""
""

Zvezdina perjanica savetuje Vijeiru: Budi spreman na „tuču“ i sitne prekršaje, a onda odgovori na pravi način!

Vreme čitanja: 2min | čet. 25.02.16. | 08:51

"Momak je znalac što je potvrdio jesenas sa dva prelepa pogotka. Izgleda da je posebno inspirisan za velike mečeve. Vijeira i Grujić mogu da uzvrate udarac Partizanu", rekao je Perica Ognjenović

Nekadašnji as Crvene zvezde Perica Ognjenović dobro zna kako se igra i pobeđuje u večitim derbijima. U njegovo vreme u derbi se izlazilo spuštenog garda, tražila se pobeda i gol više u mreži rivala.

Izabrane vesti

Baš takav savet u razgovoru za dnevni list Sport igračima Crvene zvezde za subotnji 150. večiti derbi i daje nekadašnji prvotimac Reala iz Madrida.
"Napad od starta. I nema potrebe da se nešto čuva ili menja stil koji je prepoznatljiv. Ovo ne podrazumeva da pozadinci krenu grlom u jagode već da vezisti presingom pritisnu Partizan. Kada se lopta izgubi, ne sme da se dozvoli protivniku da brzo uđe u završnicu", rekao je Ognjenović za Sport.

Objektivno gledano Zvezda je u blagoj prednosti pred naredni okršaj.
"Svaki meč je priča za sebe sa mnogo iskušenja i zamki. Teško je posle samo jednog odigranog meča proceniti realne mogućnosti, ali svakako je logično da početnu prednost ima Crvena zvezda. Nastavili su uspešan niz i svakako im bodovna prednost donosi samo mir u pripremi za spektakl".

Ugo Vijeira je u bio junak prošlog derbija, može li lukavi Portugalac da zablista i u Humskoj?
"Momak je znalac što je potvrdio jesenas sa dva prelepa pogotka. Izgleda da je posebno inspirisan za velike mečeve. Njega svakako čekaju udvajanja, sitni prekršaji... Mora da bude spreman za "tuču" i da kada ima priliku reaguje na pravi način. Vijeira i Grujić mogu da uzvrate udarac Partizanu", rekao je između ostalog Ognjenović.

(FOTO: MN Press, Star Sport)


tagovi

Ugo VijeiraSuperligaSrbijaPerica OgnjenovićFK PartizanFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara