to sa 4 stopera nazad, sta da ocekujes - uzmi dva beka i dva stopera i ne pametuj, naravno da moze da se igra ova formacija sa pravim igracima (a imamo ih, samo ovaj slepac nece da ih vidi)…neshvatljivo mi je ovo sto radi
R

Realnoo

pre 4 meseca

Odbrana snosi deo krivicegdenamje vezni red prosečni igrači načelu sa sms trebanam igrač tipa Matić Milivojević
D

Dule Vujosevic Salalalala

pre 4 meseca

Sto bi reko Muta Nikolic- 'Sve je ovo NORMALNO".... Preti nam blamaza i katastrofa na EP-u.... Nemamo selektora, nemamo Savez normalan... Sportski Pozdrav.....
C

Cmoljo

pre 4 meseca

Ima Srbija bekove.. ne vrhunske ali ima. Mit je da nema. Ima po 2 sa obe strane. Prosječni su, al bolje i takvi nego nikakvi. Imas desno oporavljenog Kostu Nedeljkovica i Milana Gajica, a lijevo Aleksu Terzica, koji je, manje vise, standardan u Red Bulu Salzburgu, ekipi koja je na nivou Liga 5 i Filipa Mladenovica.Također, i mali Simić iz Milana pored stopera igra, i to vrlo korektno, desnog beka. Ovako, neznalica gura na te pozicije stopere i onda, u stilu "jesam vam rekao", sa visinee izjavljuje "nije to to". Ovo je sve grozno i negledljivo. Postoji realna opasnost da doživimo najveću sramotu koju je ikad neka reprezentacija doživjela na velikim takmičenjima. Ovaj koncept i izbor igrača su recept za tako nesto, a mogla se povesti, vjerovatno ne bolja, ali bar izbalansiranija ekipa sto je često razlika između sramote i korektnog nastupa. Lijepo me strah da nam Englezi ne utrpaju 8 do 10 komada, Danci jedno 4 do 6,a I Slo će te mlatnut na sistem i organizaciju, jer oni imaju ozbiljnog i razumnog čovjeka na klupi.
M

Manche

pre 4 meseca

Radomir Antic se okrece u grobu kad vidimo sta radi Piksi.
2

2010

pre 4 meseca

namestio sve meceve u grupi na SP, sta ima on da se okrece
Г

Гос'

pre 4 meseca

Капут смо ми одавно дал с тобом ил без тебе. Ништа лично против човјека, капа доље за играчку каријеру. Ка тренер једна велика 0. Не могу да вјерујем да лик не види/не зна толико. Прво 3-5-2 никако не можемо да играмо из више разлога. Спори смо, нисмо атлете, немамо фул бекове пр. Дани алвеш, а крила немају те дефанзивне карактеристике. Задњи везни (Лукић и Гудељ) спори и високи не могу да коригују, па стално се негдје касни и примају исти голови.. 4-4-2 може ал с два штопера и два бека, а не да гураш Спајића и Павловића на бок који не могу да се понављају горе, и немају офанзиву за игру 2на2, по боку. По мени Ерак ил Недељковић на десног бека, а лијево ако већ немамо могли да се искористе Родић/Урошевић. Ил већ Мићко ако ганје већ звао с 30+
N

Nick123

pre 4 meseca

da stavi Gobelju i Uroševića ličilo bi na nešto ,ovako katastrofa
M

MegaBot

pre 4 meseca

4-4-2 formacija je osnova fudbala i u ofanzivi i defanzivi koja se uči od kada prohodaš i tu bi trebalo da se vrati naša reprezentacija pošto se ne poznaju izgleda ali formacija 4-4-2 sa 4 štopera je novina
N

Nemanja8989

pre 4 meseca

Tek kada bude Piksi kaput sa klupe tada ce biti rezulatata,do tada,ni formacija ni nista nece pomoci.
8

8

pre 4 meseca

4-4-2 do Beograda
@

@4-4-2

pre 4 meseca

Vidi sta sam ti uradio od cerke (reprezentacije) mama :)
4

40+

pre 4 meseca

KAKAV PRODAVAC MAGLE KAO I MNOGI U OVOJ DRZAVI,A MISLIO SAM DA MOZE NESTO NAPRAVITI OD NAS,,ALI MI NISMO REALNI,,MOZDA SMO TEK 3,A MOZDA I 4 ESALON FUDBALA U EVROPI,,JEDNOSTAVNO NEMAMO KVALITET,,
M

Mile led

pre 4 meseca

Ovaj je za*ebao i Krstajića
U

Urke17

pre 4 meseca

Ne zna se ko je veci dunster, vi "novinari" Mozzarta ili Piksi. Ono sinoc nije bilo 4-4-2, ono sinoc nije bila "formacija", ili "sistem", ono je anarhija, tj. odsustvo sistema.
v

vroom

pre 4 meseca

Pixi kaputt, a ne formacija....
G

GDE SU OSTAVKE?

pre 4 meseca

Nakon sramnih rezultata na SP, pa izdanja protiv Bugara, Mađara i Rusa, zamalo da se izvuče remi s Austrijom (koja je igrala bez najboljih igrača). Zašto Džajić, Nedimović i selektor Stojković ne podnesu ostavke?
a

arroyo

pre 4 meseca

zato što igramo svetsko i eruopsko gradimo stadione i sve nam super ide, u drugim zemljama sport gledaš ovde ga voliš i ostalo maloumno botovanje

Bojank91

pre 4 meseca

Hteo da pripremi Spajića na trku sa Fodenom. Zamisli staviš klasičnog štopera na krilo i kažeš začuđeno - jbg ipak ne ide. Nije tu ni samo do defanzive. Zar Spajić treba da odigrava duple pasove u završnoj trećini terena i da centrira? Nemam ništa protiv momka, odličam je štoper ali isto tako znam da bi bio užasan i kao napadač i kao golman. Mada, kod Piksija se nikad ne zna. Možda spusti Vlahovića na zadnjeg veznog. Pravi nas budalama izgleda
4

421

pre 4 meseca

Opusteno momci. Nama su ocekivanja odavno na nuli. Fascinatno je da smo mi progresivno sve gori i gori. Apsolutno niti jedan element igre nismo poboljsali od kvalifikacija za SP. Pavlovicu na odbrani svaka cast ali kad krene da dribla ispred protivnickog sesnaesterca dodje mi da pojedem oci.
A

Avangardista 543

pre 4 meseca

Naravno da smo gori i gori kada za reprezentaciju godinama unazad igraju samo igraci BG blizanaca.
N

NIKADA NECU

pre 4 meseca

Oprostiti Lazovicu gol protiv Bugara koji nas je odveo na EP. Ako moze odkazati EP da nas nebruka ovaj kolektiv.
n

nadrealnooo

pre 4 meseca

Ovde se pise kao da smo mi Brazil u najmanju ruku ,pa smo nekad imali neku igru,sistem,formaciju...35 godina pratim fudbal,zadnjih 30 godina sam pogledao svaki mec reprezentacije i mi nikad ali nikad nismo imali sistem igre koji je baziran na nekom dobrom radu nekog selektora, trenera...Nasa igra apsolutno zavisi od dobrog dana kvalitetnih pojedinaca i to je to, i ne kapiram zasto se zamlacujemo? Prolazak grupe na Euru ce biti veliki veliki uspeh,a na jedan mec u osminifinala je sve moguce,pa i da se dokopamo cetvrtfinala!Ali to ce opet biti rezultat individualnosti,nikako nekog sistemskog rada. Tako da dodje Pep Gvardiola mi bi igrali isto,i ne znam sto se zavaravamo...Srdacan pozdrav. I naravno podrska za Srbiju pa taman da je trener ne znam ko.
a

auu

pre 4 meseca

O kakvoj osmini finala i cetvrtfinalu ti pricas? Nije ti dobro.
G

Gost123...

pre 4 meseca

U većem delu tvog komentara se slažem sa tobom i mahom si u pravu. Ali taj sistem koji mi nemamo bi morao da bude postavljen od saveza, ne samo od selektora, a to onda znači bez upliva menadžera kod pravljenja spiska, bez biranja igrača po ključu Zvezda - Partizan... Jedeni trenuci kad se video uticaj selektora su kvalifikacije pod Petkovićem (1 primljen gol, u Madridu) i kvalifikacije sa Antićem (prvi u grupi ispred Francuske). Ali čak ni oni nisu uspeli u borbi protiv svih, da zadrže autoritet nad igračima i na prvenstvu i da spreče uticaje i mešetarenje. Petković je još imao i problem raspada države, povlačenje Crnogoraca pre prvenstva, a onda i sudare sujeta Vidića, Kežmana, Ljuboje...
n

nadrealnooo

pre 4 meseca

O kojoj osmini pricam? Pa valjda je realno da pobedimo Sloveniju i odemo u osminu,koliko god losi bili ,to je valjda realno. Jer ta pobeda vodi u osminu. Koliko ja pratim i znam sistem takmicenja na euru 3 boda ce biti dovoljna da de prodje grupa...
1

1/1

pre 4 meseca

Bata Djora doba zlog
P

Paulo

pre 4 meseca

Sa ovakvim selektorom obrni okreni svako je kaput
S

Scaloneta

pre 4 meseca

Ne menja se formacija 10 dana pred početak prvenstva. Igraj onako kako si igrao u kvalifikacijama, pa posle prvenstva probaj razne formacije i nove fudbalere.
4

451

pre 4 meseca

Jos Selektor u prvom osnovne,ako hoce nesto o taktici i formaciji nek ide uciti Kod Murinja,Ranijerija,Lipia,Lj.Petrovica,zelen je i za kineski fudbal...
M

Minhen

pre 4 meseca

Piksi očigledno ne vidi ono što vidi i slepac. Živković ne može da igra beka, jer nikad nije igrao. Nemanja lopta u nazad Maksimović ne može da igra ništa jer nikad ništa u karijeri nije uradio, nikada nije rešio nijednu utakmicu golom ili asistencijom, nema pojma, ni srca ni dribling ni ništa. Igra se sa bekovima, pozovi iz Zvezde, Partizana bilo odakle dva beka i to je to. Imaćeš Živkovića koji će da napada kao osica a pozadi neće biti promaje. SMS ne sme da igra u napadu jer nema potrebe, samo pravi gužvu napadačima a spor je kao puž i mora da je pozadi, jedino može napred poslednjih 15 minuta ako se juri rezultat, pa svi u napad. Eto ove 3 stvari kad bi promenio Srbija bi igrala daleko bolji fudbal al ti si slepac i neznalica i nisi ni za reprezentaciju Andore

bez_EU4ije

pre 4 meseca

Nije sporno to što Kixi isprobava bunker sa 4 štopera: i Real je igrao bunker protiv Cityja. Sporno je što to radi 10 dana pred početak EURA. #dunsterKixi
A

Asad

pre 4 meseca

Mi u Njemačku šaljemo kombinaciju BB Show-a i Kursadžija, raduj se Evropo stiže cirkus!
P

Peki30

pre 4 meseca

Kiksi, da se ne ljubimo...
d

dio

pre 4 meseca

kako promenismo grb nijednu utakmicu nismo odigrali kako treba, kao da smo zaboravili da igramo fudbal

Sliks17

pre 4 meseca

A da probate jednom da imate desnog beka pa bi mozda to I uspelo
t

tenkista

pre 4 meseca

Nisu laka vremena, makar neko može da nas zasmejava
z

zombiii

pre 4 meseca

kad se igra sa 4 u zadnjoj liniji uvek bude 2 beka i 2 stopera, a ne 4 stopera. piksi je izgubio kontrolu nad timom i igrom.
P

PDK

pre 4 meseca

Upravo, nije do formacije vec onog ko je postavlja...
D

Dušanrsrs

pre 4 meseca

Dobro je znati da imamo formaciju
S

SUNĐER BOB

pre 4 meseca

Obozavao sam ga kao fudbalera, ali kao trenera ne mogu da ga smislim, sto zbog sendvicarskih izjava sto jer je njegov kvalitet upitan i za fk Žarkovo...
K

Kendisport

pre 4 meseca

Najjace mi je sto se u reprezentaciji i javnosti stvara sliika da smo mi drugo poluvreme juce bili dobri i bolji od Austrije? Kao prvo to nije tacno, Austrija je imala cist zicer i dve ogromne kontre koje su uprskali, dok mi nismo stvorili sansu u drugom poluvremenu. Samo je prvo poluvreme bilo toliko ocajno da gore od toga nije moglo, pa kao drugo poluvreme izgleda bolje. Ne nije bilo dobro ni to, samo je bilo manje ocajno.
L

Luka muka

pre 4 meseca

A dobro Pikseta je mlad,perspektivan stručnjak i ovo mu je tek početak jos uvek se upoznaje sa igračima,ima vremena samo polako biće to dobro sve :)))
Ž

Žmobođ

pre 4 meseca

Pa da ti štoper ne igra beka možda bi nešto i bilo, takođe da ti ne radiš svoj posao preko one stvari možda bi nešto i bilo.
H

Heey

pre 4 meseca

Jedini trener na svetu koji igra sa 4 pozadi bez beka i sa jednim zadnjim veznim. Pikseta genija. Ma kakav ancelotti ili pep, ti si nas pravi i jedini. Svaka cast legendo
J

Ja bih rekao

pre 4 meseca

Da kaputt kazu rusi a ne njemci.
J

Ja bih rekao

pre 4 meseca

da ti ne znas ni ruski ni nemacki
Z

Zmagole

pre 4 meseca

Kiksi kaputt! Ko jos isprobava sistem na 10ak dana do prvenstva? Sada se isprobavaju takticki detalji, finese, prekidi, a ne ceo sistem! Tuga ko nas vodi, ali tuga
S

Slanina

pre 4 meseca

Biti arogantan i neznalica, vrlo losa kombinacija.
D

Dzi

pre 4 meseca

Najcesca kombinacija te dve vrste ruznog ponasanja
n

nedime bruko

pre 4 meseca

Zamisli ti koliko smo mi jadni kada 8 dana pre pocetka Evropskog prvenstva, mi i dalje pricamo u kojoj formaciji treba da igramo. I nas "selektor" samo ponavlja, bicemo pravi u Nemackoj. Na cemu li zasniva optimizam taj covek? Ne zna gde je levo. Sastav od sinoc ne bi pobedio ni Maltu. Dajte mu ugovor jos 15 godina.
F

Florence

pre 4 meseca

Pa mozda bi i valjala 4-4-2 da je Nedeljkovic igrao desno, a tipa Mladenovic ili Terzic levo...normalno da ne ide kad stoperi igraju bekove....
M

Moooozda

pre 4 meseca

...Te uverilo da to nije to, jer od 4 defanzivca, u liniji, sa 2 beka, nijedan nije bek?! Ne znam, samo razmisljam naglas... 🤔
m

miile

pre 4 meseca

slika govori više od reči
Н

Никола Р

pre 4 meseca

МИ УСТВАРИ НИСМО СВЕСНИ КОЛИКО ОВАЈ ЧОВЕК УСТВАРИ НЕМА ПОЈМА.
G

Gon

pre 4 meseca

Verujem da je 98% ljudi svesno toga. Ali ne mozes mu nista, politicka linija. Trpimo, kao i za sve ostalo u ovoj zemlji.