"PROTIV KARIJA NEMA LEKA"
"PROTIV KARIJA NEMA LEKA"

Oklahoma ipak ne može bez Durenta, Entoni Dejvis držao lekciju u Hjustonu, Baksi „na srce” i bez Džabarija (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 19.12.14. | 08:37

Na trenutak je svakom navijaču Oklahome zastao dah, kada je u poslednjim sekundama prvog poluvremena Kevin Durent ostao na zemlji...

PROTIV KARIJA NEMA LEKANajbolje su u NBA kao i obično su sačuvali za kraj, derbi Zapadne konferencije, Golden Stejt – Oklahoma, pripao je domaćem timu. No, ne možemo da se otrgnemo utisku da bi se stvari drugačije odvijale da na kraju prvog poluvremena, do tada ubedljivo najbolji igrač na terenu, Kevin Durent, nije morao da napusti teren.Čikago se neočekivano mučio sa Njujorkom u Junajted Centru, a da nije bilo fantastičnog Batlera, možda bi nesrećni Niksi ostvarili pobedu. Milvoki je pobedom počeo navikavanje na odsustvo povređenog Džabarija Parkera, dok su Pelikansi u Sakramentu nadigrali Kingse uprkos povratku Demarkusa Kazinsa.

Izabrane vesti

Otkako se još uvek aktuelni MVP, Kevin Durent, vratio na teren, Oklahoma je nezaustavljiva. Grmljavina je uoči duela sa Voriorsima ostvarila sedam uzastopnih pobeda, uz prosečnu razliku kojom su dobijali rivale +13! Krenulo je žestoko, kako to obično biva na Zapadu. Durent i Vestbruk su postigli prvih 25 od 27 poena za Oklahomu, a Golden Stejt nije imao nikakav odgovor na strašni dvojac Tandera.

Igrao se poslednji napad u prvom poluvremenu, kada je Durent nagazio stopalo Morisa Spejtsa i ostao ne zemlji. Oklahomin mršavko je iskrenuo skočni zglob, pa iz preventive nije igrao u drugom poluvremenu, a do tada je postigao 30 poena! U nastavku se Vestbruk borio kao lav protiv motivisanih Voriorsa, ali nije uspeo da iznese čitav teret. Završio je utakmicu sa 33 poena i osam asistencija, dok je sa druge strane ponovo briljantan bio Stef Kari – 34 poena, devet asistencija, sedam skokova, za pobedu Golden Stejta 114:109.

NBA:

Čikago – Njujork 103:97
/Batler 35 – Hardavej Jr 23/

Hjuston – Nju Orleans 90:99
/Harden 21 – Dejvis 30/

Sakramento – Milvoki 107:108
/Kazins 27 – Najt 20/

Golden Stejt – Oklahoma 114:109
/Kari 34 – Vestbruk 33/

(FOTO: Action Images)


tagovi

Čikago BulsDžimi BatlerHjuston RoketsKevin DurantNBA ligaNjujork NiksRasel VestbrukSakramento KingsStiven Kari

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara