"Aleksandar Mitrović"
"Aleksandar Mitrović"

Stidljivo pitanje sa Atlantika: Koliko para za Mitrovića?

Vreme čitanja: 2min | pon. 08.01.18. | 16:50

Poslednji udvarač stiže iz Francuske

Aleksandar MitrovićLicitacija se nastavlja. A posle Olimpijakosa, Anderlehta, Napolija, Olimpika iz Marselja i jutros aktuelne Amerike u red je stao i Bordo, iako i sam svestan da će teško dobiti tu trku. Ali da se pita ništa ne košta, pa je Bordo kontaktirao agente oko mogućnosti da na stadion Atlantik dovede Aleksandra Mitrovića!

Tradicionalno dobro obavešteni novinari Radija Monte Karlo ipak se odmah ograđuju tvrdnjom da su i Žirondinci pesimisti, jer je Mitrović jednostavno - preskup. Bilo da je u pitanju stalan transfer ili pozajmica.

Izabrane vesti

Njukasl ga, iako ga Rafael Benitez ne vidi u timu, sigurno ne bi pustio ispod 15.000.000 evra, a to već prevazilazi sumu izdvojenu za Joana Gurkufa, najskuplje pojačanje u istoriji Bordoa. On je tada doveden iz moćnog Milana, Svrake se bore za opstanak u Premijer ligi i jasno je da će Bordo teško ići baš tako daleko.

Aleksandar Mitrović ostaje u Njukaslu (3,00), Aleksandar Mitrović prelazi u VBA (4,50), Aleksandar Mitrović prelazi u Anderleht (3,20), Aleksandar Mitrović prelazi u Olimpijakos (2,50), Aleksandar Mitrović prelazi u Partizan (15,0)

Teško će i Njukasl popustiti, ali Bordo je barem konkretan. Pa ako ostali ne ispune Benitezova očekivanja možda će Bordo postati i aktuelan. Uostalom, ova dva kluba imaju dobre odnose od ranije, pošto su sa Atlantika na Sent Džejms Park išli i Joan Gurkuf i Anri Seve.

Sasvim je drugo pitanje da li bi Bordo i francuski fudbal odgovarali Aleksandru Mitroviću. Mada je sasvim sigurno da bi u mesecima pred Mundijal imao zaragantovano mesto u timu, jer je prvi špic Bordoa Nikola de Previj u Ligi 1 postigao - jedan gol.

Na dugačkom štapu, ne i nemoguće.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Aleksandar MitrovićBordoEngleskaEvropaFrancuskaLiga 1Premijer liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara