1697. Humanitarni tiket u podne: MARKO BAĆOVIĆ tipuje za porodicu Jeremić iz Novog Sada

Vreme čitanja: 4min | ned. 31.01.21. | 10:14

Naš glumac u Bergamu očekuje četiri plus

Poslednjih meseci i godina šira publika uživala je posmatrajući glumca Marka Baćovića u sjajnim ostvarenjima poput serija “Državni službenik”, “Tajkun”, “Čizmaši”, “Šešir profesora Koste Vujića”…Tu su uloge u filmovima “Šavovi”, “Kralj Petar I”, “Mali Budo”…Kao član JDP igrao je, od 1986. godine, u mnogobrojnim predstavama kao što su “Mesec dana na selu”, “U lovu na bubašvabe”, “Valjevska bolnica”…Posebno se seća uloge u predstavi “ Pozorišne iluzije” jer je na sceni bio sa velikom umetnicom Mirom Furlan koja nas je nedavno napustila.

Glumac Marko Baćović će danas za Vas, Mozzart, a pre svega za porodicu Jeremić iz Novog Sada, u humanitarne svrhe  sastaviti plemeniti listić.

Izabrane vesti

Naš glumac je trenirao košarku u tadašnjoj košarkaškom klubu “Akademik Titograd” koji se kasnije fuzionisao sa KK Budućnost iz Podgorice. U dobrotvorno tipovanje startuje sa Ostrva, ČELSI – BARNLI. Plavci imaju suficit od osam bodova u odnosu na goste koji imaju poslednje tri pobede. Čelsi ima trijumf, pa remi bez golova, sa Vukovima. Statistika je na strani domaćih, 9:3:2, kao i najubedljivija pobeda sa 4:0.

“Da probam sa kombinacijom iz jedan u jedan, uz dva plus”.

Član JDP voleo je Krešimira Ćosića, Zorana Moku Slavnića, Dražena Praju Dalipagića, Dragana Kićanovića, Mirzu Delibašića…Sada nas vodi u Seriju “A”, ATALANTA – LACIO. Neboplavni imaju bolji skor, 14:11:21 i ubedljivu pobedu sa 5:1. Međutim, Atalanti su pripala poslednja tri okršaja sa Rimljanima. Rivale dele dva boda, gosti imaju veće kadrovske probleme i poslednji poraz od Atalante sa 3:2. Domaći su u seriji od 14 utakmica bez poraza.

“Pokušaću sa četiri plus”.

Od utakmica koje su se Baćoviću urezale u sećanje  svakako najbolje pamti epski meč sa SAD, košarkaškim drim timom, koji su naši reprezentativci dobili. Sledeća odrednica na tiketu je Bundesliga, VOLFSBURG – FRAJBURG. Gosti sa deficitom od pet bodova ulaze u duel i bez četvorice igrača. Domaći nisu izgubili na poslednje četiri utakmice, Frajburg na dve. Poslednja dva okršaja okončana su bez pobednika.

"UG 3+”.  

Marko na prvo mesto svojih prioriteta stavlja cilj da bude čovek, pa potom sve ostalo. Naravno, smatra da se moramo boriti, ne odustajati, slediti svoje snove…Jedna od želja je da uz pomoć MOZZARTA pomogne porodici Jeremić iz Novog Sada. Marina Jeremić ima cerebralnu paralizu od rođenja, a njen suprug Vladimir nije zaposlen jer vodi brigu o njoj, kao i o njihovo dvoje dece, Zoranu od osam godina i o malom Robertu od osam meseci. Da bi tiket “prošao” potrebno je da BARSELONA pobedi BILBAO. Barsa ima 13 bodova više od Atletika i jednom je izgubila na poslednjih 13 utakmica, upravo od gostujućeg sastava. Istorija je na strani domaćih, 44:14:12, uz najubedljiviji trijumf sa 7:0.

“Jedinica”.  

Vas i našeg plemenitog gosta upoznajemo sa društveno odgovornim poslovanjem kompanije Mozzart.

MOZZART je u akciji “Sto terena za jednu igru” obnovio i svečano otvorio tačno 85. košarkaških terena. U naselju “Stepa Stepanović” otvoren je renovirani teren “Željko Rebrača”. U Zemunu “Novica Veličković”. Na otvaranju čačanskog Želovog terena svečanost su uveličali Duda Ivković, Dragan Kićanović, Željko Obradović…

Bili smo i generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu, generalni sponzori KK Borac. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige. Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan…U akciji “Novi dresovi za nove šampione” doniramo sportsku opremu, svojevremeno smo donirali inkubatore našim porodilištima.

Mozzart je donirao deset najsavremenijih respiratora za ukupnih 200.000 evra. Izdvojena su sredstva za pomoć bolnicama 150.000 i penzionerima, 100.000 evra. Poslednje akcije su donacije svežeg voća i vitaminskih sokova, 40 tona, za naše preopterećene zdravstvene radnike kao i donacije kreveta za intenzivnu negu.

 Podsećamo na MOZZART – ove plemenite kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima od preko 100.000, 00 dinara.To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević, Slavoljub Krnjinac, Mirko Milikić, Mladen Krstajić, Vanja Savić, Vladimir Lučić, Danilo Nikolić, Olja Lević, Milovan Ćirković, Danilo Anđušić i Zoran Moka Slavnić.

Za UDUS, uz pomoć naših poznatih glumaca i predstave “Balkanski špijun”, Mozzart je obezbedio tri i po miliona dinara.

Podsetimo da trenutna donirana suma kompanije MOZZART, samo u Humanitarnom tiketu u podne, iznosi 18.161.484, 00 dinara.

MOZZART – ov 843. učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Ne smemo zaboraviti ni na kompanijske donacije koje su otišle u BiH.    

Obaveštenje važno za Republiku Srpsku! 

Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran za Udruženje roditelja i prijatelja dece sa poteškoćama u razvoju “Vedar osmeh”, Bileća. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

Piše: Đurđe MEČANIN/Miloš MILIĆ

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiket

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara