"Božo Đumić (levo)"
"Božo Đumić (levo)"

Partizan ima novog centra! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 05.02.15. | 12:06

Mesto Đorđa Gagića zauzeće doskorašnji košarkaš Vojvodine Božo Đumić

Božo Đumić (levo)Izgleda da je Partizan ekspresno pronašao zamenu za Đorđa Gagića i tako rešio pitanje centra! Novi igrač crno-belih već koliko danas postaće 23-godišnji dojučerašnji igrač Vojvodine Božo Đumić!

Kako piše Mondo ovu informaciju potvrdio je direktor novosadskog kluba Igor Kovačević.
"Vojvodina je Đumiću izašla u susret i prema našim informacijama on će tokom dana postati igrač Partizana, osim u slučaju da se nešto promeni. Napravili smo sporazumni raskid ugovora. Upravo smo izašli sa sastanka, mi na jednu, on na drugu stranu, kao slobodan igrač", istakao je Kovačević.

Izabrane vesti

On nije mogao definitivno da potvrdi da je Đumić završio posao sa crno-belima, ali očigledno da je samo pitanje sata kada će informacija biti ozvaničena.
"Informacija objavljena u javnosti je u principu tačna, ali mi ne možemo da damo definitivnu potvrdu, jer to može samo Partizan", dodao je direktor Vojvodine.

Đumić je ove sezone za Vojvodinu odigrao 12 utakmica u Košarkaškoj ligi Srbije i u proseku beležio 10,8 poena i 4,5 skokova. Pre nego što je došao u Novi Sad igrao je za kruševački Napredak, a prošle godine izašao je na NBA draft, međutim, nije izabran.

(foto: Action Images)


tagovi

SrbijaFK PartizanJadranska ligabožo đumić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara