"DOKTOR U NAPADU"
"DOKTOR U NAPADU"

Više stvarno nije fer - Harden odigrao još jednu nestvarnu partiju, Taj Loson sam razbio Lejkerse (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 11.02.15. | 08:55

Bradonja pomera granice ove sezone, partija protiv Finiksa jedna od najboljih ove sezone

DOKTOR U NAPADUNema Dvajta Hauarda, nema problema! Džejms Harden je protiv Finiks Sansa pokazao da može sve sam. Upisao je 40 poena, od čega čak 20 u četvrtoj četvrtini kada je Hjuston i prelomio utakmicu u svoju korist, uz 12 skokova i devet asistencija i još jednom pokazao zašto je glavni kandidat za priznanje najkorisnijeg igrača NBA lige.

Pistonsi su zgromili Hornetse usred Šarlota sa čak 28 poena razlike. Greg Monro je predvodio Detroit sa 23 poena i 12 skokova, Detroit koji se tako još više približio plej-ofu. Otkako je Džoš Smit otpušten, Pistonsi igraju kao preporođeni, pa ako ovako nastave, možemo ih očekivati u plej-ofu ove sezone.

Izabrane vesti

Najzanimljiviji meč večeri igrali su u Arizoni, tačnije u Finiksu, domaći Sansi i Hjuston Roketsi. Džejms Harden je do četvrte četvrtine igrao svoju klasičnu ol-araund partiju, a onda u poslednjem periodu odlučio da reši utakmicu. U poslednjem periodu je ubacio 20 poena, i tako završio na koti 40, za novu, 36. pobedu Hjustona.

Očekivali smo laganu pobedu Čikaga protiv konfuznih Sakramento Kingsa, što se na kraju i desilo. Čikago je dobio meč sa 28 poena razlike uz još jednu odličnu partiju Pau Gasola koji je spakovao 26 poena i uhvatio 16 skokova.

Memfis Grizlisi su dobili Bruklin takoreći sa pola gasa. Najtvrđa ekipa u ligi je ponovo spustila protivnika ispod granice od 90 poena, a predvođeni Zekom Rendolfom, Grizlisi su slavili laganu 39. pobedu.

Denver Nagetsi su pregazili prežaljene Lejkerse u Stejpls Centru. Taj Loson je odigrao jednu od najboljih partija ove sezone i sa ubačenih 32 poena uz 16 asistencija predvodio Grumenje. Istina, ova pobeda neće popraviti šanse Denvera za plasman u plej-of, ali barem ekipa iz Kolorada ne kalja svoj obraz kao mnoge ekipe u ligi koje sa namerom gube, ne bi li uzele što bolju poziciju na draftu.

NBA, rezultati:

Šarlot - Detroit 78:106
/Henderson 17 - Monro 23/

Finiks - Hjuston 118:127
/Bledso 32 - Harden 40/

Čikago - Sakramento 104:86
/Gasol 26 - Gej 24/

Memfis - Bruklin 95:86
/Rendolf 19 - Anderson, Plamli 15/

LA Lejkers - Denver 96:106
/Buzer 21 - Loson 32/

(FOTO: Action Images)


tagovi

Taj LosonPau GasolNBA ligaMemfis GrizlisHjuston RoketsDžejms HardenDetroit PistonsDenver NagetsČikago Buls

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara