"Slavko Matić"
"Slavko Matić"

Tuga u Kruševcu i sportsko priznanje: Svaka čast Rade!

Vreme čitanja: 1min | ned. 24.05.15. | 19:27

“Kad bih počeo da brojim naše šanse završio bih u ludnici“, dodaje trener Napretka Slavko Matić

Slavko MatićPet je timova hodalo po ivici ambisa, samo je Napredak skliznuo u provaliju. Rad je odigrao pošteno i u Kruševcu slavio sa 3:2 čime je Čarapane gurnuo u baraž za opstanak u eliti. Ali trener Napretka Slavko Matić gaji samo pozitivne emocije prema današnjem protivniku. Jer Rad je odigrao pošteno!
"S jedne strane mogu da kažem da mi je drago kad dođe neko kome ne treba ništa i odigra ovako", sportski je rivalu stisao ruku Matić pre no što se osvrnuo na najveći razlog neuspeha njegovog tima – propuštene šanse.
"Ja kad bi počeo da brojim naše šanse završio bih u ludnici! Igračima nemam šta da zamerim. Moramo da ostanemo hladne glave, čeka nas težak put".

Put koji će ekipa možda morati da pređe bez dosadašnjeg šefa?
"Ostavku neću dati sigurno, pa to nije pitanje za mene. Napišite da ostavku ne dajem, a ne određujem ja ko će voditi tim", rekao je Matić.

Izabrane vesti

Kolega iz Rada Milan Milanović pohvalio je Napredak na boljoj igri, ali posebno 20-godišnjeg golmana svog tima Darka Dejanovića, nesumnjivo najboljeg igrača utakmice i čoveka koji je direktan krivac što se Napredak nije izvukao.
"Darko je bio odličan danas. Mi jesmo bili bolji u prvom poluvremenu, ali Napredak nas je pritiskao celo drugo. Imao je deset šansi koje nije iskoristio. Ali ponavljam – imali smo odličnog golmana".

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaSlavko MatićRadNapredak KruševacMilan Milanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara