"Luis Suarez i Danijel Staridž"
"Luis Suarez i Danijel Staridž"

Raspucani Staridž izbacio Suareza na krilo?

Vreme čitanja: 1min | sre. 04.09.13. | 10:19

Gardijan tvrdi da će Urugvajcu biti promenjena pozicija po povratku na teren

Luis Suarez i Danijel StaridžTri pobede i najbolji start sezone od osnivanja Premijer lige podigli su granicu očekivanja na Enfildu, pa će trener Liverpula Brendan Rodžers u narednim nedeljama morati da pokaže od čega je sazdan. Iako bi povratak Luisa Suareza na prvi pogled trebalo samo da mu olakša situaciju, jasno je da će šef struke Crvenih morati da donese i neke teške odluke.

Pod broj jedan, ko će igrati u napadu - Suarez ili fenomenalni Danijel Staridž, strelac sva tri gola Liverpula u dosadašnjem toku Premijer lige (plus još dva u Kupu).

Izabrane vesti

Uticajni Gardijan tvrdi da će izbor pasi na Staridža, dok će Urugvajac, koji je protekle sezone blistao sa 33 postignuta gola u svim takmičenjima, morati da se preseli na krilo, jer Rodžers ne odustaje od formacije sa jednim klasičnim špicem.

Stara boljka Liverpula, tačnije neefikasnost, ipak bi trebalo da nestane, jer će Staridž iza sebe imati trojicu kvalitetnih fudbalera da ga hrane loptama. U sredini Kutinjo, a po krilima nezaustavljivi Suarez i novajlija Viktor Mozes.

Zvuči opasno.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Brendan RodžersDanijel StaridžEngleskaEvropaKutinjoLiverpulLuis SuarezPremijer ligaViktor Mozes

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara